تصوير روتوش شده !

ehsan58

Member
سلام دوستان نظرتون در باره اين تصوير كه خودم با PS روتوش كردم چيه لطفا معايب رو كه تو اين عكس ميبينين عرض كنين !

attachment.php

پیوست ها

• Avata2r.jpg
    Avata2r.jpg
    173.6 کیلوبایت · بازدیدها: 64

rohnaz

Well-Known Member
سلام.
دور چشم رو واقعا دقیق و با حوصله در آوردی .از گونه و بینی و دور لب زیاد خوشم نیومد .برقی که به دور چشما دادی رو به بقیه نقاط تحت همون زاویه هم بده.در کل خوبه

moslancer2

Member
سلام دوست من.. کار خوبی شده... اما این نواحی رو یکم باید دقت کنی... و اینکه سعی نکنی زیاد رتوش کنی تا چهره یکم مصنوعی بنظر بیاد... روی سایه ها و برجستگی ها هم دقت کن...:rose:

پیوست ها

• shadow.jpg
    shadow.jpg
    21.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5

ehsan58

Member
moslancer2 عزيز من فقط رو چهره كار كردم بف ميكردم به اوونجا گير بدين :) ولي من فقط رو صورتش كار كرده بودم !

moslancer2

Member
راستی من قصد ندارم کار رو زیر سوال ببرم اگر بخوام خوبی بگم زیاده... مثلا ناحیه پیشانی... ابرو... پلک بالا... لب ها... ناحیه خط ریش... این ها خیلی خوب شده... من قصدم از گفتن اون قسمت این بود که اونجا رو من با سایه های کار تنها یکم ضعیف دیدم...
موفق باشی دوست من...:rose:

آخرین ویرایش:

ehsan58

Member
باز هم سلام

راستی من قصد ندارم کار رو زیر سوال ببرم اگر بخوام خوبی بگم زیاده... مثلا ناحیه پیشانی... ابرو... پلک بالا... لب ها... ناحیه خط ریش... این ها خیلی خوب شده... من قصدم از گفتن اون قسمت این بود که اونجا رو من با سایه های کار تنها یکم ضعیف دیدم...
موفق باشی دوست من...:rose:

سلام من اينجا گذاشتم تا شما دوستان نظر بدين چرا ناراحت بشم از همه ممنونم !

myclick

Active Member
ببخشيد دوست خوبم كه صريح حرف ميزنم اما شما معني روتوش رو اشتباه فهميدي
رتوش مجموعه اي از تكنيكهايي از قبيل تصحيح رنگ . تصحيح نور پردازي . تصحيح بافت و ...
اما شما نتنها به هيچ كدوم از اين موارد توجه نكردي بلكه كاملا بر عكس شده
نور طبيعي صورت از بين رفته
بافت اصلي پوست از بين رفته
رنگ تغييري نكرده
يك سري آموزش هست كه بايد حتما مطالعه كني
سرچ كني حتما پيدا ميكني

با مای کلیک موافقم بافت صورت رو از بین بردی
توی فتوشاب نمی تونی اون روتوش دلخواه رو بدست بیاری

OMiD

Well-Known Member
اول اينكه شما رو تحسين ميكنم و دوم اينكه من به جز بافت كه از بين رفته، توي صورتش مشكلي نمي بينم

موفق باشي دوست جون !

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا