ترتيب مطالب فتوشاپ در مقدماتي و پيشرفته

s_sabz2005

New Member
با سلام و خسته نباشيد فراوان و تشكر از حضور محترمتون
مي خواستم اگه ممكنه بگين كه وقتي فتوشاپ رو بخوايم آموزش بديم توي دو مرحله مقدماتي در 12 جلسه و پيشرفته در 12 جلسه كلا بايد چه مطالبي رو بگيم؟ يعني نحوه ي طبقه بندي مطالب به چه صورت هست. ؟
قبلا از لطفتون سپاسگزارم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
در مورد مراحل مقدماتی و پیشرفته به نظر من چند جلسه اول باید فقط و فقط مخصوص آموزش ابزارها و منوهای برنامه باشه بعد کم کم به سراغ فیلترها و انواع کارهایی که این نرم افزار میتونه انجام بده نظیر تغییر در رنگبندی طرح و کلا آموزش کارهای ساده باشه و در جلسات پیشرفته آموزشهای پیشرفته تر مثل ایجاد تصاویر پیشرفته و ... آموزش داده بشه. من که یه بار یه شاگرد داشتم تا نحوه استفاده از ابزارها و منوها را یاد نگرفت سراغ آموزشهای پیشرفته نرفتم چون اونطوری هیچ تاثیری نداره. شما حتی اگر شده کل جلسات رو به آموزش ابزارها و فیلترها و نحوه استفاده از اونا بگذرونی ارزش داره تا طرف هیچی یاد نگیره بعد بری سراغ آموزشای پیشرفته و اینطوری باعث سردرگمی طرف میشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منظورت چیه از این پست؟!

سلام. منظورم اينه كه شايد وقت ندارن تا همه و دسته بندي كنن. با شما نبودم سارا خانم. با س.سبز بودم. چند وقت پيش يك نفر اومد همه‌ي مطالب رو يك جا جمع كرد. كلي هنر كرده بود. الان ديگه خيلي سخته جمع كردنش

جدیدترین ارسال ها

بالا