تست 4 جوابی؟!

madar graphic

Active Member
سلام به همه شما
ببخشدید من یه کاری می خوام بکنم می خواهم ببینم کسی زحمت می کشه سوال منو پاسخ بده ممنون

من می خواهم 10 تا سوال داشته باشم که وقتی دانشجو به این سوالات 4 جوابی پاسخ داد در آخر نمره مربوطه به او داده بشه(هر سوال یه نمره به خصوصی داره که بسته به جواب دانشجو )(نمره منفی هم نداره!!:green::green:)

تو اکشنش موندم اگه کسی زحمت بکشه ممنونم

یا حق یا علی

Member
روی فریم اول یه متغییر تعریف کن (برایAS2 )
PHP:
_root.point +=1;
روی کلید های صحیح

PHP:
on (release) {
_root.point +=1;
}
و روی کلید های غلط میتونید منفی بذارید
البته هر جور دیگه هم طراحی کنید شیوه مشابهی داره

madar graphic

Active Member
میگم ممنون از راهنمایی تون جناب
میشه یکم بیشتر توضیح بدبد خیلی ممنون می شم.

++Hadi++

Active Member
برای تست بهترین راه اینه :
همه چیز بر مبنای کلاس و OOp نوشته می شه . بهتره یه نظر به فصل چهارم آموزش اکشن 3 از صفر واقع در امضام (لینکها ) بندازی .
همه چی حول فقط یهه صفحه می شه . صفحه ای که یه قسمت قرار هست خونه های چک باکس باشن (همونجایی که کاربر جواب درست رو کلیک می کنه ) و یه طرف هم سوال مطرح می شه . البته طراحی یه برنامه تست 4 گزینه ای نیاز به دنگ و فنگ ها و امکانات زیادی داره مثلا اینکه جواب رو خودش به صورت فرمولی جنریت کنه و یا فرمول های ریاضی رو به راحتی (رشته ای ) به قسمت ذخیره داده اون بدی و فرمول ریاضی رو به شمای ریاضیاتی ببینی و یا اینکه سوالاتت عکس داشته باشند یا جوابهات عکس داشته باشند یا به صورت مستقیم ، سوال رو (رشته ای ) از ورودی دریافت کنی یا اینکه قرار باشه جوابهات مستقیما از ورودی به صورت رشته گرفته بشه یا اینکه از فرمولی ، بدست بیاد یا اینکه مکان دهی به جواب مستقیم باشه یا به صورت رندوم پخش شه .... خلاصه مسایل زیادی مطرح هست و من نمی تونم این پروژه رو اینجا برا عموم انجام بدم چون صرفه اقتصادی نداره . اما در کل یه صفحه هست با قسمت چک باکس هایی که کاربر ، چک باکس درست رو تیک می زنه و در طرف دیگه یه تکست فیلد هس که پارامتر های سوال رو یکی پس از دیگری نشون می ده و هر موقع کاربر رو یکی از گزینه های جواب کلیک کرد یا دکمه بعدی رو زد ، عنوان سوال بعدی مطرح می شه و بد یکی از گزینه ها رو انتخاب کنه . در نهایت با زدن کلید پایان آزمون ، نتیجه محاسبه می شه و در خروجی به نمایش در می یاد .تا در نهایت جواب محاسبه شه . در ابتدا سوالات و جوابها با پارامتر های مختلفشون در آرایه هایی قرار می گیرند و سوالات یکی پس از دیگری به نمایش در می یان و هر موقع ، کاربر روی یکی از چک باکس ها کلیک کرد ، بعدی ظاهر می شه . این بحث خیلی مفصله ...و از حوصله انجمن خارجه ...

mohammad.sub7

کاربر فعال
با adobe captivate خیلی راحت میتونی بسازی بعد تو فلشت لود کنی.

اگه فلش بودن مهم نیست و دایرکتور بلدی راه دوم اینه تمپلیت quiz رو از امضام دانلود کنی . البته ساده هست اما خیلی کارا میشه کرد و

خیلی تغییرا میتونی بدی.

حرف آخر ...

ترکیب فلش با 1 زبان برنامه نویسی . اینجوری دستت باز هستش .

آخرین ویرایش:

madar graphic

Active Member
ممنون از همه ی عزیزان ولی حقیقتش نفهمیدم هنوز:shock:
دایرکتوربلد نیستم:-?
کسی یه سورس این نجوری نمی تونه زحمت بکشه؟ممنون

اقا هادی زیاد نمی خوام زرق و برق داشته باشه ساده و معمولی ممنون

بازم ممنون:oops:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

راه زیاد هست برای اینکار باید دید شما تا چه حد توانایی کار کردن با برنامه فلش دارید

توی همین انجمن نمونه زیاد هست فکر میکنم خودم هم یه نمونه برای یک کاربر آماده کردم باید سرچ کنید

موفق باشید

armanbm

کاربر VIP
عذر میخوام مزاحم میشم دوستان قصد اسپم ندارم.
اما احساس کردم اگه نگم انقدر این اسم با غلط املایی تکرار میشه که به همین صورت غلط جا میافته.

اسم درست نرم افزار captivate هست به معنی "اسیر کردن" و همچنین "فریفتن".

اما captivate هیچ معنیی نمیده و نام نرم افزاری هم نیست.

البته میدونم اشتباه تایپی بوده، ولی چون 3 نفر پست هم نوشتن گفتم بگم که نام اشتباه جا نیفته.
از جسارتی که کردم غذر میخوام.
در پناه حق.

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام!من قبلا چيزي شبيه ايني که مي خواين رو نوشته بودم که سوالام با گذينه هام از تو xmlخونده ميشدن که ميتونين هر چقد سوال بخواين بهش اضافه کنين واسه هر سوال بارم خاص خودش رو بدين وجوابشونو همون تو xmlتعيين ميکنين و کلي امکانات ديگه مثل انتخاب تصادفي تستا بدون تکرار . . .اگه خواستين pmبدين

جدیدترین ارسال ها

بالا