Helen_Farhani
Member
ن در كل انجمن كلمه را سرچ كردم و تمام پستهاي مربوطه را خوندم.
در نهايت متوجه شدم كه از چه روشي استفاده كنم كه مطالب فارسي بصورت صحيح در mysql نوشته بشوند ( توسط كد، restore و همچنين phpMyAdmin ) كه هم در صفحات سايت ( توسط كد ) و هم در phpMyAdmin و هنگام Backup گرفتن اطلاعات بصورت فارسي و با فرمت UTF-8 نمايش داده شوند و در دسترس باشند.
اما يك مشكل در حال حاضر وجود دارد. من در ديتابيس اطلاعاتي دارم كه با توجه به شرايطي كه اينجا ليست ميكنم ، دچار اشكال هستند و حالا كه ميخواهم ديتابيسم را تصحيح كنم و با روش صحيح اطلاعات را دخيره كنم نميدانم با اطلاعات قبلي چه كنم.
نحوه نمايش اطلاعات بر روي صفحات سايت با فرمت UTF-8 كاملا صحيح ميباشد.
نحوه نمايش اطلاعات در phpMyAdmin به شكل زير ميباشد.
نحوه نمايش اطلاعات هنگام گرفتن Backup به شكل زير است.
در نهايت متوجه شدم كه از چه روشي استفاده كنم كه مطالب فارسي بصورت صحيح در mysql نوشته بشوند ( توسط كد، restore و همچنين phpMyAdmin ) كه هم در صفحات سايت ( توسط كد ) و هم در phpMyAdmin و هنگام Backup گرفتن اطلاعات بصورت فارسي و با فرمت UTF-8 نمايش داده شوند و در دسترس باشند.
اما يك مشكل در حال حاضر وجود دارد. من در ديتابيس اطلاعاتي دارم كه با توجه به شرايطي كه اينجا ليست ميكنم ، دچار اشكال هستند و حالا كه ميخواهم ديتابيسم را تصحيح كنم و با روش صحيح اطلاعات را دخيره كنم نميدانم با اطلاعات قبلي چه كنم.
کد:
MySQL version: 4.1.21-standard
phpMyAdmin version: phpMyAdmin - 2.9.0.2
Collation Field: utf8_persian_ci
نحوه نمايش اطلاعات بر روي صفحات سايت با فرمت UTF-8 كاملا صحيح ميباشد.
نحوه نمايش اطلاعات در phpMyAdmin به شكل زير ميباشد.

نحوه نمايش اطلاعات هنگام گرفتن Backup به شكل زير است.