ترفندی بسیار جالب : جلوگیری از دسترسی به محتویات درایو C و My documents در xp

mpcomputer

New Member
یکی دو روز بود که با رجیستری ویندوز xp ترفند های مختلفی را انجام می دادم تا ببینم آیا روشی وجود دارد که اجازه باز کردن درایو C ( درایوی که ویندوز xp بروی آن نصب شده است ) را به کاربر ویندوز ندهد همچنین مانع از دسترسی کابر به محتویات داخل My document و سایر فلوادر ها شود . در واقع این امکان در رجیستری ویندوز xp وجود دارد و با کمی تغییرات در شاخه HKEY_CURRENT_USER و در زیر شاخه explorer به راحتی می توان این کار را انجام داد .
این روش ترفند بسیار جالب و مفیدی می تواند باشد و در برخی از شرایط می تواند امنیت سیستم را تا حد امکان بالا ببرد .
دوستان می توانند با دانلود کردن فایل رجیستری مربوط به این ترفند و کلیک بروی آن و یکبار راه اندازی سیستم این تغییرات را مشاهده کنند .
با اجرای این فایل رجیستری تغییراتی در ویندوز xp اتفاق می افتد که به شرح زیر می باشد :
1- جلوگیری از دسترسی و مشاهده محتویات درایو C
2- جلوگیری از دسترسی و مشاهده محتویات My documents ، Shared documents و Folders
3- جلوگیری از مشاهده MyComputer Properties
4- جلوگیری از Save کردن فایل بروی درایو C
5- غیر فعال شدن Folder Options

جلوگیری از دسترسی به درایو C ___ بازگشت به حالت قبل
در ضمن این فایل ها را خودم درست کرده ام و دو ستان می توانند بدون هیچ گونه مشکلی از آن ها استفاده کنند
امیدوارم برای دوستان مفید واقع شود
s4.gif

M_Alireza

Member
جناب mpcomputer خیلی ممنون از شما
من چند وقتی بود که دنبال چنین چیزی بودم
ولی به نظر من اگه یاد میدادی که چطور میشه اینکارو کرد یعنی کجای رجیستری رو Edit کرد تا به این نتیجه رسید خیلی خیلی بهتر بود
با تشکر
اگه تونستی اینکارو بکن

mpcomputer

New Member
دوست خوبم علی رضا ممنون از اظهار نظرت .....
شما می توانید با کلیک راست کردن بروی فایلهای رجیستری و با استفاده از 'گزینه open with این فایل را با نرم افزار Notepad باز کنی . یعد از باز شدن این فایل با نرم افزار notepad به راحتی می توانید مسیر تغییرات در داخل رجیستری را مشاهده نمایید . البته اگر در این زمینه باز هم سوالی بود بپرس :D

جدیدترین ارسال ها

بالا