تری دی مکس سخت تره یا اتوکد

delfoon

Member
از دوستانی که هم با مکس کار کردن هم با اتوکد این سوال رو داشتم:
که یاد گرفتن مکس سخت تره یا اتو کد ؟
اول کدومشو یاد بگیریم بهتره؟

*farshid*

کاربر VIP
شما اگه معمار هستین بهتره اول ترسیم دو بعدی کد رو یاد بگیرید
بعد مدلسازی سه بعدی اتوکد

و بعد رندرگیری با مکس

و در نهایت اگه خواستین حرفه ای تر کار کنید مدلسازی سه بعدی و رندرگیری رو با مکس و موتور های رندر موجود ادامه بدین

sallarmelli

Active Member
ابتدا دو بعدی کد بعد 3 بعدی مکس

ولی اگه کارت همیشه به شب تحویل میرسه بهتر سه بعدی کد رو هم یاد بگیری چون یه فرمان داره فقط برای شب تحویل راهشگاست آخه چه فرمانیه ...فقط باید دست به فرمان خوب باشه:)

delfoon

Member
دوستان بسیار متشکر از پاسختان،کامل بود
اگه به اون یکی سوالم هم جواب بدین به همه جوابام رسیدم
که کدومشون سخت تره؟

_MRM_

Member
به نظر من هر دو ، برای خودشون دنیایی دارن ولی 2 بعدی cad راحت تر و حتی در یادگیری max هم کمک می کنه .

javadgonbadi

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان

من خودم رشتم معماری هستش و اتوکد رو خوب می شناسم و من می گم که اول اتوکد رو یاد بگیرین چرا :

یکی بدلیل اینکه شما می تونید با یک هفته خوب تمرین کردن اتوکد و انجام حتی یک پروژه می تونید پروندشو ببندید و برید سراغ مکس و توصیه من اینه که اگر وقت روی سه بعدی اتوکد وقت هم نذاشتین هم مهم نیست چرا که تو مکس راحت تر از اتوکد این کار رو بکیند من می خوام خودم یه پست در مورد آموزش اتوکد بزارم
اگر کسی مایل به هم کاری هست به من پیام خصوصی بده

pasargad93

New Member
دوست عزیز شما برای کار با مکس ابتدا باید یه حجم سه بعدی رو از کد وارد کنی . پس اول اتوکد 2 بعدی رو یاد بگیر بعد 3 بعدی و بعد مکس . اینو رو تجربه 4 ساله ام میگم

javadgonbadi

Well-Known Member
اگر حجم رو هم از کد نیاوردی هم میشه شما می تونید فقط سطح مورد نظر تونو بیارد تو مکس و اکسترود کنید اینم تجربه من میگه

FAHRAJI

New Member
سلام دوست عزيز من مهندس معماري هستم ............اول اتوكد رو ياد بگير بعد از اون برو سراغ مكس اتوكد كاري نداره ي كوچولو مكس سخت تره البته اونم نرم افزاريه كه دو بار باهاش كاري كني راحت ميشه موفق باشي

dr.hashemi

کاربر فعال
مكس فقط مكس
همه چز با مكس شدنيه.
حتي طراحيه لوگو و البته شيرين تره.

جدیدترین ارسال ها

بالا