تدریس خصوصی آقای مجید علوی زاده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahidd.com

Member
با سلام به دوستان میخواستم بدونم که : آقای مجید علویزاده (مدیر سایت) دوره های آموزش طراحی سایت از مقدماتی تا حرفه ای داره که آموزش خیلی از مسائل رو در 20 جلسه دو ساعته یعنی در 40 ساعت تدریس میکنه حالا میخواستم از دوستان بپرسم که آیا کسی در این کلاسها شرکت کرده یا کسی میتونه در مورد کیفیت این دوره نظری بده؟ خیلی ممنونم
در ضمن آدرس این تاپیک http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=170531 هستش
و نظر خود من هم اینه که 40 ساعت برای تریس چنین مباحثی خیلی کمه!

arman2012

Member
دوست عزیز من پیش بزرگترین طراح سایت ایران تعلیم دیدم و از ایشون درباره ی این پرسیدم و گفتن که این امکان نداره برای php شما حداقل سه ماه وقت لازم دارید و اج تی ام ال و سی اس اس هم حد اقل با هم سه ماه و فوتوشاپ هم دو ماه . اونوقت ایشون چطوری اینا رو تو چهل ساعت درس می ده. این اصلا با منطقش جور در نمیاد به غیر از اینکه ایشون از هر چیزی همینطوری رد شه چون برای کامل یاد گرفتن انقدر زمان لازمه . اگه کسی حرف من رو باور نمی کنه یه بار امتحان کنه بره به کلاس ها بعدش بیاد من دو تا سوال بپرسم ببینم می تونه جواب بده بعدش هم با این قیمت هم من مشکل دارم چون من پیش معلمم که آموزش دیدم فقط وب دیزاین رو html و css ایشون پانصد تومن برای سه ماه از من گرفت ولی خدا وکیلی الان هر کی بگه سی اس اس و اج تی ام ال من همه چیزش رو می دونم. به نظر من اگه شما هم می خوای کامل تمام این زبون ها رو یاد بگیری باید خرج کنی و من می تونم آدرس معلمم رو بهتون بدم . ولی وقتی می رید پیشش باید حسابی کار کنید چون ازتون واقعا کار می خواد ولی واقعا وقتی فارغ التحصیل می شید همه چی بلدید.

vahidd.com

Member
arman2012 دوست عزیز از رهنماییت بسیار ممنونم خودم هم تو این فکر بودم من خودم دوره‌ی اچ تی ام ال رو در مجتمع فنی تهران گذروندم
و فقط میخوام PHP یاد بگیرم اگه شماره‌ای - آدرسی - چیزی از استادت قرار بدی خیلی ممنون میشم.

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
دوستان کسی که کلاس میزاره قرار نیست که بشینه مثلا دو ماه از صبح تا شب به شما درس بده،معمولا نکات رو میگن و شما خودت باید بری تمرین کنی

arman2012

Member
برادر من شما نکات رو گفتن که کافی نیست . باید سر هر مبحث دو مثال تمرین بشه باید به صورت عملی کار بشه هر مبحث باید مثال های مختلف زده بشه باید کارایی های اون مبحث گفته بشه بعد پای تخته توضیح که داده شد اون مبحث تازه می شه رفت سراغ درس بعدی اگه فقط نکات گفتنه که من کل وب رو برای شما تو یه روز نکته هاش رو می گم یعنی من شدم معلم شما و شما هم همه چی یاد گرفتی؟؟؟ مثلا تو کلاس ریاضی معلم فقط نکته می گه یا تمرین هم حل می کنه ؟

arman2012

Member
arman2012 دوست عزیز از رهنماییت بسیار ممنونم خودم هم تو این فکر بودم من خودم دوره‌ی اچ تی ام ال رو در مجتمع فنی تهران گذروندم
و فقط میخوام PHP یاد بگیرم اگه شماره‌ای - آدرسی - چیزی از استادت قرار بدی خیلی ممنون میشم.
این آدرس سایتش هست اگه کلاس بزاره که خیلی کم می زاره باید سریع ثبت نام کنی چون سه سوته پر می شه تعداد کمی هم می گیره برو تو سایتش بهش ایمیل بزن ببین کلاس می زاره بگو که از طرف آرمان میناپور اومدی
www.webtarget.ir این وبسایت شخصیش هست

