تصحیح محدودیت ذخیره 4GB درexFAT که مشابه محدودیت FAT32 را نداره در فیلمبرداری DSLR چگونه است ؟

konkur.tv

New Member
كسي هست در مورد محدوديت 4 گيگابايتي كه بر روي دوربين هاي DSLR هستش ، اطلاعات داشته باشه يا كسي رو بشناسه كه بتونه راهنمايي كنه ؟

توضيحات ابتدايي : من ميدونم كه سيستم FAT32 در ذخيره ي فايل ها محدوديت داره

يعني اگر يك فايل ( نه فولدر ) به تنهايي بيش از ٤ گيگ باشه ، در حافظه هاي نوع FAT32 نميشه دخيرش كرد .

حالت NTFS اين محدوديت رو در ميزان حجم نداره ، اما توسط دوربين Canon 7d MKii ساپورت نميشه و نميتوان از اين فرمت استفاده كرد .

البته تابحال دستگاه همراهي نديدم كه نوع حافظش NTFS باشه

اما فرمت ExFAT دقيقاً مثل FAT32 است و توسط بيشتر دستگاههاي همراه پشتيباني ميشه اما يك ويژگي مثبت مضاعف داره كه ديگه محدوديت در حجم وجود نداره مثل FAT32

يعني هرچقدر هم فايل بزرگ باشه ، حتي مثلاً ٢٠٠ گيگ باشه ، توسط فرمت ExFAT پشتيباني ميشه

مشكل :

دوربين Canon 7D MKii وقتي مموري كارت رو فرمت ميكنه ، اون رو به فرمت ExFAT تبديل ميكنه

⬅️ يعني عبارتاً نبايد مشكلي در محدوديت حجم فايلهاي ضبط شده توسط اين دوربين وجود داشته باشه چون وقتي با خودش فرمت ميكنم تبديل به ExFAT ميشه ...

يعني ديفالته خودش اصلاً ExFAT است

☑️ اما رفتارش مثل FAT32 ميشه و هر چهار گيگ فيلم رو در يك فايل جداگانه ذخيره ميكنه متاسفانه ...

چون فيلمبرداري ما كه آموزشيه ، بدون كات برداشته ميشه و با اينكه DSLr ها سي دقيقه بيشتر بدون كات برداشت نميكنن ، اما همون قانع كننده است و نهايت توي يك فيلم دو ساعته چهارتا كات داريم

اما با اين وضعيت كه هر ٤ گيگ رو جدا ميكنه ، من براي يك برداشت سي دقيقه اي بايد ٥ فايل ٦ دقيقه اي رو كنار هم ميكس كنم و اين خيلي كار سختيه در سينك صدا و تصوير

چون صدا روي ريكوردر برداشته ميشه

ميخاستم ببينم كه آيا تنظيم خاصي در دوربين من موجود هست كه اين محدوديت در حجم دخيره ي فيلم ها از بين بره و رفتارش به جاي اينكه مثل FAT32 باشه مثل ExFAT بشه تا من راحت بتونم اديت رو انجام بدم ؟

لطفاً اگر خودتون ميدونيد با كسي رو فكر ميكنيد بدونه بهم معرفی کنید خواهشاً

NEWVGAc12

Member
سلام
معمولا میبینم که کاربران دوربین دیجیتال در مورد حجم 4 گیگابایت اشتباه میکنن .
بعضی ها میگن بخاطر جلوگیری از گرم شدن بیش از حد سنسور دوربین و بعضی ها فکر میکنن بخاطر حداکثر حجم پشتیبانی شده تو FAT32 ولی حقیقت اینه که دوربین های هیچ برندی بیشتر از این حجم رو پشتیبانی نمی کنن
و اگه یه سرچ تو گوگل انجام بدید می بینید که اشخاص زیادی این سوال رو پرسیدن .
دلیل اصلی این مسله اینه که اگه این دوربین ها بتونن بیشتر از این حجم رو ذخیره کنن باید مالیات اضافه برای فروش تو اتحادیه اروپا برای فروش پرداخت کنن.
این مسله رو چند سال پیش تو یکی از PDF های خوده کانن خونده بودم . الان دقیقا یادم نیست کدوم بود . ولی یادم میاد که این محدودیت در مورد حداکثر زمان 29 دقیقه و 59 ثانیه هم هست . حتی اگه حجم به 4 گیگابایت نرسه !!!

NEWVGAc12

Member
رفتم یه بررسی کردم دوباره اومدم :)
دلیلش اینه که WTO هر دوربینی که بیشتر از 29 دقیقه و 59 ثانیه بصورت ممتد فیلم بگیره رو دوربین فیلم برداری حساب میکنه و مالیات بیشتری برای فروش اون دوربین قرار میده.
دلایل دیگه مثل گرم شدن سنسور - حداکثر حجم 4 گیگابایت و ... فقط این زمان رو کمتر می کنن و در حالت استاندارد نمی شه با دوربین های عکاسی بیشتر از این زمان بصورت ممتد فیلمبرداری کرد !o_O
البته هر شرکتی که حاضر بشه مالیات اضافه پرداخت کنه میتونه این محدودیت رو برداره :)
این خبر رو بخونید بد نیست
30 minute limit on video capture could end if WTO group gets its way

جدیدترین ارسال ها

بالا