تعبیه فونت در پروژه

icefall

Member
سلام به تمامی دوستان
من در پروژه ام ار فونت های فانتزی استفاده کردم که ممکنه جاشون در خیلی کامپیوترها خالی بشه!! آیا میشه فونت های مورد نظرم رو در پروژه جا بدم تا وقتی در کامپیوتر عاری از فونتای مورد استفاده ام اجرا میشه، بشه فونتارو بشناسه و اونا رو جایگزین با فونت دیگه ای نکنه؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اول اينكه پيشنهاد ميكنم سعي كنيد از فونتهايي استفاده كنيد كه با كپي كردن مستقيم قابل استفاده باشن نه فونتهايي كه حتما بايد فارسي ساز مخصوص به خودش نصب بشه.

دوم اينكه اگه از نرم افزار مالتي مديا بيلدر استفاده ميكنيد پيشنهاد ميكنم فونت خودتون رو تو پروژه Embedded كنيد و در شروع برنامه از دستور InstallFont استفاده كنيد مثلا:
کد:
InstallFont("<Embedded>\myfont.TTF")

اگه هم از نرم افزار ديگه اي استفاده كرديد بگيد تا بيشتر بررسي كنيم.

موفق باشيد

icefall

Member
این کد رو به صفحه اول اضافه کردم منتها هنگام اجرا با این خطا روبرو شدم

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    11.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5

icefall

Member
مشکلم برطرف شد، ایرادم اینجا بود که اسم فونت رو اشتباه تایپ می کردم!!
یه مسئله ی دیگه پیش اومده اونم اینه که : در کامپیوتر مقصد نوشته ها با فونت مورد نظرم که bnazanin هستش نمایش داده میشه اما چیدمانش صحیح نیست. من تکست ها رو راست چین می کنم اما هنگاه اجرای فایل exe در کامپیوتر بغل دستیم که فونت bnazanin رو نداشته و با اجرای برنامه این فونت درش نصب شده، چیدمان نه راست چینه نه وسط چین و نه هیچ! مشکل کجا میتونه باشه؟ در ضمن من این برنامه رو رو چند تا پی سی امتحان کردم و با همه این مشکل رو نداره!

icefall

Member
مشکل به قوه خود باقیست:
فایل ها رو ببینید لطفا :

پیوست ها

• 0.JPG
    0.JPG
    43.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 2.JPG
    2.JPG
    28.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4

جدیدترین ارسال ها