نمی شد از تصاویر آماده استفاده کنید..منظورم تصاویر مینیاتوری که وجود داره..؟
اگر ميخواستم از تصاوير آماده مينياتور استفاده كنم . اپيدمي اي ميشد كه توي همه كارا ميبينيم . اينكه تا صحبت از فضاي ايراني و اسلامي ميشه ، اولين چيزي كه در كار گذاشته ميشه قسمتي از كارهاي انجام شده قبلي هست . 1 جور نوآوري ( به هرصورتش ) توي كار باشه ، كار رو جذابتر ميكنه .
اون بسم الله بدجوری تو چشم می زنه .
حقيقتش داستان جوري بود كه بسم الله بايستي به چشم ميامد .
فقط کادر دورش یه مقدار ضایعه هستش :دی
اگه بجای کادر خشن دوراش، از طرحهای تذهیب و نرم مینیاتوری استفاده می کردی فکر می کنم بتر بود.الان یه تضاد ناهماهنگی بین ملایمت و نرمی مینیاتور و کادر سخت و خشن دور اش به وجود اومده
قضيه كادر هم مثل كادرهايي هست كه در مينياتورامون وجود داره كه كادري هست ، اما ممكنه چيزايي از كادر تعمدا بيرون بزنند . از اين كارا چند نمونه توي مكتب عباسي و ايلخاني و تيموري هست اما اوجش از تيموري به بعد هستش بخصوص صفوي .
كادرها معمولا يك خط ساده هستن و مستطيل شكل . فقط رنگشون وابسته به فضاي رنگي كل نگاره هست . حالا قصد من از گذاشتن اين كادردر اصل ايجاد نوعي درگاه ورودي بود .
نظر شخصيم اينه كه نوعي كنتراست بايد توي كار باشه . اين كنتراست باعث ميشه چشم حركت بيشتري داشته باشه و تك تك عناصر رو ببينه .
منظورتون رو از بسم الله هنري متوجه نميشم .
خط ثلث هست . ثلث هم خطي هست كه در كتيبه ها و متون قرآني خيلي خيلي استفاده ميشده و هنوز هم ميشه .
بکگراند و اون بسم الله بالا اصلا جالب نشده
اي كاش توضيح بيشتري ميداديد كه من متوجه بشم .
بكگراندش كه بافت سختي نداره كه خشن شده باشه . رنگش ( طلايي كه تو محيط Rgb نميشه كار كرد پس سعي كردم به اون رنگ نزديك باشه ) هم ( همونطور كه در نمونه هاي مينياتور داريم ) نماد فضاي غير مادي غير مادي رو داره . اين نكته نه در نگارگري هاي ايران كه در نقاشي شيشه كليساهاي مسحيت هم مورد توجه بوده . براي اينكه نقاشيشون فضاي معنوي بيشتري پيدا كنه از رنگ طلايي يا زرد استفاده ميكردن) دليل انتخاب اين بكگراند هم توضيحي بود كه عرض كردم . حتي ما نگاره داريم كه فقط با رنگ طلايي و نقرهاي كار شده ( اگر اشتباه نكنم شاهنامه سلطان ابراهيم واسه دوره تيموري )
موفق باشيد.