majid_a95
Active Member
سلام .
من دفعات پیش از پارس آنلاین اکانت میگرفتم که شرکت یه تو سایتش یه قسمت به من کاربر اختصاص میداد که یه جورایی کاربریم رو مدیریت میکردم مثل میزان ترافیک باقی مونده رو ببینم واز وضعیت سرعت دانلود مطلع بشم و..........
اما این سری از یه ISP دیگه اکانت گرفتم گویا همچین چیزی نداره
البته نمیخوام اسمش رو بگم که از پارسیان گرفتم ولی میگم چون شاید شما بدونید که داره و من خبر ندارم
حالا گذشته ازین که پارسیان همچین چیزی داره یا نه . سایتی هست برای تست سرعت دانلود و.... خارج از چیزی که آی اس پی خودش دراختیار کاربراش میزاره؟
از گوگل هم پرسیدم نمیدونست البته
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تشکر ! یاعلی![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
من دفعات پیش از پارس آنلاین اکانت میگرفتم که شرکت یه تو سایتش یه قسمت به من کاربر اختصاص میداد که یه جورایی کاربریم رو مدیریت میکردم مثل میزان ترافیک باقی مونده رو ببینم واز وضعیت سرعت دانلود مطلع بشم و..........
اما این سری از یه ISP دیگه اکانت گرفتم گویا همچین چیزی نداره
![Confused :-? :-?](/styles/majidonline/smilies/majidonline_confused.gif)
![Very Happy :green: :green:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_biggestgrin.gif)
از گوگل هم پرسیدم نمیدونست البته
![Wink :wink: :wink:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_wink.gif)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تشکر ! یاعلی
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)