تجهیزات فیلمبرداری

amin256

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان عزیزم
بنده مدتی است که به دنبال برخی تجهیزات فیلمبرداری میگردم اخیرا دستگاهی دیدم که به صورت جلیقه به بدن فیلمبردار بسته میشود و دوربین روی آن سوار میشود و باعث میشود دوربین حین حرکت لرزشهای اضافی نداشته باشد و در حقیقت نقش همان ریل را بازی میکند اما نتونستم اسمشو پیدا کنم البته عکس اون روی لینک زیر مشاهده میشه اگر از دوستان کسی اسم این دستگاه رو میدونه ممنون میشم در ضمن میخوام بدونم که این تجهیزات آیا تو ایران هم پیدا میشه یا نه
http://sg.88db.com/sg/Services/Post_Detail.page/photos_av/audio_video/?PostID=59975

siavash61

Member
سلام عزیز جان! :rose:
چرا عصبانی میشی؟ هرکس هرچی بلد باشه مطمئن باشین بهتون میگه.
این وسیله ای که شما میگین اسمش استدی کم هست. Steady Cam
و برای تصویربرداری و فیلمبرداری در حین راه رفتن و حتی دویدن به کار میره. انواع متفاوتی داره و بسته به کارایی و کیفیت خب قیمتش هم فرق میکنه. اینجا تو ایران هم پیدا میشه البته انواع حرفه ای و پیشرفته ی اونو نمیتونین اینجا پیدا کنین.
بسته به نوع دوربین انواع متفاوتی وجود داره. برای PD170 Sony من خودم 2سال پیش تو تهران قیمت کردم 700 تومن بود ولی خیلی هم ساده بود. مثل این عکسایی که گذاشتین نبود. برای DSR250 Sony هم چهار میلیون . پونصد بود.

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
استیدی کم یه وسیله گرون حساب میشه . کاربردش در جاهایی که نمی تونن از تراولینگ استفاده کنن . تراولینگ برای فیلمبردار خیلی بهتره چون رو دوربین کاملا تسلط داره اما با استیدی کم نمیشه مثل تراولینگ با دوربین کار کرد .
وسیله بسیار جالبیه .
اصل کارش هم اینه که هر حرکتی که در محورهای تعریفش بهش اعمال میشه در جهت مخالف همون حرکتو اعمال میکنه به دوربین
مثلا اگر شما با دوربین دارین راه میرین و یکم بالا و پایین میبرین دوربینو ، استیدی کم حرکت شما رو بدون لرزش و بالا و پایین رفتن نشون میده

من توی نمایشگاه تجهیزات و پیشرفتهای صدا و سیما یکی دیدم قیمتش 9 تومن بود . ولی عجب چیزی بود ....
یارو میدویید باهاش بالا و پایین می پرید اما تکون شدید نمی خورد دوربین

البته قیمتهای کمتر هم پیدا میشه
شما یه سرچ کن توی گوگل و ویکی : steady cam
حتی آموزش ساختش هم برات میاره

موفق باشی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا