تست و اجرای form در frontpage

kamy882

New Member
سلام به تمامی دوستان
می خواستم بپرس که برای تست کردن form ها در frontpage باید چه کار کرد؟
یا اصلا برای اجرای اون
من توی تاپیک های سایت گشتم اما جواب سوالمو پیدا نکردم.
کمی بیشتر توضیح می دم:
من form رو ساختم اما وقتی save می کنم فایلی واسه result درست نمی شه. با چه فرمتی باسد save ش کنم که result هم داشته باشه و اجرا شه و اطلاعاتو بگیره؟
(در ضمن با توجه به جست و جویی که توی تاپیک ها داشتم می گم که در my document من پوشه ای به نام my webs به وجود نیومده اصلا. همچنین publish موجود در file هم غیر فعاله. و دیگه اینکه من iis رو نصب کردم اما دقیقا نمی دونم چه کمکی می کنه و از کجا می شه بهش دسترسی داشت.)
اگر ممکنه منو راهنمایی کنید ...

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
به انجمن مجید آنلاین خوش آمدید، شما وقتی ظاهر یک فرم رو در ویرایشگری همچون Front Page طراحی می کنید، برای ارسال محتویات فرم، باید از یکی از زبان های تحت سرور همچون ASP یا PHP کمک بگیرید.
باید action فرم خود را به فایل مورد نظر که به زبان تحت سرور نوشته شده است، پیوند دهید، نمونه این فرمها در انجمن بسیار است، جستجو فرمایید.
پاینده باشید.

kamy882

New Member
ممنون و متشکر دوست عزیز
اما همون طور که گفته بودم من قبل از نوشتن این سوال در این قسمت search کردم.
من form رو جست و جو کردم و 18 مورد پیدا کردم ولی توضیح کاملی در این باره ندیدم. حالا اگر تاپیکی برای این مورد وجود داره خواهش می کنم در اینجا قرار بدید.

کاش شما یا کس دیگه ای جوابی عملی به صورت مرحله به مرحله می نوشت اگر امکانش باشه ...

pedramr

Active Member
برای اجرا نیاز به سرویس دهنده وب داری:

Windows XP :--------------------
در پرُكاربردترين سيستم‌عامل كافي است كه به نشاني زير برويد :

Start > Settings > Control Panel > Add or Remove Programs >
Add/Remove Windows Components

حالا بايد سرويسي را به نام Internet Information Services - IIS فعال كنيد . در نسخه‌هاي ديگر خانواده ‌NT يعني Windows2000 و Windows2003Server هم طريقه نصب به همين شكل است . لازم است گفته شود كه امكان اجراي اين سرويس در نسخه خانگي يا HomeEdition ويندوز ايكس‌پي وجود ندارد و كاربران بايد از نسخه حرفه‌اي يا Professional استفاده كنند .

Windows 98 :--------------------
هر چند كه به نظر مي‌رسد ديگر كابران و خصوصاً برنامه‌نويسان كمتر از اين نسخه‌ استفاده مي كنند . اما همچنان برنامه Personal Web Server - PWS امكان اجراي برنامه‌هاي ASP را در خانواده ويندوزهاي 9X يعني ويندوز 98 ، 98SEو Me فراهم مي كند . اين برنامه در پوشه Add-ons در ديسك نصب ويندوز 98 قرار دارد كه بايد فايل Setup در آن اجرا شود .

Linux : -------------------
با وجود اينكه هنوز لينوكس به طور قطع انتظارات ما را براي طراحي صفحه‌هاي فارسي مطابق آن چيزي كه در Unicode ميسر است ، نتوانسته فراهم كند اما لازم است كه سرويس‌دهنده موجود براي اين سيستم عامل و Unix را كه نامش Apache است بشناسيم .

اجراي يك صفحه آزمايشي : بعد از نصب Server روي ويندوز در پارتيشني كه ويندوز روي آن نصب شده پوشه‌هاي Inetpub\wwwroot ايجاد مي شوند كه بايد صفحه‌هاي asp را در آن مسير كپي كنيم .

بعد از ذخيره اين صفحه در مسير ياد شده براي اجراي آن كافيست كه مرورگر Internet Explorer را اجرا كرده و در قسمت نوار آدرس نشاني زير را اجرا كنيد :

http://localhost

ادامه آموزش در : www.pedramweb.com/portal/link.asp?TOPIC_ID=50

جدیدترین ارسال ها

بالا