ترانسفر دومين از OnlineNIC به DirectI

4bagh

Member
سلام دوستان ؛
مي خوام دومينم رو از آنلاين نيك به Directi ترانسفر كنم AuthCode رو هم دارم ولي 5 رقميه در حاليكه Directi ميگه بايد بين 6 تا 32 كاراكتر باشه !
كسي ميتونه راهنمايي كنه ؟!
258.gif

ehsanch

Active Member
اینی که شما دارید ترنسفر کد نیست. اگه شرکت دومینتون بهتون گفته همینه دروغ گفته و میخواد دامین رو پیش خودش نگه داره. شایدم ریسلره و خودشم نداره.
ترنسفر کد همه جا حداقل 6 کاراکتره و ربطی به رجیسترار نداره

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دومینی که Expire شده رو نمیتونید ترانسفر کنید. باید اول در اون سایت اولیه تمدید کنید که Active بشه و بعد درخواست انتقال بدید
این رو بدونید باید وضعیت دومین شما در حالت Active باشه اگر در حالتی غیر از این (که چیز دیگه ای رو نشون میده )باشه نمیتونید منتقل کنید

مجید

4bagh

Member
ممنون آقا مجيد بابت جوابتون ! اينو نميدونستم كه الان ياد گرفتم
36.gif
منظورم اينه كه نميشه منتقل كرد در حالت Expire
43.gif

ولي قبل از Expire هم منتقل نميشد ! اصلا ميگه بايد بين 6 تا 32 كاراكتر باشه ولي كد من 5 رقميه
37.gif

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
همونطوری هم که بچه ها گفتن احتمالا یک مشکلی توی کد وجود داره که بهتره از سرویس دهندت سوال کنی تا بیشتر توضیح بده در این مورد...

مجید

webmizban.com

Active Member
بعد از اینکه کد رو هم درست بدید 7 تا 15 روز فکر کنم طول بکشه تا ترانسفر به طور کامل انجام شود...
بعد از اینکه شما مراحل ترانسفر رو انجام دادید ثبت کننده اصلی دامین نیز باید تایید کند. (Aproove)

ehsanch

Active Member
در آنلاینیک بعد از اکسپایر هم تا چند روز میشه ترنسفر کرد ولی ریسک (ممکنه نشه).
بعدشم اونا این کد رو اشتباه بهتون دادن که معتلتون کنن که دامین اکسپایر شه و پیش خودشون تمدید کنید.

ترنسفر هم 5 روز طول میکشه و کسی که دومین به نامشه باید تایید کنه. یه ایمیل میاد که اگه تایید شه حتی فرداش دومین ترنسفر میشه. خواهشا اطلاعات ناقص ندید.

4bagh

Member
فعلا مجبور شديم بديم خودش تمديد كنه
37.gif
گفت آنلاين نيك يا Directi ما هم گفتيم Directi
تا ببينيم چي ميشه !!
164.gif

//
ظهر گفتيم بهشون الان سايت مياد بالا :دي
100% كد رو نمي خواسته بده !! دارم براشون
39.gif

ali-msh

Member
خوب ابوالفضل جان بعد اگه دومين رو برات بردن تو DirectI دومين رو خودت Move كن هر جا ميخواي ديگه ،‌ برات كه فرقي نميكنه

4bagh

Member
ايول ؛
يعني ميشه بعد كه تو DIrectI اومد راحت به پنل خودم منتقل كنم ؟!

4bagh

Member
اينجور كه معلومه دوباره تو آنلاين نيك تمديد كرده ؛ پس چرا ميپرسه از آدم ؟!

hisystem

New Member
سلام
میشه جواب سوالم رو روشن و شفاف بدید
آیا میشه دامنه ای رو از :
Onlinenic ==> Direct I
Onlinenic <== Direct I
انتقال داد؟
لطفا راهنمایم کنید
متشکر

IRSecret

Member
شما دامنه از هر جا به هر جا میتونین منتقل کنین.
فقط
1- باید حداقل 60 روز از زمان ثبت دامین گذشته باشه.
2- درخواست انتقال در ثبت کننده جدید بدید و در ثبت کننده فعلی هم دامین آزاد بشه و کد بهتون داده بشه در ثبت کننده جدید کد رو وارد کنید و بعد از چند ساعات دامین منتقل میشه.

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا