تبدیل قالب طراحی شده psd به html

با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوالی خدمت دوستان داشتم یه راهنمایی جامع به بنده

قصد درست کردن سایتی رو دارم و البته تجربه ای ندارم تنها تجربه ی بنده فتوشاپ هستش و طراحی لوگو و اینا می دونم تا اینجا که میشه قالب سایتی رو با فتوشاپ به صورت لایه باز درست کرد و بعد تبدیلش کرد به html

سوالات ابهام انگیز من :

1-ایا سایت های تبدیل انلاین psd به html می توانند کد رو به درستی به طرف بدن و بعدش بشه با همون کد قالب رو نصب کرد؟

2-یه قالب لایه باز از عناصر بسیاری می تونه تشکیل شه اعم از اسلاید هدر
بخاطر همین اگه یکی بخواد لایه بازی رو اماده کنه که توش اسلاید داشته باشه باید چکار کنه؟؟ >>>> برای فهم بیشتر عکسی از قالبی رو پیوست می کنم براتون

3- ااین سوال جنبه مهمی داره اونم اینه که اگه این قالب مورد نظر تبدیل به html شود باید تو کنترل پنل هاست تموم کد ها کپی پیست شود تا قالب نصب بشه(همانند قالب های وبلاگ)

این 3 تا سوال خیلی مهمه می دونم که چیزی دستگیرتون نشد ولیمی خوام بدونم برای تبدیل psd به html اولا چکار کنم و ثانیا چجوری نصب کنم قالب بدست اومده رو رو هاست

بینهایت ممنونم:rose:

پیوست ها

• Host_Compare-free-psd-free.jpg
    Host_Compare-free-psd-free.jpg
    35.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

sarwhost

New Member
سلام
1-عزیز اگه همچین چیزی بود این همه خرج برای یاد گیری و.... برای چی بود ؟؟؟
2-خیلی متوجه نشدم اما شما فقط شکل ظاهری رو طراحی میکنید و مثلا یک اسلایدر شکل ظاهرش فقط نه یک اسلایدر کامل تو فتوشاپ طراحی میکنید و برنامه نویس شبیه اون رو با کد نویسی براتون در میاره
3-بستگی به قالبتون داره قالب html پنل ندارند
در اخر هم اگر قصد تبدیل داشتید میتونیم براتون انجام بدیم
تبدیل به استاتیک و داینامیک
WWW.SARV-IT.COM

aesshoferi

New Member
درود دوست من،

۱- ابزار خودکار آنلاینی وجود ندارد و اگر هم وجود داشته باشد خروجی صحیحی نمی‌تواند بدهد؛ به این دلیل که کامپیوتر قدرت درک و فهم محتوایی که بهش میدهیم را ندارد. یعنی کامپیوتر تاکنون بر اساس چیزی که برایش نوشته شده است پاسخگو هست و خارج از آن از عهده‌اش بر نمیاید. از آنجا که طراحی‌های گوناگونی وجود دارد، پس نمی‌تواند محتوای فایل را درک کند. حتی نوشتن ابزاری غیرمنطقی و بی اندازه وقت‌گیر و بدون مصرف است زیرا برای نوشتن الگوریتم‌های مختلف باید ده‌ها هزار خط کد نوشت و همیشه هرچیزی را بررسی کرد که ممکن است برای فقط فهم محتوای فایل ساعت‌ها وقت لازم داشته باشد. در یک کلام غیر ممکن توصیف می‌شود.

۲- برای من هم نامفهوم بود این شماره. اما می‌تونم بگم اگر مسئلهٔ شما این است که باید یک اسلایدر کامل در طراحی با فتوشاپ ساخته شود، بله باید چنین باشد. زیرا اگر یک تیم باشید، شما بعنوان طراح باید فایل پی‌اس‌دی را به هر تعداد و شکلی که برنامه‌نویس نیاز دارد تا با مطالعه آن کد آن را بنویسد به او بدهید. در حقیقت در فایل پی‌اس‌دی باید هر آنچه که باید طراحی شود. بعنوان مثال، اگر طراح می‌خواهد به برنامه‌نویس بگوید که لینک‌های بخش پایینی باید هنگام رویداد mouseover به رنگ خاصی تغییر رنگ دهد، باید با ایکن یک اشاره‌گر موس (همان ایکن معروف دست) به برنامه‌نویس بفهمانید منظور شما چیست. پس طراحی کامل و تهیه نسخه‌های مورد نیاز از طراحی برای برنامه‌نویس از وظایف طراح است.

۳- این نیز نامفهوم هست دوستم. اگر منظورتون اینه که چطوری قالب تهیه شده (در قالب HTML/CSS) روی وبسایت بگذارید؛ خیر، وبلاگ جریانش فرق می‌کند و اون چیز ظاهری هست که مثلا در بلاگفا می‌بینید. زیرا محتویات اون اینپوت/input در حقیقت در دیتابیس یا یک فایل html ذخیره می‌شود. پس شما برای نمایش یک قالب باید یک فایل html داشته باشید که شامل کد‌های مربوطه می‌شود. دقت داشته باشید اگر فایل استایل/CSS جدا قرار دارد، باید از طریق تگ <link> بهش اشاره کنید. نام فایل اچ‌تی‌ام‌ال نیز پیشفرض باید index باشد تا بدون دستکاری تنظیمات اجرا شود. در غیراینصورت باید تنظیمات آپاچی را با فایل htaccess در این خصوص تغییر دهید.

aznaee

Member
سلام
توضیحات کامل دوستان دادند.
سعی کنید خودتون انجامش بدین تا براتون تجربه بشه ولی اگر عجله داشتید میتونم براتون این کار انجام بدم...
yahoo id :yassepid86

جدیدترین ارسال ها

بالا