تجربه‌ای از دل معماری؛ وقتی هاردنر تتا همه‌چیز رو تغییر داد

hamii_k

New Member
وقتی پروژه طراحی یک فضای اداری مدرن در منطقه‌ای با رطوبت بالا به من سپرده شد، اولین چالش انتخاب پوششی بود که هم دوام داشته باشه، هم ظاهرش در طول زمان حفظ بشه. بعد از کلی بررسی و مشورت با همکاران، تصمیم گرفتم از ترکیب رزین اپوکسی با هاردنر تتا توسو استفاده کنم؛ انتخابی که بعدها فهمیدم یکی از بهترین تصمیم‌های اون پروژه بود.

از همون روز اول، چیزی که توجه من رو جلب کرد، ویسکوزیته پایین این هاردنر بود. ترکیبش با رزین خیلی راحت انجام شد و بدون نیاز به تجهیزات خاص، تونستیم لایه‌های یکنواخت و بدون حباب اجرا کنیم. برای کف‌پوش‌ها، این ویژگی یه نعمت بود؛ چون سطح نهایی کاملاً صاف و براق شد، بدون موج یا ترک.

اما چیزی که واقعاً منو شگفت‌زده کرد، مقاومت شیمیایی و مکانیکی بالای تتا بود. فضای پروژه شامل بخش‌هایی بود که با مواد شوینده صنعتی در تماس بودن، و معمولاً بعد از چند ماه، پوشش‌ها تغییر رنگ می‌دادن یا پوسته‌پوسته می‌شدن. ولی این بار، حتی بعد از یک سال، سطح کف‌پوش‌ها مثل روز اول باقی مونده بود؛ بدون تغییر رنگ، بدون ترک، بدون سایش.

در بخش دیوارها هم از همین ترکیب استفاده کردیم، مخصوصاً در اتاق سرور که نیاز به پوشش ضد رطوبت و مقاوم در برابر حرارت داشت. تتا توسو با رزین LR1100 ترکیب شد و نتیجه؟ یه لایه محافظ که نه‌تنها زیبایی بصری داشت، بلکه عملکرد فنی فوق‌العاده‌ای هم ارائه داد.

یکی از نکات جالب این تجربه، شفافیت و پایداری رنگ بود. در بخش‌هایی از پروژه که نور طبیعی زیادی داشت، معمولاً پوشش‌ها زرد می‌شن یا کدر می‌شن. ولی تتا توسو این مشکل رو نداشت. حتی بعد از ماه‌ها، رنگ کف‌پوش‌ها و دیوارها همچنان شفاف و تمیز باقی مونده بود.

در نهایت، چیزی که این تجربه رو برای من خاص کرد، اعتماد به عملکرد بود. وقتی می‌دونی ماده‌ای که استفاده می‌کنی، نه‌تنها ظاهر پروژه رو حفظ می‌کنه، بلکه در برابر شرایط سخت هم دوام میاره، اون‌وقت می‌تونی با خیال راحت طراحی کنی، اجرا کنی و تحویل بدی.

اگر دوست داشتی در خصوص استفاده از هاردنر ها، کاربرد اونها در زندگی روزمره چیزای جدید یاد بگیری یه سر به سایت شرکت رایان برتر ایرانیان بزن.
اونجا می تونی بصورت عمده رزین اپوکسی 828 و هاردنر تتا توسو رو با بهترین قیمت خریداری کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا