ترتیب نمایش جواب ها

m0jtabaE85

New Member
سلام من یه مشکلی دارم یه مقدار عجیب
مشکل اول)وقتی کاربری پاسخ کاربر دیگری را می دهد نوشته جدید طبق روال عادی زیر نوشته قبلی قرار نمی گیرد و بالای آن قرار می گیرد.
اما زمانی که کاربری لاگین نکرده باشد و این پست ها را نگاه کند دقیقا به ترتیب زیر همدیگه هستند . متعجم مشکل کجاست.

مشکل دوم)یه سوال فنی کوچیک این هست که چطور نگذارم کاربران مهمان به غیر از صفحه اولسایت به باقی صفحه ها دسترسی داشته باشند.
آدرس سایتم هم اینجاست.
پیشاپیش از جوابتون تشکر می کنم . :oops:

Silver PC

Well-Known Member
سلام ،

لطفا برای سوال های مختلفتون تاپیک های جداگانه بزنید ،

فک کنم حالت نمایش موضوع فروم شما رو " خطی - ابتدا قدیمی ترین " نیست !

شما باید برید آدرس زیر :

تنظیمات کاربری>> تنظیمات >> تنظیمات عضویت کاربران >> تنظیمات پیش فرض عضویت برید و حالت نمایش موضوع رو روی «خطی - ابتدا قدیمی ترین» بذارید !

البته با این کار برای سانیکه جدید عضو میشن درست میشه !

برای خودتون :

تنظیمات کاربری >> تنظیمات عمومی >> و حالت نمایش موضوع رو " خطی - ابتدا قدیمی ترین " بگذارید !

دلیل این هم که وقتی با مهمان وارد میشی اینطوری نیست چون تنظیمات برای گروه کاربری مهمان درسته !

موفق باشید

m0jtabaE85

New Member
سلام من یه مشکلی دارم یه مقدار عجیب
مشکل اول)وقتی کاربری پاسخ کاربر دیگری را می دهد نوشته جدید طبق روال عادی زیر نوشته قبلی قرار نمی گیرد و بالای آن قرار می گیرد.
اما زمانی که کاربری لاگین نکرده باشد و این پست ها را نگاه کند دقیقا به ترتیب زیر همدیگه هستند . متعجم مشکل کجاست.

مشکل دوم)یه سوال فنی کوچیک این هست که چطور نگذارم کاربران مهمان به غیر از صفحه اولسایت به باقی صفحه ها دسترسی داشته باشند.
آدرس سایتم هم اینجاست.
پیشاپیش از جوابتون تشکر می کنم . :oops:
سلام و تشکر فراوان -
من این تنظیمات رو انجام دادم که گفتید - کابرهای قدیمی هم که امروز قبل از این تنظیمات عضو شده بودند رو هم حالتشونرو به "خطی قدیمی ترین " تغییر دادم ولی الان که چک کردم دیدم هنوز همونطوری هست .

Silver PC

Well-Known Member
سلام و تشکر فراوان -
من این تنظیمات رو انجام دادم که گفتید - کابرهای قدیمی هم که امروز قبل از این تنظیمات عضو شده بودند رو هم حالتشونرو به "خطی قدیمی ترین " تغییر دادم ولی الان که چک کردم دیدم هنوز همونطوری هست .

عجیبه !!!

خب ببینید بقیه کاربر ها چی ! ( یعنی چند تا رو تست کنید )

این راه معمولشه . راه دیگه ای بنظرم نمیرسه !

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا