سلام ایناولین پست منه، خوشحال میشم نظرتونو در مورد این طرح بدونم. فایل رو پیوست کردم
D danex Member Apr 28, 2006 #1 سلام ایناولین پست منه، خوشحال میشم نظرتونو در مورد این طرح بدونم. فایل رو پیوست کردم پیوست ها Pencil_resize.jpg 70.6 کیلوبایت · بازدیدها: 40
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Apr 29, 2006 #4 دوست عزیز اولا ورودت رو به جمع بچه ها تبریک میگم و ثانیا خیلی خوب کار کردی. سایه های مدادها رو هم تو فتوشاپ کار کردی؟ خیلی خوب و طبیعی دراومدن. موفق باشی
دوست عزیز اولا ورودت رو به جمع بچه ها تبریک میگم و ثانیا خیلی خوب کار کردی. سایه های مدادها رو هم تو فتوشاپ کار کردی؟ خیلی خوب و طبیعی دراومدن. موفق باشی
mostafa_az Well-Known Member Apr 29, 2006 #7 عالي شده . آفرين . تبريك ميگم . فقط يه قسمت تراشيده شده مداد يكم نويز بدي باحالتر ميشه . مخلصيم مصطفي
عالي شده . آفرين . تبريك ميگم . فقط يه قسمت تراشيده شده مداد يكم نويز بدي باحالتر ميشه . مخلصيم مصطفي
Saeed-masih Member Apr 29, 2006 #10 اولا ورودتونو به جمع مجید آنلاینی ها تبریک عرض میکنم ، ثانیا قدم اول رو خیلی محکم گذاشتید و ما همیشه منتظر کارهای بهتر از شما هستیم.این کارتونم بسیار زیبا شده
اولا ورودتونو به جمع مجید آنلاینی ها تبریک عرض میکنم ، ثانیا قدم اول رو خیلی محکم گذاشتید و ما همیشه منتظر کارهای بهتر از شما هستیم.این کارتونم بسیار زیبا شده
D danex Member Apr 30, 2006 #11 ممنون از نظر همگی، حتماً نویز روی قسمت تراشیده روتست میکنم. من هم از اینکه درجمع شما هستم خوشحالم. ضمناً سایه روهم تو فتوشاپ درست کردم.
ممنون از نظر همگی، حتماً نویز روی قسمت تراشیده روتست میکنم. من هم از اینکه درجمع شما هستم خوشحالم. ضمناً سایه روهم تو فتوشاپ درست کردم.