تعداد بازدید از سایت می تونه دردسر ساز بشه؟

showan

Banned
سلام.
1 سایت هست بازدیدش زیاده!! و شرکتی که هاست گرفتم چند دفعه ساس پندم کرده اخطار و گفته که از سی پی یو زیاد استفاده کردی؟
و یکسری error در رابطه با جاوا اسکریپ استفاده شده در سایت هست.

هالا می خوام بدونم تعداد بازدید از سایت می تونه دردسر ساز بشه؟ اگه من جاوا اسکریپ هارو بردارم؟

mehriz

Active Member
با سلام دوست عزيز .
بله . ممكنه بازديد زياد شما به سرور فشار وارد كند . كه در اين جور وقتي هايي مديران مجبور به ساسپند كردن سايت شما مي شوند . واحتمالا هم شما از اسكريپ هاي Cgi استفاده كنيد كه اين اسكريپ ها به سرور فشار وارد مي كنند.

بله حرف دوستمون کاملا درسته و شما به احتمال بسیار زیاد سرور لود این اقایی که شما رو پشتیبانی میکنه رو خیلی بالا بردی که اون مجبور به این کار شده! نیوک هم یکی از سنگین ترین سی ام اس ها که من تا حالا دیدم هست و پدر سرور رو در میاره!

Dark-M4N

Member
شما اگه بازدید بالا هست و سایت دانلودیا وارز و از این چیزا داری

میتونی یه vps بگیری یا یدونه هاست فقط برای سایت و یه هاست مخصوص دانلود برای دانلود

موفق باشید

J4vad

Member
نیوک هم یکی از سنگین ترین سی ام اس ها که من تا حالا دیدم هست و پدر سرور رو در میاره!

نه هر نیوکی برادر من .

showan دوست من برخی مواقع مربوط به اسکریپت استفاده شده توسط شما نیست و فقط وفقط حملات و یا Robot ها هستند که باعث استفاده بیش از حد از Cpu سرور می شوند که مدیر سرور بهتر می تواند شما را راهنمایی کند .

در ضمن بنده سایت شما رو مشاهده کردم می توانم 99 % اطمینان دهم از اسکریپت شما نیست .

موفق باشید.

sarsabz

Member
البته خطا توی اسکریپت ، به وجود آمدن حلقه های زیاد، کاربرهایی که سایت رو ایندکس می کنند (در زمان کم) هم می تونه موثر باشه، بهتره یه نگاهی به آمار گیر سایتتون بندازید به بینید آی پی خاصی براتون مزاحمت ایجاد نکرده باشه، اگر اینطور بود اون ای پی رو بلوک کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا