تبدیل یک برنامه ساده از پاسکال به ++c

amir1390

Member
سلام

مجیدآنلاین دیگه مثل گذشته نیست!!! 4-5 تا پست آخرم که البته تو فاصله زمانی زیاد از هم هستن همش بدون جواب مونده!
امیدوارم این درخواستم بدون جواب نمونه :sad:

من یه برنامه دارم که فکر میکنم به زبان پاسکال باشه

سوال: پیاده سازی پشته با آرایه (مربوط به درس ساختمان داده)

struct stack {​
int item[20];​
int top;​
}s;​

حال تابع push یا اضافه كردن به
پشته :

void push(int x)​
{​
s.item[++(s.top)]=x;​
}​

و این هم
تابع pop‌ یا برداشتن از پشته :

int pop()​
{​
int x;​
x=s.item[(s.top)--];​
return(x);​
}​

میخوام ببینم که میشه این برنامه رو به ++c تبدیل کرد؟! اگه میشه برنامه نویس ها لطف کنن این برنامه رو با ++c بزارن, ممنون :rose:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام

مجیدآنلاین دیگه مثل گذشته نیست!!! 4-5 تا پست آخرم که البته تو فاصله زمانی زیاد از هم هستن همش بدون جواب مونده!
امیدوارم این درخواستم بدون جواب نمونه :sad:

من یه برنامه دارم که فکر میکنم به زبان پاسکال باشه

سوال: پیاده سازی پشته با آرایه (مربوط به درس ساختمان داده)

struct stack {​
int item[20];​
int top;​
}s;​

حال تابع push یا اضافه كردن به
پشته :

void push(int x)​
{​
s.item[++(s.top)]=x;​
}​

و این هم
تابع pop‌ یا برداشتن از پشته :

int pop()​
{​
int x;​
x=s.item[(s.top)--];​
return(x);​
}​

میخوام ببینم که میشه این برنامه رو به ++c تبدیل کرد؟! اگه میشه برنامه نویس ها لطف کنن این برنامه رو با ++c بزارن, ممنون :rose:

این کد خودش به زبان c و ++c است، در زبان پاسکال بلوک ها کد با begin و end تفکیک می شوند، نه { و }

amir1390

Member
این کد خودش به زبان c و ++c است، در زبان پاسکال بلوک ها کد با begin و end تفکیک می شوند، نه { و }

پس چرا من این واژه struct رو تا به حال تو ++c ندیدم؟! یا اینکه بعد از همین بلوک s; گذاشته؟ بعدش اگه من بخوام از این کد استفاده کنم باید چی کار کنم؟ کل کد ها رو تو محیط برلند کپی کنم جواب میده؟

راستی, مرسی که جواب دادین :rose:

the_king

مدیرکل انجمن
پس چرا من این واژه struct رو تا به حال تو ++c ندیدم؟! یا اینکه بعد از همین بلوک s; گذاشته؟ بعدش اگه من بخوام از این کد استفاده کنم باید چی کار کنم؟ کل کد ها رو تو محیط برلند کپی کنم جواب میده؟

راستی, مرسی که جواب دادین :rose:

struct برای تعریف کردن یک ساختار داده ای در C و ++C بکار میره.

Data Structures - C++ Documentation

مثلا :

ذخیره کردن اطلاعات برنامه در یک فایل و بازخوانی آن!!

کد اشکالی نداره، در هر کامپایلر ++C یا C ای که قرار بدهید قابل استفاده است، اما این فقط تعریف و پیاده سازی
ساختار stack و push و pop است، تا زمانی که برنامه ای ننویسید که از این سه تا استفاده کنه خودشون به تنهایی
نه اجرا می شوند و نه کاری انجام می دهند. اصل کار یک تابع main است که باید نوشته بشه که مثلا از این سه تا
یک استفاده ای بکنه. برنامه های C و ++C به یک تابع main احتیاج دارند.

جدیدترین ارسال ها

بالا