ترکیب 2 تصویر

zozze

Active Member
سلام

دوستان من توی این بخش سوالم رو پرسیدم ولی مطمئنم یه برنامه واسه این کار به جز فتوشاپ هست،ولی به هر حال آموزشش رو با فتوشاپ هم یاد بگیرم بد نیست،حالا موردی که خواستم بگم

یه برنامه دیدم،که مثلا میتونست 2 تا تصویر رو با هم ترکیب بکنه به طریقی که شما مثلا مینشتی روی یه صندلی یه عکس میگیرفتی از خودت،بعدش یه عکس دیگه رو بدون تغییر صندلی و زاویه دوربین میگرفتی و مثلا میرفتی وای میسادی پشت صندلی و بعد که ترکیب میشد،انگار خودت هم نشستی و هم بالای سر خودت وایسادی.

مثال بعدی هم همین عکسایی که طرف مثلا وای ساده و داره به خودش نگاه میکنه،اینا جطوری باید ساخت؟

ممنون میشم یه راهنمایی دقیق بکنید منو،مرسی

+Mohammad+

Well-Known Member
نرم افزار غیر از فتوشاپ رو نمیدونم ...
ولی برای این کار یه راه ساده اینه که یه دوربین که سه پایه داره میزاری ... عکساتو میگیری و بعد عکسارو می چینی کنار هم یکشیون می کنی ...

zozze

Active Member
حالا من این ترکیب کردن رو بلد نیستم،ولی چیزی که من دیدم یه برنامه روی یکی از گوشی های سامسونگ بود! حالا s2 یا s3 خودمم note 10.1 دارم،ولی نمیدونم این امکان کجاش هست!

ممنون میشم راهنماییم کنید

+Mohammad+

Well-Known Member
ببین حامد جان..
برای این کار باید توی بریدن اجزا حرفه ای بشی ... یه سری فیلم توی سطح نت هست .. دانلود کن .. خوبن..

باید بتونی طوری عکس خودت رو ببری و بزاری روی عکس دیگه .. که معلوم نباشه اینو بریدی ...

zozze

Active Member
مرسی عزیز
ولی من این رو توی موبایل دیدم ، یعنی با یک گوشی این کار رو کرده بودن!

به هر حال مرسی داداش

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا