ترانسفورم شدن *** ماشین لباسشویی .

امین تری دی

Active Member
سلام این کار برای یک تبلیغ که به زودی از شبکه های صدا و سیما پخش میشه انجام دادم
من کار ریگ و ترنسورمر شدن ماشین لباسشویی رو انجام دادن به زودی ویدیو کار نهایی رو هم میگذارم برای دیدن :rose:

برای این کار من از مایا استفاده کردن

یا علی

6 MB

http://hotfile.com/dl/132386855/ca6ddfa/Transform.rar.html

:rose:

Mandana

Active Member
واو عجب کاره تمیزی.خیلی عالی شده امین جدن تبریک میگم بهت:rose:
فقط مرحله ای که لباسشویی کامل فرمشو از دست میده و روبات میشه خیلی ثابت هست.یکجا ایستاده و حرکتی نداره.اگر یکم حرکتش این اکشن تر بود بهتر نبود؟مثلن روبات در حال پریدن به هوا تبدیل بشه یا نشسته باشه به حالت ایستاده در بیاد؟
البته نظر شخصی ئه.و الا کاره تون العانم تکمیل و قشنگه
موفق باشی امین هاین:rose:

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
امین جان کار باحالی میشه ایول.
خودم اینطوری کار نکردم اما جساراتا چیزایی که باعث قشنگیش میشه به نظر من : یه جاهایی که حرکتش مهم هم هست خیلی سریع اتفاق میفته..آدم حس میکنه تندش کردی که تغییراتش دیده نشه...
و یه موضوع هم توی انیمیشنت رعایت کنی مخصوصا آخر تبدیل شدن ، اینکه اعضای بدن روباته در مسیر حرکت قبلیشون یکم حرکت رفتو برگشت داشته باشه.
اینا پیشنهاد بودن فقط. :) خسته نباشی. شدیدا منتظرم خروجی نهایشو ببینم.
تازگیا این فیلم ترنسفورمرز هم دیدم دارم هی وسوسه میشم یه کار اینجوری بزنم منم :دی

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
مثل همیشه کارهای شما عالی هست
ایشالله که توی مرحله نهائی هم خوب از آب در بیاد
ولی این تکنیک تبدیل خیلی استفاده شده دیگه تکراری شده
به امید موفقیت بیشتر

آخرین ویرایش:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
جالب بود امین جان، تبریک.
فقط کاش بعد از تبدیل شدن لباس شوییه به رباته، اجزای بیشتری از لباس شویی رو توی ظاهر ربات می دیدیم.
شاد باشی و موفق تر.

NAKOOT

Well-Known Member
تبریک می گم، اما ای کاش یکم زمان تبدیل شدن ربات هم تکون می خورد.
یکی از قشنگی های Transformers اینه که به حالت اکشن و در حرکت تبدیل می شن. البته انتظار نداریم ماشین لباسشویی راه بره، همین تکون های ماشین لباسشویی خوبه اما از زمان شروع تبدیل تا تکمیل تبدیل، ربات خیلی بی حرکت هستش.
در کل من کی باشم که نظر بدم؟ من همون ماشین لباسشویی هم نمی تونم مدلینگ کنم!
128fs395368.gif

امین تری دی

Active Member
سلام سلام سلام
خدمت همه دوستان عزیز
عرض کنم خدمت شما که این فقط سک تست بود و این ماشین لباسشویی تو فایل نهایی حرکت داره
تواین پروژه من فقط بخش ریگ رو انجام دادم و باید ببینیم بقیه دوستا که کار انمییت و کامپوزیت رو به عهده دارن چه میکنن
اگر مدلی که به من داده شد جزییات بیشتری داشت خب طبیعتا کار خیلی بهتر از این در میومد

در کل مرسی از نظرات همه عزیزان

یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا