تبدیل لوگوی دو بعدی به windows metafile برای ایمپورت به xara 3D

P‌C

New Member
سلام
من قصد دارم لوگوی یک شرکت (jpg/png)رو به نرم افزار Xara 3D ایمپورت کنم بنابراین باید به فرمت wmf یا emf تبدیل بشه. چنتا برنامه برای کونورت تست کردم ولی فایل خروجی قابل استفاده نیست(ارور دارا بودن outline میده). لطفا ساده ترین راه رو برای تبدیل صحیح معرفی کنید.
ممنون

سلام

یکی از بهترین برنامه ها برای تبدیل، vector magic هست. شاید بهترین برنامه.
فقط اول باید عکس شما کاملا تمیز و دقیق باشه.
بعد نکته دیگه اینه که فرم های توپر راحت تو سه بعدی کردن استفاده میشه
اما فرمهای توخالی مثل حرف R باید بوسیله اون برنامه سه بعدی ساز درست شناسایی بشه که من xara3d رو تست نکردم. اما تو مثال خود برنامه که سرچ کردم این امکان رو داشت.
عکس رو به صورت سیاه و سفید و کنتراست بالا treshold وارد اون برنامه که گفتم بکن بعد هم ویزارد داره و هم اتوماتیک.
خروجی emf بهتر از wmf باید باشه.
البته این روش دیگه یه مشکل سه بعدی نیست بهترین راه حل اگه اینجوری حل نشد گشتن تو فروم خارجی همون برنامه xara هست ...

موفق باشی

یا علی

P‌C

New Member
عالی بود ، عالی
دستت درد نکنه عزیز، بهترین برنامه ممکن رو بهم معرفی کردی. دقیقا همونیه که میخواستم. امکان کار کردن با فرمهای تو خالی رو هم میده چون میتونی بک گراند ها(مثل اون قسمت تو خالی r بزرگ) رو با دقت بسیار بالا حذف کنی. در ضمن من تغییری توی عکس ندادم و نیازی نیست که حتما سیاه سفید باشه. فقط باید بک گراند مشخصی نسبت به لوگو داشته باشه تا بشه لوگو رو ازش متمایز کرد.
واقعا ازت ممنونم . کارم رو راه انداختی.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا