آقا من اين هك تبليغات در وي بالتين رو نصب كردم اما طرز كارشو نميدونم ميشه يكي توضيح بده؟
phantom_11 New Member May 20, 2008 #1 آقا من اين هك تبليغات در وي بالتين رو نصب كردم اما طرز كارشو نميدونم ميشه يكي توضيح بده؟
P p30tip Member May 21, 2008 #3 فایل هاش رو آپلود کن و فایل XML رو ایمپورت کن بعد از طریق ادمین اونجایی که نوشته vB-AdManagement بنر هاتو بزار.
فایل هاش رو آپلود کن و فایل XML رو ایمپورت کن بعد از طریق ادمین اونجایی که نوشته vB-AdManagement بنر هاتو بزار.
phantom_11 New Member May 21, 2008 #4 ممنون ولي نصبش رو نميگم طرز استفادشو ميگم چون تبليغاتم نمايش داده نميشن...
P p30tip Member May 21, 2008 #5 شما یک ذره بیشتر توضیح بده خب الان ما از کجا باید بفهمیم شما از چه طریق بنر گذاشتی و کجا رفتی و.... ؟
شما یک ذره بیشتر توضیح بده خب الان ما از کجا باید بفهمیم شما از چه طریق بنر گذاشتی و کجا رفتی و.... ؟
phantom_11 New Member May 21, 2008 #6 من هك vb ad management 4 رو نصب كردم بعد از منويي كه ايجاد شد توي قسمت Header& navbar كد رو در قسمت مربوط به هدر وارد كردم و فعال سازی نمايش رو هم روي yes گذاشتم اما نمايش نميده ؟
من هك vb ad management 4 رو نصب كردم بعد از منويي كه ايجاد شد توي قسمت Header& navbar كد رو در قسمت مربوط به هدر وارد كردم و فعال سازی نمايش رو هم روي yes گذاشتم اما نمايش نميده ؟