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز من پیش بزرگترین طراح سایت ایران تعلیم دیدم و از ایشون درباره ی این پرسیدم و گفتن که این امکان نداره برای php شما حداقل سه ماه وقت لازم دارید و اج تی ام ال و سی اس اس هم حد اقل با هم سه ماه و فوتوشاپ هم دو ماه . اونوقت ایشون چطوری اینا رو تو چهل ساعت درس می ده. این اصلا با منطقش جور در نمیاد به غیر از اینکه ایشون از هر چیزی همینطوری رد شه چون برای کامل یاد گرفتن انقدر زمان لازمه . اگه کسی حرف من رو باور نمی کنه یه بار امتحان کنه بره به کلاس ها بعدش بیاد من دو تا سوال بپرسم ببینم می تونه جواب بده بعدش هم با این قیمت هم من مشکل دارم چون من پیش معلمم که آموزش دیدم فقط وب دیزاین رو html و css ایشون پانصد تومن برای سه ماه از من گرفت ولی خدا وکیلی الان هر کی بگه سی اس اس و اج تی ام ال من همه چیزش رو می دونم. به نظر من اگه شما هم می خوای کامل تمام این زبون ها رو یاد بگیری باید خرج کنی و من می تونم آدرس معلمم رو بهتون بدم . ولی وقتی می رید پیشش باید حسابی کار کنید چون ازتون واقعا کار می خواد ولی واقعا وقتی فارغ التحصیل می شید همه چی بلدید.
دوست من ، نمیدونم پیش چه کسی آموزش دیدید اما مسلما خوب آموزش دیده اید و در این زمینه اطلاعات دارید، اما باید بگم که کسی اگر بخواد php و سایر موارد رو یاد بگیره 3 ماه که واقعا سهله... مسلما باید چندین ماه وقت بذاره که بتونه کار کنه..

اول اینکه آموزش یک هنر هستش که یک سری تکنیک داره، این هم یک هنر هستش که در یک زمان کم بشه موارد رو منتقل کرد. دوم اینکه همونطوری که خیلی از اساتید بزرگ تاریخ هم گفتند برای اینکه یک چیزی رو یاد بگیرید باید اول تمرین کنید، دوم تمرین کنید و سوم تمرین کنید !
فقط با تمرین کردن هستش که میشه یک چیز رو یاد گرفت... در دوره ای که من برنامه ریزی کردم تمام موارد مهم که برای طراحی لازم هستش گفته میشه همراه با مثال ، تمرین داده میشه و هنرجو باید خودش تمرین کنه و رفع اشکال میکنیم. کسی حرفه ای بخواد بشه مسلما باید خودش تمرین و تحقیق بکنه و این چیزی نیست که من یا هر کس دیگه در طول دو ماه یا حتی یکسال هم بتونه به کسی یاد بده.. چون باید تمرین و تجربه کسب کرد.
در همین دوره ها افرادی بودند که در اواسط دوره پروژه های طراحی گرفتند و کار کردند و هزینه کلاسشون براشون جبران شده و افرادی هم بودند که پس از پایان دوره نیاز به کلاسهای اضافه داشتند برای اینکه بتونن یک سری موارد رو متوجه بشوند . این بستگی به توانایی و استعداد افراد داره ، یک نفر یک مطلب رو در یک هفته یاد میگیره و یک نفر باید 1 ماه وقت بذاره که اون مطلب رو کامل متوجه بشه..

اگر انگیزه باشه ، تمرین باشه و پشتکار وجود داشته باشه پس از 20 جلسه مطمئنا میشه طراحی رو شروع کرد ، اما نه مثل یک فرد حرفه ای، چون چیزی که یک حرفه ای رو از یک فرد تازه کار متمایز میکنه تجربه هستش .

موفق باشید
مجید

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوره های مجتمع فنی خوبه فقط خیلی زمان رو هدر میدن...
من هنرجو داشتم که دوره CIW مجتمع فنی روگذرونده بود ولی البته وسطای دوره لغو کرده بود چون بیش از حد طول کشیده بوده و به قول خودش اکثرا برای مدرک میرن مجتمع فنی چون واقعا معتبره .
همین فرد بصورت خصوصی در کلاس شرکت کرد و HTML رو مجددا آموزش دید، چون در اون کلاسش بهش DreamWeaver رو به نام HTML آموزش داده بودن نه HTML رو.

موفق باشید
مجید

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
برادر من شما نکات رو گفتن که کافی نیست . باید سر هر مبحث دو مثال تمرین بشه باید به صورت عملی کار بشه هر مبحث باید مثال های مختلف زده بشه باید کارایی های اون مبحث گفته بشه بعد پای تخته توضیح که داده شد اون مبحث تازه می شه رفت سراغ درس بعدی اگه فقط نکات گفتنه که من کل وب رو برای شما تو یه روز نکته هاش رو می گم یعنی من شدم معلم شما و شما هم همه چی یاد گرفتی؟؟؟ مثلا تو کلاس ریاضی معلم فقط نکته می گه یا تمرین هم حل می کنه ؟
در خصوص مدت زمان، قبلا در آموزشگاه دوره HTML + Javascript رو ما در 70 ساعت (حدود 3 ماه) آموزش میدادیم ، اما بازخوردی که از اکثر هنرجوها گرفتم این بود که اکثر تمایل دارند سریعتر به نتیجه برسند و کار کنند، ما در این 70 ساعت خیلی از تگ های HTML رو کار میکردیم که اصلا به درد یک طراح نمیخوره ولی از همون ابتدا در HTML بوده وبرای اینکه ساعات پر بشه باید این موارد گفته میشد.
برنامه ای که ما در نظر گرفتیم کاملا تجربی هستش و مطالبی هستش که میدونیم به کار هنرجو میاد و استفاده میشه و مواردی که ممکنه با اونها مدتها کار نکنه اصلا گفته نمیشه که هم وقت گرفته نشه و هم اینکه موضوعات سنگین نشه، به جای اون تجربیاتی که در این مدت داشتم رو انتقال میدم که هنرجویان بتونن در کارشون استفاده کنند.

پس یادمون باشه که آموزش ترازو نداره که بتونیم تعداد روز و ساعات رو با اون وزن کنیم و هرچقدر روزهای اون بیشتر بود به معنای بهتر بودن اون هستش.
ملاکی که ما برای تمامی دوره های مجید آنلاین داریم آموزش تجربی و عملی هستش که به درد افراد بخوره، نه آموزش آکادمیک

موفق باشید
مجید

arman2012

Member
آقای مجید علوی زاده من به شما احترام زیادی قائلم و قصد توهین نداشتم خدایی نکرده ناراحت نشید چون کار هاتون رو دیدم و می دونم که جزو استاتید ما هستید که من براتون احترام زیاد قائلم و شما رو استاد خودم می دونم ولی به نظر من تو این مدت حتی اگه تمرین هم بشه هنر جو شاید اج تی ام ال رو کامل یاد بگیره ولی پی اه پی رو فکر نکنم ولی خوب این دیگه به خود شخص بستگی داره

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
همش به دانشجو بستگی داره، اگر کوشا نباشه، 40 ساعت که سهل هست، 40 ماه هم چیزی یاد نمیگیره!
تو همین انجمن دوستانی خبره ای داریم که حتی 1 ساعت هم کلاس نرفتند و تمامی اندوخته های اونها بر مبنای مطالعه در وب بوده.
شما بیش از اونکه به مقدار ساعت یادگیری بها بدید، به خلاقیت خودتون بها بدید

arman2012

Member
پس مدرسه رو برای چی ساختن یه کلاس برای ریاضی یه ماهه می زاشتن فقط نکات رو می گفتن دیگه دانش آموز می رفت کل کاراش رو می کرد دیگه . برادر من این حرف رو نزنید هر چقدر هم نکات رو بگید تا کار های مختلف انجام نشه درست نمی شه این مشکل ما ایرانی هاست که فقط تئوری حفظ می کنم ولی موقع عمل .... اینجا هم ما همش نکات رو حفظ شاید بکنم ولی موقع طراحی ...... به یک باگ که بر خوردیم تازه می فهمیم که عملی بهتره از تئوری .... اون روش مطالعات وب هم درست هست که شما می فرمایید ولی این کسایی که اینطوری یاد گرفتن باید بیشتر وقت بزارن ولی با یکم هزینه کلاس می تونن اون وقت رو صرف کتاب خوندن بکنن

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقای مجید علوی زاده من به شما احترام زیادی قائلم و قصد توهین نداشتم خدایی نکرده ناراحت نشید چون کار هاتون رو دیدم و می دونم که جزو استاتید ما هستید که من براتون احترام زیاد قائلم و شما رو استاد خودم می دونم ولی به نظر من تو این مدت حتی اگه تمرین هم بشه هنر جو شاید اج تی ام ال رو کامل یاد بگیره ولی پی اه پی رو فکر نکنم ولی خوب این دیگه به خود شخص بستگی داره
ببخشید دیر پیغام ارسال میکنم..

صحبت شما رو من کاملا قبول دارم ، فقط من صحبتم این بود که اول اینکه باید جور دیگری بیان کرد و از طرفی همیشه هستند افرادی که پشتکار خوبی دارند و واقعا خوب کار میکنند. من در تمامی دوره هام که تا الان برگزار کردم بودن افرادی که واقعا ازشون راضی بودم یعنی در هر کلاس معمولا حداقل یک نفر هست که اینطوری باشه.. و من خودم آخر دوره بهش میگم که از کارش واقعا راضی هستم. اما باز هم اون فرد یک فرد حرفه ای نشده فقط راضی بودن من این مفهوم رو داره که اون فرد حتما میتونه حرفه ای بشه
اما افرادی هم هستند که در پایان دوره بهشون پیشنهاد میکنم که این راه رو ادامه ندن چون بعید میدونم نتیجه ای رو بگیرند.

اما در مورد زمان بله در نگاه کلی زمان کمی هستش و من معمولا کلاسهام سر 2 ساعت تموم نمیشه و هر جلسه مجبورم بچه ها رو 15 تا 20 دقیقه اضافه نگه دارم که بتونم مبحث رو ببندم. ولی احتمالا در دورهای جدید ساعات رو بیشتر خواهیم کرد.

موفق باشید
مجید

i-php-i

Active Member
دوستان نمی دونم چرا انقدر دنبال کلاس می گردید !

من خودم یه مدت توی نت بودم و بعد از خودم پرسیدم مگه این وب سایتها چی دارن که من نمی تونم از این وب سایتها بسازم !

چندتا کتاب گرفتم و مشغول خوندن شدم، بعد هم عضو این انجمن و انجمن برنامه نویس شدم و الان دارم کار می کنم !

چیز سختی نیست !

saber2008

Member
به نظر من این دوره ها برای کسایی که یک آشنایی کلی به پروسه طراحی وب دارن و می خوان که یک طراح وب بشن خوبه

خودم هم قراره که دوره بعدی ثبت نام کنم و خیلی جاها هم دنبال چنین دوره هایی بودم که کوتاه و مفید باشه.

بازم تشکر می کنم از آقای مجید برای تشکیل این دوره ها

farik

Well-Known Member
باسلام..
خوب دوستان همه حرف ها رو زدن..فقط میتونم بگم من خودم چند تا زبون رو تصمیم به یادگیریش داشتم...c# رو رفتم کلاس ولی به دلیل مشغله نشد تمرین گفتم و حالا در سطح پایینم...یکجورایی نزدیک صفر..
پی اچ پی و کلا وب رو من خودم رفتم دنبالش و فکر نمیکنم کلاسی رفته باشم که واسم خیلی مفید بوده باشه...(واسه پی اچ پی که هیچ جا)...و الان میتونم بگم در حدی که لازم دارم بلدم...{اگرچه همیشه قبول دارم که خیلی عقبم اونم به خاطر اینه که برنامه نویسی کار اصلیم تو زندگی نیست}
یک نمونه دیگه هم جاواست که خصوصی یاد گرفتم ولی هیچی کار نکردم بعدش و حالا هم تقریبا در حد صفرم..
فقط بعد از یادگیری ول نکنین..و تمرین کنین اگه میخواین مثل ریاضی تو ذهنتون بمونه...
موفق باشید..

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
از اونجا که تایپیک از موضوع کاری انجمن در حال خارج شدن هست و پاسخ ها به اندازه کافی رد و بدل شده و تایپیک جان کلام رو رسونده، این تایپیک بسته خواهد شد
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا