تعرفه طراحي صفحات سايت و سي دي مالتي مديا

سلام به همگی

خوبید؟این شرکت ما برای شروع کار طراحی سایت و سی دی های مالتی مدیا نیاز به تعیین یک لیست قیمت داره. 8) من چند سایت رو نگاه کردم ولی قیمت ها خیلی خیلی تفاوت داشت.مثلا home page یا 3500 تومان بود یا 35000 تومان. :( حالا ما موندیم توش . یکی به ما کمک کنه.برای طراحی سی دی های مالتی مدیا هم هیچ قیمتی را پیدا نکردم.در این مورد هم یه کمکی به ما بکنید.بخدا ثواب داره.فقط خیلی سریع بهم جواب بدید.ممنون :p

چاکر همه.منتظریم.بای 8O

platina

Member
براي گرفتن قيمت سي دي مالتي مديا به چند تا از تبليغاتي ها زنگ بزنيد و قيمت بگيريد البته قيمت user يعني كاربر و بهشون طوري وانمود كنيد كه مي خواين براي خودتون يه سي دي بسازيد.
و اما براي وب من خودم 3 ماهه كه قيمت مي گيرم (چون كارم طراحي هست) ولي قيمت ها زمين تا آسمون با هم فرق دارن يكي 5 صفحه html رو بدون هيچ گونه مزيتي به 100 هزار تومن طراحي مي كنه وديگري با php يا asp قيمت پايين تري رو مي گه ...
من چندجا گفتم اينجا هم مي گم نياز به تشكيل يه انجمن دايمي براي تعيين قيمت هست مثل انجمن صنفي كامپيوتر كه براي قطعه قيمت مي ذاره و متخلفين رو جريمه مي كنه ...
من گفتم و من شنيدم:cry:

saman_sweden

Active Member
platina گفت:
براي گرفتن قيمت سي دي مالتي مديا به چند تا از تبليغاتي ها زنگ بزنيد و قيمت بگيريد البته قيمت user يعني كاربر و بهشون طوري وانمود كنيد كه مي خواين براي خودتون يه سي دي بسازيد.
و اما براي وب من خودم 3 ماهه كه قيمت مي گيرم (چون كارم طراحي هست) ولي قيمت ها زمين تا آسمون با هم فرق دارن يكي 5 صفحه html رو بدون هيچ گونه مزيتي به 100 هزار تومن طراحي مي كنه وديگري با php يا asp قيمت پايين تري رو مي گه ...
من چندجا گفتم اينجا هم مي گم نياز به تشكيل يه انجمن دايمي براي تعيين قيمت هست مثل انجمن صنفي كامپيوتر كه براي قطعه قيمت مي ذاره و متخلفين رو جريمه مي كنه ...
من گفتم و من شنيدم:cry:
در مورد اين پيشنهاد ميتونيد با وزارت كشور تماس بگيريد اونا هستند كه انجمن صنفي درست مي كنند و دارند حيلي انجمنهاي صنفي درايران داريم مانند بقالان كسبه داران چرم فروشان نرم فروشان ميتونه اينم اضافه بشه
تو اين سايت فكر نكنم بشه براي اينكه اينجا انجمن تبادل افكار است نه بازار تهران و نه بازار تبرير

platina

Member
ميگم نظرتون چيه كه يه تاپيك بزنيم و امضاي همه رو در اين مورد بگيريم و اون رو به وزارت كشور انتقال بديم تا اين وضع به پايان برسه.:lol:
حتما مي گيد كدوم وضع؟
همين كه يكي براي طراحي 5 صفحه ناقابل حاضره 100هزار تومن بگيره يه ليوانم آب روش ويكي كه كارش بهتر از اولي هم هست براي 10 صفحه مبلغ نصفشو مي گيره.
ولي من سعي مي كنم كه هميشه در اعتدال باشم.

iman_flash

Active Member
راستش منم همين مشكل رو دارم. البته يه قيمت ثابت ميگيرم ولي نميدونم كه زياد ميگيرم يا كم...
به هرحال تعرفه شركت ما كم و بيش به اين صورته: ( البته در مورد html )

طراحي صفحه اول (به غير از فلش) --> 15000تومان
طراحي صفحات داخلي --> هر صفحه 10000 تومان (فكر كنم اين زياد باشه)
طراحي صفحات مشابه --> هر صفحه 6000 تومان
طراحي منوي فلش --> رايگان (يني پولش توي همون طراحي صفحات به حساب مياد)
طراحي فلش اينترو --> هر ثانيه 1500 تومان
طراحي فلش اينترو حرفه‌اي --> هر ثانيه 2000 تومان (حرفه‌اي مثل >> اين << كه كار خودم هست) ( همش شد تبليغات كه
09.gif
)
طراحي و اكشن نويسي يك كار فلش --> بسته به نظر طراح و توافق طرفين از 30000 تومان تا 70000 تومان.
مثلا اين كارو كه تنهايي حدود 2 هفته روش كار كردم 60000 تومان حساب كردم
منظورم فقط كار فلش صفحه اول اين سايت هست --> www.mazandaranmet.ir
البته اكشن نويسي زياد نداره ولي خوب ريزه كاري زياد داشت كه وقت گير شد.
اميدوارم اين قيمتا به دردتون بخوره... ولي همونطور كه خودتون گفتين اين كار اصلا قيمت مشخصي نداره منم فقط قيمت خودمونو گفتم.
اگر قيمت asp يا php رو هم خواستيد من در خدمتم.

موفق باشيد

platina

Member
ايمان جون فكر نكني كه زياد مي يري آ من يه بار تحقيق كردم براي 5 صفحه ثابت بدون فرم و اين حرفا 100هزار تومن قيمت گذاشته بود تازه اونم با فرانت پيج و بطرز مخوفي مبتديانه كار شده بود البته من چند تا از نمونه كارهاش رو ديدم.و براي طراحي 20 صفحه فلش دايناميك 640هزارتومن قيمت زده بود.بازم من فكر ميكنم كه كارهاي شما بهتر از اوناست.
من به زودي سايتي رو طراحي مي كنم كه خودش طراح سايته و براي طراحي فلش و asp هم همكار قيول ميكنيم.
سايت در زمينه طراحي وب (همه جوره) خواهد بود از html گرفته تا .net رو طراحي خواهيم كرد اگه موافقي تو كاراي فلش همكار ما بشي (البته با دستمزد خوب) يه ندايي بده و چند تا نمونه كار ديگه هم بذاري ممنون مي شم.

man910

New Member
سلام ايمان خان حال شما خوبه ؟

ما يه شركت طراحي نرم افزار تحت وب هستيم .. شايد دوست داشته باشي با ما همكاري داشته باشي چون تو شهر شما شعبه داريم يعني ساري اگه خواستي با اين شماره تماس بگير

1307- 321- 0911

توسعه دهندگان فنآوري اطلاعات صانياك ربات

iman_flash

Active Member
خيلي خوشحال ميشدم كه ميتونستم باهاتون همكاري كنم ولي وضعيت من فعلا مشخص نيست و احتمالا تا دو سه ماه ديگه مقيم انگلستان خواهم بود واسه همين ممكنه وسط كار شرمندتون بشم...
در ضمن اگه بازم در اين مورد كار يا سوالي داريد تو خصوصي لطفا

rahincom

Member
اميرحسين جان ببين اين قيمتي كه مثلا شركت ما داره چون بيشتر ما تو كار Full Flash هستيم تا html البته Full Flash هاي Dynamic يعني با ASP و Access و ...
ما بابت هر صفحه حول و حوش 60 تا 70 هزار تومان حداقل مي گيريم كه فكر مي كنم هر كار حول و حوش 1 تا 1.5 ميليون ميشه.
خوب البته ما همه كارهامون از Music تا .... كارهاي خودمون هست يعني تحت copyright خودمون ( البته اگه ايران كپي رايت حاليش بشه )

سلام .
به اين تعرفه ها هم يه نگاه بندازيد . فكر كنم متعادل باشه .

طراحي صفحات ثابت هزينه ( تومان )
---------------------------------------------------------------------------------------------
طراحي صفحات اصلي ( خانه ) 20.000
طراحي صفحات داخلي 15.000
طراحي صفحات مشابه 7.000
طراحي صفحات فرم براي ارسال اطلاعات 25.000

طراحي صفحات متحرك
---------------------------------------------------------------------------------------------
طراحي فلش اينترو 50.000
طراحي صفحات سايت با فلش 30.000

طراحي پويا و برنامه نويسي
برنامه اي براي معرفي و نمايش محصولات 250.000
برنامه اي براي ارايه ي اخبار و اطلاعات روز 250.000

*در صورت درخواست چند برنامه ي پويا 20٪ تخفيف شامل برنامه دوم به بعد ميشود
*براي بهينه سازي و آپديت سايت سابق شما تخفيفي برابر 20٪ شامل شما ميگردد

البته اين تعرفه هاي من نيست ( و تبليغ هم نميكنم ) اين تعرفه ها رو من روي بروشور
تبليغاتي يه شركت ( كه اسمشو نميتونم بگم ) ديدم و فقط جهت اطلاع شما و براي
نمونه اينجا گذاشتم

ضمنا اگه قرار باشه صنفي براي طراحـــان وب راه اندازي بشـه طراح وب بايد مقــداري
از درآمد خودشو ماليات بده ( البته اگــه اون طراح بخـــواد بصورت شخصــــي كار كنه نه
براي شركت و يا جايي ديگه )
ولي با اين اوصاف من هم با راه اندازي جايي كه طراحان در اون عضو بشن و تكليف خود
شون رو هم بدونن موافقم .

MrMohi

Active Member
آقا شما شرکت تاسیس کردی و اونوقت تعرفه قیمتها رو نمیدونی؟

suncry4

New Member
مسلم بابائی

من یک سی دی با ام ام بی درست کردم.
این شرکت که براش درست کردم یک جورایی دلاله همه چیز هست یعنی همهچی از شیر و لوله سنگ دستشویی و پوست حیوانات گرفته میفروشه.
من 870 تا از محصولات این بابا رو گذاشتم تو سی دی .
که تمام محصولات اصلا به هم ربط نداره و مجبور شدم یک منوی داینامیک که 13 تا منوی اصلی داره و زیر منو هاش بعضی هاش تا 4 مرحله پیش میره رو براش درست کنم .(خیلی سخته این قسمت هر گذینه رو که بخوای تغییر بدی 10 ساعت کار میخواد.)
هر محصول یک عکس داشت که 250 تاشو از اینتر نت دانلود کردم و بقیه رو از روی کاتالوگ هایی که بهم داد اسکن گرفتم و
تو فوتوشاپ برش دادم و اسم شرکت ها رو از روش حذف کردم بعضی ها رو شماره گذاری کردم بعضی یارو مشخصات رو با عکس یکی کردم
تو هر صفحه 16 تا عکسه که روی هر کدوم کلیک میکنی بزرگ شدش میاد.
منو رو هم کاملا انگلیسی اون رو نیز درست کردم
کلا با تماس با ما و در باره ما و.. 74 صفحه سنگین شد.
البته این صفحات هیچ چیز اضافی به جز چند صفحه ندارن .
این سی دی لودینگ هم داره وی یک صفحه اصلی اولیه بعد صفحه اصلی نرم افزار
من روی این کار 40 روز رزی 8 ساعت کار کردم به نظر شما من به این بابا چند بگم که ترش نکنه .
میتونین تو مایه های کار گر مارگرم حساب کنین حا .
خبرشو بدین ممنون میشم [email protected]

حد اقل ممکن و اگه دوشت داشتین منصفانه و حد اکثر رو هم بگین:mad:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
به نظر من، تجربه ثابت کرده که ، پیش از اینکه بشه روی کار قیمت گزاشت، باید روی کارفرما قیمت گذاشت!
یعنی دید که کارفرما تا چند رو می تونه بده، همون رو اعلام کرد!

جدیدترین ارسال ها

بالا