این کار تصویرسازی رو انجام داده بودم ، گفتم بگذارم اینجا نظر شما رو هم بدونم .
miladgraphic Member Jul 7, 2006 #1 این کار تصویرسازی رو انجام داده بودم ، گفتم بگذارم اینجا نظر شما رو هم بدونم . پیوست ها Sandali.jpg 100.7 کیلوبایت · بازدیدها: 17
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jul 7, 2006 #2 میلاد جان جالب شده. فقط اینکار دستیه دیگه؟ در ضمن مدلشه که 3 تا پایه داشته باشه؟
mostafa_az Well-Known Member Jul 7, 2006 #3 قشنگ شده میلاد جان . فقط یکی اینکه پایه عقب سمت راست نیست و پایه جلو سمت چپ هم فکر میکنم کوتاه تر خورده . اتصال پایه جلوی سمت راست هم به پایه عقبی ( که نیستش ) هم فکر کنم زیادی کجه . هم تراز اینوری بود بهتر بود . مخلصیم مصطفی
قشنگ شده میلاد جان . فقط یکی اینکه پایه عقب سمت راست نیست و پایه جلو سمت چپ هم فکر میکنم کوتاه تر خورده . اتصال پایه جلوی سمت راست هم به پایه عقبی ( که نیستش ) هم فکر کنم زیادی کجه . هم تراز اینوری بود بهتر بود . مخلصیم مصطفی
miladgraphic Member Jul 7, 2006 #4 1- این کار دستیه . 2- اون پایه ها هم عمدا اینطور کشیدم . چون داستانش اینطور بود . 3- چون 1 فضای عجیب و غریبی هم داشت عمدا پرسپکتیو و اتصالات رو دستکاری کردم .
1- این کار دستیه . 2- اون پایه ها هم عمدا اینطور کشیدم . چون داستانش اینطور بود . 3- چون 1 فضای عجیب و غریبی هم داشت عمدا پرسپکتیو و اتصالات رو دستکاری کردم .
Mehdi Pardazesh Member Jul 8, 2006 #6 چیزه جالبی شده. شاید در داستان بهتر از این هم بهشه. خیلی هم دوست دارم بدونم داستانش چیه ، یا همون کاربردش. موفق باشید
چیزه جالبی شده. شاید در داستان بهتر از این هم بهشه. خیلی هم دوست دارم بدونم داستانش چیه ، یا همون کاربردش. موفق باشید