دوست عزیز من پیش بزرگترین طراح سایت ایران تعلیم دیدم و از ایشون درباره ی این پرسیدم و گفتن که این امکان نداره برای php شما حداقل سه ماه وقت لازم دارید و اج تی ام ال و سی اس اس هم حد اقل با هم سه ماه و فوتوشاپ هم دو ماه . اونوقت ایشون چطوری اینا رو تو چهل ساعت درس می ده. این اصلا با منطقش جور در نمیاد به غیر از اینکه ایشون از هر چیزی همینطوری رد شه چون برای کامل یاد گرفتن انقدر زمان لازمه . اگه کسی حرف من رو باور نمی کنه یه بار امتحان کنه بره به کلاس ها بعدش بیاد من دو تا سوال بپرسم ببینم می تونه جواب بده بعدش هم با این قیمت هم من مشکل دارم چون من پیش معلمم که آموزش دیدم فقط وب دیزاین رو html و css ایشون پانصد تومن برای سه ماه از من گرفت ولی خدا وکیلی الان هر کی بگه سی اس اس و اج تی ام ال من همه چیزش رو می دونم. به نظر من اگه شما هم می خوای کامل تمام این زبون ها رو یاد بگیری باید خرج کنی و من می تونم آدرس معلمم رو بهتون بدم . ولی وقتی می رید پیشش باید حسابی کار کنید چون ازتون واقعا کار می خواد ولی واقعا وقتی فارغ التحصیل می شید همه چی بلدید.
دوست من ، نمیدونم پیش چه کسی آموزش دیدید اما مسلما خوب آموزش دیده اید و در این زمینه اطلاعات دارید، اما باید بگم که کسی اگر بخواد php و سایر موارد رو یاد بگیره 3 ماه که واقعا سهله... مسلما باید چندین ماه وقت بذاره که بتونه کار کنه..
اول اینکه آموزش یک هنر هستش که یک سری تکنیک داره، این هم یک هنر هستش که در یک زمان کم بشه موارد رو منتقل کرد. دوم اینکه همونطوری که خیلی از اساتید بزرگ تاریخ هم گفتند برای اینکه یک چیزی رو یاد بگیرید باید اول تمرین کنید، دوم تمرین کنید و سوم تمرین کنید !
فقط با تمرین کردن هستش که میشه یک چیز رو یاد گرفت... در دوره ای که من برنامه ریزی کردم تمام موارد مهم که برای طراحی لازم هستش گفته میشه همراه با مثال ، تمرین داده میشه و هنرجو باید خودش تمرین کنه و رفع اشکال میکنیم. کسی حرفه ای بخواد بشه مسلما باید خودش تمرین و تحقیق بکنه و این چیزی نیست که من یا هر کس دیگه در طول دو ماه یا حتی یکسال هم بتونه به کسی یاد بده.. چون باید تمرین و تجربه کسب کرد.
در همین دوره ها افرادی بودند که در اواسط دوره پروژه های طراحی گرفتند و کار کردند و هزینه کلاسشون براشون جبران شده و افرادی هم بودند که پس از پایان دوره نیاز به کلاسهای اضافه داشتند برای اینکه بتونن یک سری موارد رو متوجه بشوند . این بستگی به توانایی و استعداد افراد داره ، یک نفر یک مطلب رو در یک هفته یاد میگیره و یک نفر باید 1 ماه وقت بذاره که اون مطلب رو کامل متوجه بشه..
اگر انگیزه باشه ، تمرین باشه و پشتکار وجود داشته باشه پس از 20 جلسه مطمئنا میشه طراحی رو شروع کرد ، اما نه مثل یک فرد حرفه ای، چون چیزی که یک حرفه ای رو از یک فرد تازه کار متمایز میکنه تجربه هستش .
موفق باشید
مجید