تشخیص قسمتی از متن

noorabas

Active Member
سلام
از همین الان بگم
********** برای نرم افزار قرآنی میخوام************
اما بعد :
** می خوام تمام سوره رو توی یک پاراگراف بیارم با (شماره) آیات از هم جدا بشن .
آیا راهی هست که تشخیص بده که آیه تموم شده ؟ مثلا وقتی پرانتز بسته شد ")" متوجه بشه که آیه تموم شده ؟
و وقتی بره برای آیه بعدی تشخیص بده ؟
تقریبا شبیه سوال های گذشته است نه ؟
:rose:

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
از همین الان بگم
********** برای نرم افزار قرآنی میخوام************
اما بعد :
** می خوام تمام سوره رو توی یک پاراگراف بیارم با (شماره) آیات از هم جدا بشن .
آیا راهی هست که تشخیص بده که آیه تموم شده ؟ مثلا وقتی پرانتز بسته شد ")" متوجه بشه که آیه تموم شده ؟
و وقتی بره برای آیه بعدی تشخیص بده ؟
تقریبا شبیه سوال های گذشته است نه ؟
:rose:

دقیقاً قراره در برنامه چه اتفاقی بیافته ؟
شئ پاراگراف برای نمایش متن هست و کنترل زیادی روش ندارید، حالا دقیقاً شئ پاراگراف باید چه کاری انجام بده ؟

noorabas

Active Member
دقیقاً قراره در برنامه چه اتفاقی بیافته ؟
شئ پاراگراف برای نمایش متن هست و کنترل زیادی روش ندارید، حالا دقیقاً شئ پاراگراف باید چه کاری انجام بده ؟
ممنون از پاسخگویی
حالا
اصلا قابل تشخیص هست ؟
برای همون کلیک روی آیه و پخش صدا . یعنی وقتی تشخیص بده اینو هم برسونه که از موقعیت x=? و y=? که وقتی که کلیک کردیم متوجه بشه کدوم آیه بوده حالا اگه رنگی شد که شد اگ نشد لااقل تشخیص بده کدوم آیه است .حالا اگه یک شی رنگی زیر شماره آیه بره که بهتر

silvercover

کاربر متخصص
من شی پاراگراف خود بیلدر رو برای این کار اصلا توصیه نمی کنم. شی html احتمالا گزینه بهتری هست.

noorabas

Active Member
ممنون از لطفت داش جواد
برای بقیه سوره ها چه کنم ؟
بعد
1.امکانش هست که وقتی روی آیه مورد نظر بریم معناش رو نمایش بده ؟
2. وقتی آیه ای تلاوت میشه اون آیه توی شی html رنگی بشه ؟
3. وقتی آیای های توی صفحه تموم شدن اسکرول حرکت کنه و آیات بعدی رو نمایش بده ؟ یا اگه آیه قبلی رو بخوایم اسکرول برگرده و اونو نمایش بده؟

خیییییییییییلی ممنون

m javad

کاربر متخصص
برای بقیه سوره ها چه کنم ؟
همین کاری که من کردم ، البته اگر خوبه، من براتون توضیح میدم یا برنامه مینویسم که همه آیه ها رو کد کنه که نخواهید یکی یکی بکنید
در مورد سوالهاتون هم بله همشون عملی هست
بايد از دوستانی که به کد نویسی با جاوا و html آشنایی دارن بخواهی تا تکمیلش کنن
من یکم این روزا شولغم و وقت ندارم
ولی هر موقع همين سوره تموم شد به من بگید تا براتون اسکریپت نویسی کنم که برای تمام سوره ها انجام بده
موفق باشید

silvercover

کاربر متخصص
دوستانی که اینجا جاوا بلدن میتونن کمک کنن ؟؟

یه مثال به اسم HTMLObjectTricks.mbd در مسیر Program Files\Multimedia Builder498\Samples\495_examples\html وجود داره. به صفحه سوم این مثال برید و ببیند چطوری از داخل MMB
فرامین JavaScript به فایل HTML ارسال میشه.

حالا با همین تکنیک و دونستن اندکی CSS و JavaScript میشه دستور داد که بخش خاصی از HTML رنگی بشه یا تغییر ظاهر بده. بنابراین شما می تونین در موقع معین دستور بدین بخشی از
html که مثلا یک آیه هست تغییر رنگ یا فونت پیدا کنه.

یادآوری می کنم که زبان Java با زبان JavaScript فرق داره و اشاره من و آقا جواد در اینجا به JavaScript هست.

noorabas

Active Member
همین کاری که من کردم ، البته اگر خوبه، من براتون توضیح میدم یا برنامه مینویسم که همه آیه ها رو کد کنه که نخواهید یکی یکی بکنید
در مورد سوالهاتون هم بله همشون عملی هست
بايد از دوستانی که به کد نویسی با جاوا و html آشنایی دارن بخواهی تا تکمیلش کنن
من یکم این روزا شولغم و وقت ندارم
ولی هر موقع همين سوره تموم شد به من بگید تا براتون اسکریپت نویسی کنم که برای تمام سوره ها انجام بده
موفق باشید

داش سیلور داش مجید میگه وقتم پره ! البته قول داده بهم کمک کنه فقط یکی رو میخوایم که جاوا بدونه
می تونی بهمون کمک کنی
؟

جدیدترین ارسال ها

بالا