تبلیغ گرفتن از گوگل

mhadaily

Member
سلام دیدم در بعضی سایت ها که تبلیغات گوگل رو قرار می دمن خصوصا انگلیسی ها

می خواستم ببینم چطور این کار انجام میشه

در سایت جستجو کردم چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید هر کسی تجربه ای در این مورد هم داره لطفا با کمال تشکر از همه اینجا بیان کنه

ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان خوبم ( کمی مفصل )

دمتون گرم
یاعلی

arianhost

Member
اينطور كه من خبر دارم سايت هاي ايراني به سختي مي تونن تبليغ بگيرن و بايد حساب اينترنتي و يه عالمه چيز ديگه داشته باشي تا بزارن تبليغ تو سايتت بزاري....

mas_sarso

New Member
با سلام
فکر میکنم 6 ماهی میگذره که این سوال رو مطرح کردین اما با این حال سعی میکنم تا جایی که اطلاع دارم به شما پاسخ بدم ( هرچند خیلی دیر )
همونطور که میدونید گوگل دو نوع تبلیغ داره. حتما تا به حال به این نکته رسیده اید که گاهی با سرچ کلمه ای در گوگل تعدادی از سایت ها در سمت راست صفحه نشان داده میشوند که حامیان مالی گوگل محسوب شده و شما اگر شما هر بار روی این لینک ها کلیک کنید گوگل مقداری پول( مثلا 10 سنت ) از سایت مورد نظر میگیرد ( از طریق حساب های بانکی و کارت های اعتباری ) و تا زمانی که روی آنها کلیک نشود پولی هم دریافت نخواهد شد . که این تبلیغ adwords نام داره و ایرانی ها هم میتونن از این امکان استفاده کنند اما پزداخت مبلغ آن باید از طریق یک حساب خارجی در کشور دیگری باشد . ( مثلا سوئیس )
تیلیغ نوع دوم که adsense نام داره گوگل لینک سایت شما رو ( به عنوان مثال ) در سایت من قرار میده . و هرکسی که از سایت من بازدید کنه و روی لینک شما کلیک کنه گوگل مقداری پول از شما ( مثلا 10 سنت ) میگیرد و بخشی از این پول را به من میپردازد ( مثلا 3 سنت ) که البته اینطور که من خبر دارم این سرویس اخیر برای وبسایت های ایران وجود نداره .
برای اطلاعات بیشتر از این دو شیوه تبلیغ به لینک زیر مراجعه کنید :
http://www.google.com/intl/en/ads/

meysamz

Member
به علت تحریم اگه بفمن شما تو ایران زندگی می کنید، بهتون تبلیغ نمیدن.
باید از یکی از آشناهاتون که آنوره کمک بگیرین، اگه سایتوتون صفحه انگلیسی نداشته باشه، شانستون خیلی کم میشه.

sabasoft

Member
درود بر ایرانی

تحریم های گوگل روز به روز در حال پیشرفت هست و از این راه هم پول خوبی داره می زنه!
آخه اونها با آزادی غیر آمریکایی مخالفند!
درود بر آزادی امریکایی!!!!!!!

amirhh75

Member
سلام
کسی نمی دونه که چجوری می شه برای سایتهای ایرانی این کار رو کرد؟

mehdinasiri

پارس لند گروپ
خيلي راحت ميتونيد اين كار رو انجام بديد اما بايد يك شماره حساب خارجي-آدرس و كد پستي دقيق رو ارائه كنيد.

Sabzine

Member
خيلي راحت ميتونيد اين كار رو انجام بديد اما بايد يك شماره حساب خارجي-آدرس و كد پستي دقيق رو ارائه كنيد.

ظاهرا برای تایید ادرس و موارد دیگه به صورت حضوری چیزی هم ارسال میشه. درسته؟
من قصد دارم برای این جریان اقدام کنم میخواستم اطلاعاتم کامل شه که احیانا به مشکلی نخورم

سلام
کسی نمی دونه که چجوری می شه برای سایتهای ایرانی این کار رو کرد؟
عزیزم ..اگه منظورت سایت های فارسی هست نمی شه
تازه به فرض هم بشه سایت های فارسی بازدیدکننده ایرانی درصد بالایی دارند و این یعنی مشکل با گوگل

درباره کسب درامد با گوگل همین چند وقت پیش به طور کامل تو یه تاپیک نوشته بودم و مثلا می خواستم مشکلات کاربرا رو تو این زمینه برطرف کنم .خب استقبال نشد .سرچ کنید می بینید.( تاپیک هایی که من ایجاد کردم رو سرچ کنید باید پیدا کنید)

کلا مقوله جالبی هستش

جدیدترین ارسال ها

بالا