من چند روز پیش رفتم بازار ایران و رضا را یه جورایی دنبال کارت گرافیک پرو فایر pro fir محصول ای تی آی گشتم تو بازا رنیست که نیست - یک یاز فروشنده ها گفت که خودش 1 سال پیش کل بازار و زیر و رو کرده ولی نتونسته پیدا کنه و فهمیده که اصلا وارد ایران نمیشه . 
بعد هم کارت گرافیک کوادرو را قیمت گیری کردم که 580 را که 130 $ قیمت داره با اختلاف ناچیزی 580 هزار تومان قیمت دادند و 5800 که چیزی حدود 2100 $ قیمتش هست را 3500 میلیون تومان قیمت دادند که اصلا اختلافی فاحشی با قیمت اصلی نداره
(البته مغازه دار ها ورود کم و انحصاریو مشتری خیلی کم و اینکه 6 ماه باید تو مغازه بخوابه تا کسی پیدا بشه که کاریت کوآدرو را بخواد از دلایل قیمت بالا و یه جورای قیمت خاک خوردنش را بده )
در مورد ورک استیشن و رندر فارم قیمت مشخصی نمیدهند و به زودی قیمت به تومان این سیستم ها را اگه مشکلی از آسمون پیش نیاد می زارم (البته اگه قیمت درست و حسابی دادندو ناز نکردند)

بعد هم کارت گرافیک کوادرو را قیمت گیری کردم که 580 را که 130 $ قیمت داره با اختلاف ناچیزی 580 هزار تومان قیمت دادند و 5800 که چیزی حدود 2100 $ قیمتش هست را 3500 میلیون تومان قیمت دادند که اصلا اختلافی فاحشی با قیمت اصلی نداره
(البته مغازه دار ها ورود کم و انحصاریو مشتری خیلی کم و اینکه 6 ماه باید تو مغازه بخوابه تا کسی پیدا بشه که کاریت کوآدرو را بخواد از دلایل قیمت بالا و یه جورای قیمت خاک خوردنش را بده )در مورد ورک استیشن و رندر فارم قیمت مشخصی نمیدهند و به زودی قیمت به تومان این سیستم ها را اگه مشکلی از آسمون پیش نیاد می زارم (البته اگه قیمت درست و حسابی دادندو ناز نکردند)
آخرین ویرایش:
) معنا می شود . ..
احتمالا اشتباهی رخ داده ! ! !