تركيب كدهاي jquery براي زيبا شدن برنامه

hr1510

Active Member
تركيب كدهاي jquery و بيلدر براي زيبا شدن برنامه

با سلام خدمت دوستان و عرض خسته نباشيد خدمت اساتيد محترم.

داشتم به اين فكر ميكردم من كه با فلش زياد كار نميكنم ، با آپادانا و بيلدرهم كه نميشه يه اتوران پر از افكت هاي خاص كار كرد به هر حال محدوديت هايي وجود داره . يكي دوتا از نمونه كارهاي برو بچ رو هم ديدم خب بالاخره به اين نتيجه رسيدم كه اينجا مبحثي درست كنم كه به برو بچ زحمت بديم و يه لطفي در حق ما انجام بدن و كد ها ، افكت ها و نمونه هايي كه در زمينه هاي مختلف كاربرد داره رو بزارن و همينطور پروژه هايي كه خودشون زحمت ميكشن هم ما بتونيم استفاده كنيم .

يه نمونه هم براي نمونه كه متوجه در خواست ما بشين ...

چند تا لينك هم خودم براي شروع ميزارم :

http://www.1stwebdesigner.com/css/36-eye-catching-jquery-navigation-menus/

http://www.designyourway.net/blog/resources/25-jquery-menus-ready-for-download/

http://www.dynamicwp.net/articles-and-tutorials/top-20-jquery-slideshow-and-image-gallery-tutorials/

http://www.1stwebdesigner.com/css/fresh-jquery-image-gallery-display-solutions/

اگر مورد پسند واقع شده لطفا ادامه بديد ........ با تشكر فراوان

پیوست ها

• MMB With HTML.zip
    3.9 مگایابت · بازدیدها: 384
آخرین ویرایش:

BlueMMB

Well-Known Member
دوسن عزیز جالب بود اگه میشه بیشتر در رابطه با تاپیکتون صحبت کنید البته تو اون مثالی که 7 صفحه داشت و با زدن دکمه ها صفحات عوض می شدن یه مشکلی وجود داشت که صفحه بیلدر تغییر پیدا نمی کرد .

البته این فقط برداشت من بود .

hr1510

Active Member
یه مشکلی وجود داشت که صفحه بیلدر تغییر پیدا نمی کرد .

البته که تغییر پیدا میکنن اما در صورتی که بعد از انتخاب عکس مورد نظر از اون 7 دایره کوچک در بالای قسمت browser روی عکست کلیک هم بکنی . عذر می خوام اشتباه از من بود . مثالی کاملا گیج کننده معرفی کردم مثال رو آپدیت میکنم !!!! راستی دکمه عذر خواهی ندارید !!!!:lol:

hr1510

Active Member
دوسن عزیز جالب بود اگه میشه بیشتر در رابطه با تاپیکتون صحبت کنید

دوست گلم من این تاپیک رو ایجادیدم که دوستان هم بیان کمک .

چشم من اینجا بازم از این کد های خفن میزارم

اما اگر گشنگه شما هم Help me !!!

البته این فقط برداشت من بود
بسیار برداشت به جا و عالی بود .

hr1510

Active Member

پیوست ها

• MMB With HTML 2.zip
    980.3 کیلوبایت · بازدیدها: 194
آخرین ویرایش:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
افکت های جالبی استفاده شده فقط یه نکته رو به دوستان یاد آوری کنم Jquery یه کتابخانه جاوا اسکریپت هستش پس اگه با Jquery ی اجاوا اسکریپت آشنایی ندارید سعی نکنید خودتون این نمونه ها رو تغییر بدید و سفارشی کنید چون به احتمال 95 درصد دیگه کار نمیکنن

موفق باشید

hr1510

Active Member
افکت های جالبی استفاده شده فقط یه نکته رو به دوستان یاد آوری کنم jquery یه کتابخانه جاوا اسکریپت هستش پس اگه با jquery ی اجاوا اسکریپت آشنایی ندارید سعی نکنید خودتون این نمونه ها رو تغییر بدید و سفارشی کنید چون به احتمال 95 درصد دیگه کار نمیکنن

موفق باشید

درست می فرمایید خودم هم به این نتیجه رسیده بودم.
برای همین هم از دوپست قبل به بعد فقط لینک ارسال میکنم . اما خواهشی که از شما و سایر دوستان دارم اینه که اگر لطفی بکنید از این نمونه ها استفاده کنید و با سلیقه زیبایتان مثال ها و نمونه های زیبایی رو در همین جا
مطرح کنید ممنون میشم . و یا حتی اگر کدی ، پلاگینی بدرد بخور در زمینه کار با مالتی مدیا بیلدر و استفاده آنها در پروژه (کاربردی در پروژه) دارند معرفی و یا ارسال کنند .

hr1510

Active Member
جالب بود فقط میشه در موردشون توضیح بدین!

توضیح نداره که شما میتونید این ها رو با استفاده از آبجکت Browser به صورت یک صفحه html آفلاین درون سیستم فراخوانی کنید . بع هم درون سورس کدهای html هم برای هر لینک ، عکس و ... دستوراتی را که رابط بین html و mmb هستند رو استفاره کنید . فقط باید بتونید این نمونه ها و مثال ها رو به صورت دخواه تغییر داده . اندازه ، عکس ها ، دستورات ، متن ها و ...

از نمونه و مثال خود mmb و help برنامه mmb استفاده کنید . حتما متوجه کد های مورد نظر می شوید .

اصل موضوع اینه که شما به زبان html مسلط باشید و به راحتی بتونید مثال های آورده شده در این مبحث را استفاده کنید !!!

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اصل موضوع اینه که شما به زبان html مسلط باشید و به راحتی بتونید مثال های آورده شده در این مبحث را استفاده کنید !!!
فقط این نیست و Html یه قسمت از ماجراست
برای کار با اینها علاوه بر تسلط بر بیلدر باید با html , Css 2 , Css 3 ,JQuery , Java Script هم آشنا باشید و نحوه کار با کلاس ها و ID ها در CSS و Jquery و جاوا اسکریپت هم آشنا باشید اینا مهمترین پیش نیاز ها هستند علاوه بر این ها هم یه سری پیش نیاز لازم هست که عدم آشنایی کامل با اونها مشکلی ایجاد نمیکنه براتون

hr1510

Active Member
اصل موضوع اینه که شما

1 -
به زبان html مسلط باشید

2 -
به راحتی بتونید مثال های آورده شده در این مبحث را استفاده کنید

که لازمه این مورد دوم رو دوستمون فرمودند .

من خیلی خلاصه گفتم که حرف و مباحث سایر انجمن ها و در اینجا مطرح نکنم .

hr1510

Active Member
اگر دوستان علاقه مند به استفاده از این نمونه ها هستند و تمایل به آموختن این طور مثال ها و نمونه ها دارند به لینک زیر مراجعه کنند :

طراحي سايتهاي اينترنتي , برنامه نويسي Server Side , AJAX , PHP/MySQL , ASP/ASP.net/MSSQL/Access , برنامه نويسي Client Side JavaScript, VBScript , HTML, XHTML , CSS , طراحي صفحات وب

و سایر مباحث انجمن

وحتی لینک هایی مثل :

w3

w3 schools

و ...

جدیدترین ارسال ها

بالا