تشخیص مدت زمان حضور کاربر در سایت

phpweb

Active Member
چطور می تونم متوجه بشم که یه بازدیدکننده چه مدت توی سایت من بوده؟ البته بدون اینکه لاگین کرده باشه.

Army.Hidden

Active Member
شما میتونید بازدید کننده وقتی وارد سایت شد یه Session براش ایجاد کنی و مقدارش رو برابر با زمان ورود به سایت قرار بدی.
PHP:
<?php
    $_SESSION['timetosite']=time();
?>
بعد برای این که متوجه بشی چقدر داخل سایت بوده مقدار SESSION را از زمان فعلی کل کنید.

PHP:
<?php    
    echo $_SESSION['timetosite'] - time();
?>
مقداری که چاپ میشه زمان بودن کاربر در سایت به ثانیه است.

------------
این جور کد نویسی ها کد نویسی ابتکاری است.
شاید هر فردی به یک صورت این کار رو انجام بده.
یکی با بانک اطلاعاتی یکی هم با ایجاد نشست.
البته این کد یک مثال بود که سر نخ دستت بیاد . باید بیشتر روش کار کنی.

موفق باشی

phpweb

Active Member
شما میتونید بازدید کننده وقتی وارد سایت شد یه session براش ایجاد کنی و مقدارش رو برابر با زمان ورود به سایت قرار بدی.
PHP:
<?php
    $_session['timetosite']=time();
?>
بعد برای این که متوجه بشی چقدر داخل سایت بوده مقدار session را از زمان فعلی کل کنید.

PHP:
<?php    
    echo $_session['timetosite'] - time();
?>
مقداری که چاپ میشه زمان بودن کاربر در سایت به ثانیه است.

------------
این جور کد نویسی ها کد نویسی ابتکاری است.
شاید هر فردی به یک صورت این کار رو انجام بده.
یکی با بانک اطلاعاتی یکی هم با ایجاد نشست.
البته این کد یک مثال بود که سر نخ دستت بیاد . باید بیشتر روش کار کنی.

موفق باشی

برای اینکه کدشما کار کنه، باید زمان خارج شدن کاربر از سایت رو بدونیم. چطور باید متوجه بشیم که کاربر سایت رو ترک کرده؟

Army.Hidden

Active Member
برای اینکه کدشما کار کنه، باید زمان خارج شدن کاربر از سایت رو بدونیم. چطور باید متوجه بشیم که کاربر سایت رو ترک کرده؟

ببینید من بالا کدی به شما ندادم
یک ایده داده .
----------
برای این که متوجه بشید کاربر کی خارج شده باید از بانک اطلاعاتی کمک بگیرید.
در این صورت هم باید هر وقت که کاربر یک صفحه جدید رو باز میکنه یا دوباره بارگزاری میکنه session ویرایش شه ( مقدار زمان رو بروز کنه و داخل بانک اطلاعاتی ثبت بشه )
بعد شما یک پرسوجو از بانک اطلاعاتی میگیرید ( مثلا میگید کاربرانی که 200 ثانیه نشست تشون ویرایش نشده رو برام نمایش بده )
روش های زیادی وجود داره

آخرین ویرایش:

phpweb

Active Member

ببینید من بالا کدی به شما ندادم
یک ایده داده .
----------
برای این که متوجه بشید کاربر کی خارج شده باید از بانک اطلاعاتی کمک بگیرید.
در این صورت هم باید هر وقت که کاربر یک صفحه جدید رو باز میکنه یا دوباره بارگزاری میکنه session ویرایش شه ( مقدار زمان رو بروز کنه و داخل بانک اطلاعاتی ثبت بشه )
بعد شما یک پرسوجو از بانک اطلاعاتی میگیرید ( مثلا میگید کاربرانی که 200 ثانیه نشست تشون ویرایش نشده رو برام نمایش بده )
روش های زیادی وجود داره

فکر کنم اگه بجای ایده دادن در این مورد، یکی از روشهایی که رایج هست رو معرفی کنید بهتره.

Army.Hidden

Active Member
فکر کنم اگه بجای ایده دادن در این مورد، یکی از روشهایی که رایج هست رو معرفی کنید بهتره.

ببینید این جور کدها ، کدهای هستند که سليقه ای هستند.
هر کسی یک طور مینیویسه.

meysam-fathi

Active Member
کاره بدیه ولی میشه با Ajax در هر ثانیه یه ریکوست ارسال کنی . فقط بپا سرورو نیاری پایین
:green:

meysam-fathi

Active Member
استفاده از api نه تنها ماست ملی نیست . بلکه امریست پسندیده . اونم از گنده وب عالم

Army.Hidden

Active Member
بابا یه اسکریپتی به این سادگی که دیگه بحث نداره.
شما میخواید خودتون بنویسید یا از جایی کپی کنید ؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا