تروجان Kernel.exe

rah

Member
سلام دوستان
آقا سیستم ما این ویروس رو گرفت :wink:
kernel.exe

با هزار مکافات پاکش کردیم؛ ویندوز هم عوض کردم فایلهای html آلوده هم edit کردم و اون VBScript که خودشو میچسبوند ته فایل رو پاک کردم.

پس در حال حاضر، پاکه.
اما مس که متأسفانه، پسوورد یاهوی مارو کشیده بیرون :mad:
میلم رو که چک کردم دیدم تمام ایمیلام هستند اما هر کدوم رو که میخوای چک کنی، فقط Subject و Date و.. رو نشون میده یعنی متن نامه رو نشون نمی ده :cry::mad::wink::sad:

دوستان فکری به ذهنشون میرسه واسه بر گردوندن متون نامه ها؟؟ :wink:
چون در حال حاضر ویروس از روی سیستم پاک شده و فقط اثرات بعضی از خرابکاری هاش مثل همین دستکاری میل ها باقی مونده!

من ایمیلامو می خوام ! :sad::sad::sad:

آخرین ویرایش:

rah

Member
همین الآن یه ایمیل دیگه هم ساختم.
واسه اونم همینه !

rah

Member
آقا خودم یه روشی کشف کردم
پایین نامه با کلیک روی save message text، متن نامه رو توی خروجی txt تحویلتون میده.
اما چه کاریه؟ اگه بشه کاریش کرد که مستقیم نشون بده که خیلی بهتره.
بهرحال منتظرم دوستان هستم.

rah

Member
دوستان؛ من امروز صبح 1/4 امتحان کردم دیدم درست شده و تمام متون بطور کامل نشون داده میشن.
فکر می کنم مشکل از سرورهای یاهو بوده !
ممنون از راهنماییهاتون :wink:

Shouli

Active Member
Kernal32 منظورتونه ... ماله منم 3 ماه پیش اینجوری شد -- win رو عوض کردم درست شد ... :)

rah

Member
نه.
kenerl.exe رو میگم. که بصورت یه کد VbScript خودشو ته فایلهای می چسبونه.
الحمدلله که خطر رفع شد !

rah

Member
دستی پاکش کردم.
ویندوز هم عوض کردم، ok شد.
تاجایی هم که میتونستم HTML ها رو Edit کردم.
بقیه اش هم(Htmlها) با آنتی ویروس پاک کردم.

//

navidba

Well-Known Member
2 ساعت سر کارمون گذاشتی ، ولی خوب بود ( برای آموزش )

alierfan84

Member
عزیز یه عدد Kasper Sky لازم دارد . راحت البته باید آخرین آپدیت های شرکتش رو دریافت کنید یا آخرین ورژن رو نصب کنید به راحتی هم رو پاک می کنه از گرفتن دوباره هم جلوگیری می کند .

emad.h

Member
سلام

سلام منم همچين مشكلي دارم
تمام فايلهاي html كه تو 1 ماه طراحي كردم آلوده شده به اين ويروس كه توي nod اون رو به اسم vbs/envary ميشناسه.
لطفا به منم بگيد چجوري فايلها رو درست كنم يعني اون كد vbs رو تو فايل پاك كنم..

alierfan84

Member
من هم وقتی این ویروس رو گرفتم ، تمام فایل های html ویندوز و کار ها آلوده شدند ، آنتی ویروس کاسپر سکی بیشتر فایل ها رو پاک کرد یعنی نتوسنت تعمیر کند .

اگر هم به خواهید به صورت دست فایل ها رو درست کنید ، روی فایل html کلیک راست کنید با Not Pad باز کنید برید انتها .

در قسمت انتها یه سری کد که با فرمت جاوا اسکریپت هسنتد و باعث فایل شدن فایل اصلی ویروس Kernel.exe که در درایو ویندوز شما هست می شود .

اون کد ها پاک کنید فایل درست می شود آ اما تا وقتی که فایل اصلی ویروس Kernel.exe رو حذف کنید این ویروس گرسترش می یابد و تمامی فایل های html شما رو آلوده می کند .

rah

Member
سلام دوباره؛

ابتدا تو Run، می زنید Msconfig، سپس تب Startup از آنجا تیک kernel.exe رو بر می دارید تا در زمان را ه اندازی مجدد سیستم این فابل آلوده اجرا نشه.

بعدش مجبورید که تمام html هارو بصورت دستی تنظیم کنید(البته با یه ویندوز عوض کردن همه چی درست میشه)

سپس از دایرکتوری system32 باید چند تا فایل آلوده که توسط این ویروس ایجاد شده اند رو پاک کنید، systems.exe
kernel.vbs و... .

تمام این حروف و احادیث(!) با یه ویندوز از نو ریختن همه چیز درسته میشه. اما این کار فقط ویروس رو از سیستم میندازه بیرون ولی هنوز انتهای صفحات html و htm ی که خارج از پارتیشن ویندوز باشند، اون قطعه کد وجود داره.
:D

آخرین ویرایش:

Takmarket

New Member
و اما بر ما هم نازل شد این خرابکار:sad:

خودش که عددی نبود، غمم گرفته چطوری این همه فایل های HTML که این همه مدت ساختمشون رو بشینم دستی پاکسازی کنم:neutral:

1 سال طول میکشه :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا