تست صفحه در چند مرورگر

pezeshkzade

Member
سلام.آیا کسی راهی بی دردسر برای تست کردن صفحه برای مرورگر های مختلف سراغ داره؟یه راهی ساده تر از نصب کردن.مثلا نسخه ی پرتابل یا چک کردن سایت به صورت آنلاین و...

چون من واسه طراحایی که میزنم نمیدونم تو اینترنت اکسپلورر چطوری میشه؟
میخوام سی اس اس جدا تعریف کنم اما یه راهی واسه چک کردن صفحه تو مرورگر های مختلف مخصوصا ie6 بهم پیشنهاد بدید.
ممنون:)

felix

Member
سلام.آیا کسی راهی بی دردسر برای تست کردن صفحه برای مرورگر های مختلف سراغ داره؟یه راهی ساده تر از نصب کردن.مثلا نسخه ی پرتابل یا چک کردن سایت به صورت آنلاین و...

چون من واسه طراحایی که میزنم نمیدونم تو اینترنت اکسپلورر چطوری میشه؟
میخوام سی اس اس جدا تعریف کنم اما یه راهی واسه چک کردن صفحه تو مرورگر های مختلف مخصوصا ie6 بهم پیشنهاد بدید.
ممنون:)

نرم افزار IE Tester رو دانلود کن

pezeshkzade

Member
اونوقت این نرم افزار فقط ماله یه ورژن از ie هست؟چیزی سراغ نداری کامل باشه؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
اگه تو ویندوز کار میکنی میتونه همه مرورگرهارو نصب کنی.
من همرو نصب کردم و رو همه تست میکنم
حتما از doctype استفاده کن که مرورگر به حالت quirks mode نره
معمولا اگه doctype تعریف کنی IE 8 به بالا با بقیه مرورگها تقریبا یه رفتار رو نشون میدن
فقط میمونه IE6 و IE7 که باید از IE tester استفاده کنی
اگه IE9 رو نصب کنی باهاش میتونی مد رو عوض کنی و رفتار IE8 رو هم بررسی کنی

Masoud1365

مدیر انجمن
اگر نرم افزار web expression رو داشته باشی صفحه ای که طراحی کردید رو توی تمام ورژن های IE نمایش میده !
یه سایت هم بود که این کارو میکرد نمیدونم چی بود : دی :green:

Domanjiri

Well-Known Member
یه سایت هم بود که این کارو میکرد نمیدونم چی بود
http://browsershots.org/
(خوبه، ولی نه برای ما که میخوایم پول پرداخت نکنیم! باید هر بار n دقیقه صبر کرد تا شات بده )
و Adobe Lab
https://browserlab.adobe.com/en-us/index.html
(کار نکردم باهاش)
اگه می خوای بصورت حرفه ای کار کنی و فقط برای این مسابقه طراحی وب نمی خوای، پیشنهاد میکنم از ویرچوال ماشین ها استفاده کنی (مثل VMWare و..یه چیزی هم خود ماکروسافت داره، الان یادم نیست، روی سِوِن نسخه حرفه ایش بطور پیشفرض قرار داره فکر کنم!) و بعد اگه مثلن الان سیستم عامل ِتون 7 هست، یه XP بزنید تنگش IE6 و ورژن های قدیمی تر سایر مرورگر ها رو روی اون نصب کنید و الخ...

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا