تبلتها و نت بوکها عضو چه دسته از وسایل الکترونیکی قابل تشخیص توسط cssمحسوب می شن؟

i-php-i

Active Member
من می خوام سایتم رو برای انواع وسایل الکترونیک بهینه کنم. با توجه به جدید بودن تبلتها، لطفا بگید که باید از چه نوع استایل شیت برای تبلتها و نت بوکها استفاده کنم؟

لطفا توضیح بدید. اگر هم منبعی سراغ دارید که در این مورد توضیح داده لطفا لینکش رو برام ارسال کنید.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
ارتباطی با نوع CSS نداره، شما باید با یک اسکریپت مثلا JS متوجه بشید که کاربر با چه OS وارد سایت شده، سپس یک قالب که برای آن OS طراحی کردید رو اجازه لود بدید، مانند سایت تابناک
از طریق این سایت می تونید به سورت آنلاین برنامه شناسایی موبایل رو برای 15 زبان برنامه نویسی بگیرید.
موفق باشید

i-php-i

Active Member
درود بر شما
ارتباطی با نوع css نداره، شما باید با یک اسکریپت مثلا js متوجه بشید که کاربر با چه os وارد سایت شده، سپس یک قالب که برای آن os طراحی کردید رو اجازه لود بدید، مانند سایت تابناک
از طریق این سایت می تونید به سورت آنلاین برنامه شناسایی موبایل رو برای 15 زبان برنامه نویسی بگیرید.
موفق باشید

پس اون دستور سی اس اس که باعث می شه هر صفحه استایل شیت برای یه نوع از این ابزارها اجرا بشه، بی فایده هست؟

i-php-i

Active Member
نه اینکه بی فایده است .اول باید بدونه که با os وارد سایت میشه و بعد css رو نسبت به os اجرا کنه
با توجه به اینکه سایز صفحه تصویر اکثر گوشی های موبایل، حتی گوشی های تاچ اسکرین بزرگ در حدی نیست که بتونن یه صفحه با دو یا سه ستون رو توی خودشون نمایش بدن،

آیا می شه از همون خاصیت استایل شیت استفاده کرد و رنگها و بقیه موارد مورد نظر رو مشخص کرد و لینکهای مربوط به نویگیشن رو در انتهای صفحه قرار داد؟

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
کد:
با توجه به اینکه سایز صفحه تصویر اکثر گوشی های موبایل، حتی گوشی های تاچ اسکرین بزرگ در حدی نیست که بتونن یه صفحه با دو یا سه ستون رو توی خودشون نمایش بدن،

آیا می شه از همون خاصیت استایل شیت استفاده کرد و رنگها و بقیه موارد مورد نظر رو مشخص کرد و لینکهای مربوط به نویگیشن رو در انتهای صفحه قرار داد؟
بله، شما بایدذ ساده ترین حالت ممکن را در نظر بگیرید...

i-php-i

Active Member
کد:

بله، شما بایدذ ساده ترین حالت ممکن را در نظر بگیرید...
می شه بگید که شما از کدوم یکی از این روشها استفاده می کنید؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
من قالبی که سایت تابناک برای موبایل در نظر گرفته رو بیشتر می پسندم (البته اون سایت خبری است...)

جدیدترین ارسال ها

بالا