heartshunter
Member
چه جوری میتونم تویه نیوک بین هر پست تبلیغ بذارم ؟؟؟؟؟؟؟
وقتي ميگه پست .. يعني پست انجمن !!اون يكي اسمش خبر هست !webalfa و sadeghkhafan فكر مي كنم ! منظورشون ارسال هر خبر در صفحه اصلي سايت بود دوست من .....
نقل قول:
webalfa و sadeghkhafan فكر مي كنم ! منظورشون ارسال هر خبر در صفحه اصلي سايت بود دوست من .....
وقتي ميگه پست .. يعني پست انجمن !!اون يكي اسمش خبر هست !
براي تبليغات در لابلاي پست هاي انجمن هم بايد مد نصب كني كه بالا توضيح دادم !!
خواهش ميكنم .. حالا نميخواد خودت رو ناراحت كني ... ديگه عادت كردم به اشتباهاتت !!اوه ، ببخشيد اگر خاطرتان ناراحت شد ، يادم نبود پست كه ميگن هيچي نيست فقط چون شما ميگيد اينه ، حتما پست تالارگفتمان بوده ، شرمنده بايد ببخشي
ببين دوست عزيز شما 2 تا كار ميتوني انجام بدي . !!آقایون من واقعا معذرت می خوام که سوالمو اشتباه مطرح کردم
من منظورم تبلیغات بین هر خبر در صفحه اصلی سایت بود
صادق خان از شما هم جهت سریع پاسخ دادن تشکر میکنم این انجمن به داشتن همچین افرادی افتخار میکنه
وب آلفا از شما هم تشکر میکنم
به هر حال منو برای انجام دادن کار بالا راهنمایی کنید
مرسی
خوشحالم از اينكه در هيچ كجايي كسي نه شنيده .. و نه ديده كه گفته باشم ( به قول شما ) ته ته ته همه چيز هستم ... گرچه اينم بگم يكم روي ويراستاريت كار كن ، اين جمله غلط هست . بهتر بود بگي : يك مقدار اعتماد به نفست زياده فكر مي كني بر همه چيز اشراف داري .. ! .............آقا صادق اشتباه تو اينه كه يك مقدار اعتماد به نفست زياده فكر مي كني ته ته ته همه چيز هستي، نه برادر هر چي كه شما فكر كنيد همون نيست ديگه من كوتاه اومدم شما شلوغش نكن آفرين .....
البته فرقي هم به حال ما نميكنه چون جوابي هم نداري در سوالات بچه ها بدي .. الان 1 سالي ميشه كه يكه و تنها دارم جواب ملت رو ميدم !!در هر حال سعي كردم كه فعاليت در اين انجمن از مجيد آنلاين كم و سعي مي كنم جايي كه شما هستي نباشم چون جز حرف زور چيز ديگه اي نميشه شنيد
پاينده باشيد ... بازم بيا از اين ورا .. !موفق باشي![]()