سلام کسی اسکریپت تبلیغات پیکسلی فارسی نداره؟
thekhosrow Member Jan 10, 2007 #3 اين اسكريپت معروفه به MillionDollarScript فارسي كردنش وقت زيادي نميبره.. اگه اينو نداري بگو برات UP ميكنم..
اين اسكريپت معروفه به MillionDollarScript فارسي كردنش وقت زيادي نميبره.. اگه اينو نداري بگو برات UP ميكنم..
Aftabgardan-cc Active Member Jan 11, 2007 #5 جل الخالق! هنوز سايتش اونقدرا مشهور نشده، اسكريپت سايتش در اومد؟؟؟!! thekhosrow جان، ممنون ميشم اسكريپتش رو براي دانلود بذاريد...
جل الخالق! هنوز سايتش اونقدرا مشهور نشده، اسكريپت سايتش در اومد؟؟؟!! thekhosrow جان، ممنون ميشم اسكريپتش رو براي دانلود بذاريد...
Patris Net Member Jan 11, 2007 #6 سلام هر کدومش هست من هم میخوام چه فارسی چه انگلیسی اگه هر دوش را بزاری که خیلی خیلی دمت گرم مرسی بابت لطفت
سلام هر کدومش هست من هم میخوام چه فارسی چه انگلیسی اگه هر دوش را بزاری که خیلی خیلی دمت گرم مرسی بابت لطفت
S saeeed21 Member Jan 11, 2007 #9 اگر کسی می تونه این اسکریپت رو فارسی کنه یا بهم میل بزنه یا همینجا قیمت رو بگه لطفا [email protected]
اگر کسی می تونه این اسکریپت رو فارسی کنه یا بهم میل بزنه یا همینجا قیمت رو بگه لطفا [email protected]
Patris Net Member Jan 11, 2007 #10 سلام من که نتونستم دانلود کنم اگه تونستم دانلودش کنم ایشالا فارسیش میکنم و رایگان در اختیار بقیه میزارم موفق باشید
سلام من که نتونستم دانلود کنم اگه تونستم دانلودش کنم ایشالا فارسیش میکنم و رایگان در اختیار بقیه میزارم موفق باشید
thekhosrow Member Jan 11, 2007 #11 patrisnet گفت: سلام من که نتونستم دانلود کنم اگه تونستم دانلودش کنم ایشالا فارسیش میکنم و رایگان در اختیار بقیه میزارم موفق باشید کلیک کنید تا باز شود... حجم 80 كيلوبايت لينك هم سالم است.
patrisnet گفت: سلام من که نتونستم دانلود کنم اگه تونستم دانلودش کنم ایشالا فارسیش میکنم و رایگان در اختیار بقیه میزارم موفق باشید کلیک کنید تا باز شود... حجم 80 كيلوبايت لينك هم سالم است.
Patris Net Member Jan 12, 2007 #13 سلام دانلودش کردم به زودی فارسیش می کنم و در اختیار بقیه قرار میدم