ترس از هارد به هارد كردن

Abozar009

New Member
با سلام خدمت شما من يك با كامژيوترم رو هارد به هارد كردم البته با سيستم قديمي و هرد 320 maxtorرو به هارد 120 maxtor نصب كردم كه هارد 320 سوخت و الان يه هارد 120 و 80 maxtor دارم و سيستم من هم جديده بايد چيكار كنم تا دوهارد رو با هم اتصال بدم و اول بايد كدوم هارد ويندوز نصب بشه اگه هرچه زودتر جواب بدين ممنون ميشم. اگه ميتونيد به ايميلم بفرستيد [email protected]:rose:

سلام دوسته عزیز فکر کنم این مشکل نادر باشه فقط به این نکات توجه کن:
هنگامه هارد ب هارد کردن نباید هیچ کدوم از هارد ها به بدنه ای آهنی نصب بشه یعنی همون کیتش و همچنین نباید کابل برق 4 پین یا 5 پینت خراب باشه... موفق باشی و نترس:rose:

AMD>INTEL

Member
از هارد اكسترنال استفاده هر قطعه اي رو براي كار خاصي ساختند .

gp-gpu

Member
سلام
قبلا مشابه چنین چیزی رو مشاهده کرده بودم دلیلش این بود که پاور سیستم قدیمی دچار مشکل بود.اگه خواستی هارد جدیدی رو به سیستم قدیمی وصل کنی بهتره که از سالم بودن پاورش متمعن بشی .برای سیستمای جدید که همگی SATA پشتیبانی می کنن و هاردای جدید هم که همگی SATA هستن، اگه یه وقت هارد IDE داشته باشی باید به جامپرهای اون دقت کنی که حالت انتخاب بجا و مناسب با نوع استفاده باشه.یعنی اگه فقط یه دونه IDE داری باید رو MASTER تنظیم بشه و اگه دو تا باشن یکی رو Master و یکی دیگه هم روی Slave .برای هاردای SATA نیاز به انجام این تنظیمات نیست وقط برای راحتی کار و همچنین کارایی بهتره هاردی که قراره ویندوز از روش بیاد بالا رو روی پرت شماره یک یا صفر نصب کنی در کل اولین پرت.و تو IDE هم هارد دارای ویندوز باید Master باشه.موقع انجام اتصالات دقت فراموش نشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا