تخصیص صدا به فریمها

سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی میتونه در مورد دادن صدا به فریمهای خاص کمکم کنه؟
یعنی یه صدا تو فریم 1 پخش میشه وقتی میری فریم 2 آن صدا قطع شه صدای فریم 1 قطع شه و صدای فریم 2 پخش شه وبرعکس در برگشت به فریم اول صدای فریم 2 قطع شه و صدای فریم 1 پخش شه؟
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
ممنون میشم کمکم کنین آخه مهمه

این چیزی که شما میخوای یکی از مهمترین نکات در طراحی انیمیشن هایی هست که دارای صدا هستند من هم دنبال همین موضوع هستم تا اونجا که فهمیدم ولی استفاده نکردم هنوز ، باید از متد seek استفاده کرد

سلام
یک نمونه براتون درست کردم که امیدوارم به دردتون بخوره. البته چیزاهایی که نیاز به توضیح هستش رو بصورت تیتروار براتون می نویسم:
1- یک پروژه جدید ایجاد کرده و فریم ها و دکمه را می سازیم. یک لایه نیز ساخته و صداهای مورد نیاز را به آن اختصاص می دهیم. تنظیمات مربوط به صدا از قبیل تکرار، افکت و ... را تعیین می کنیم.
2- دکمه ها را ساخته و به آن کد زیر را اختصاص می دهیم. برای دکمه ی صفحه 1:
PHP:
stop();

button_1.addEventListener(MouseEvent.CLICK, fun1);
function fun1(event:MouseEvent):void
{
    SoundMixer.stopAll();
    nextFrame();
}

و برای دکمه ی فریم 2 نیز کد مشابه را قرار می دهید.
نکته ی بسیار ضروری اینکه در قسمت دستورات عبارت
PHP:
    SoundMixer.stopAll();
حتماً بالاتر از دستور
PHP:
nextFrame();
قرار گیرد.
موفق باشید.

پیوست ها

• Moghanaraz.rar
    1,003.2 کیلوبایت · بازدیدها: 34
آخرین ویرایش:
دوست عزیز اگه بخوایم یک صدایی مثلا 13 ثانیه پخش بشه بعد از پخش شدن بلافاصله صدای بعدی پخش بشه چیکار باید کرد ؟

سلام دوستان
ممنون از لطفتون
میخواستم بدونم اگه یه صدایی رو به فریمی اضافه کنیم و بخواهیم مثلا ثانیه 50 این صدا با فریم یا بهتر بگم عکسی که رو یه فریم گذاشتیم در یک زمان باشند چیکار باید کرد؟
بازم ممنون از کمکهاتون

برای این کار دو راه به ذهن می میرسه:
یک راه ساده تر اینکه شما در برنامه های مربوط به صدا این دو صدا را بهم بچسبانید و در فلش از آن با روش معمول استفاده کنید.
راه دیگری که برای صداهای کوتاه مناسبه:
فرض کنید صدای اول شما 13 ثانیه و صدای دوم 5 ثانیه می باشد و فریم ریت پروژه را 24 fps تعیین کرده اید.
حال شما باید زمان صدای اول را به fps تبدیل کنید که این کار با ضرب مدت زمان در فریم ریت امکانپذیره.
برای صدای اول داریم: 24 ضربدر 13 مساوی 312
برای صدای دوم داریم: 24 ضربدر 5 مساوی 120
حال یه مووی کلیپ بسازید و اونو خارج از استیج قرار بدید و در داخل مووی کلیپ ساخته شده صدای اول را در فریم 1 قرار داده و با فشردن کلید F5 بر روی فریم 312 این صدا را تا آن فریم امتداد دهید. با این کار صدا که مدت زمان 13 ثانیه دارد از فریم 1 شروع شده و با رسیدن به فریم 312 تمام می شود حال صدای دوم را در فریم 313 قرار داده و تا 120 فریم آنطرفتر ادامه دهید یعنی تا فریم 432
البته روش دوم بنا بدلایلی پیشنهاد نمی شود. شاید راه های ساده تری باشه ولی به ذهن من نمیرسه.
از همون روش اول استفاده کنید بهتره.

ممنون آقای مغان آراز
جوابتونو فک کنم فهمیدم ولی فکر کنم سوالمو بد مطرح کردم چون صدایی که ایمپورت کردم پیوسته است و میخوام این صدا ثانیه مثلا 50 این صدا با فریمی که عکس خاصی درش قرار دادم در یک زمان نمایش داده بشهیعنی وقتی صدا به ثانیه 50 میرسه فریم در اون لحظه عوض بشه

ممنون آقای مغان آراز
جوابتونو فک کنم فهمیدم ولی فکر کنم سوالمو بد مطرح کردم چون صدایی که ایمپورت کردم پیوسته است و میخوام این صدا ثانیه مثلا 50 این صدا با فریمی که عکس خاصی درش قرار دادم در یک زمان نمایش داده بشهیعنی وقتی صدا به ثانیه 50 میرسه فریم در اون لحظه عوض بشه

سلام
جواب بالا جواب سوال شما نبود. در مورد سوال شما همون راه حل دومی به ذهنم می رسه. یعنی صدا را در یک مووی کلیپ جداگانه قرار داده و آن را تا فریم 1200 (50 ثانیه ضربدر 24 فریم ریت) امتداد دهید و در فریم 1200 کد زیر را برای رفتن به فریم دوم تایم لاین اصلی قرار دهید:

PHP:
MovieClip(parent).nextFrame();
البته اساتید بهتر میتونن کمک کنن.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا