تبدیل فیلمhd

m_asadpoor

New Member
سلام.من می خوام فیلم hd را که با دوربین خودم فیلم برداری کردم را وارد کامیوتر کنم و با یک فرمت استاندارد روی سی دی رایت کنم .چه کار باید بکنم؟

wild-mans

Member
سلام
شما می تونید از یه کارت کپچر استفاده کنید سپس بعد از وارد کردن با یه نرم افزار کانورتر اون رو تبدیل کنید .
یاحق

پرو وان

New Member
کپچر فيلم hd

سلام.من می خوام فیلم hd را که با دوربین خودم فیلم برداری کردم را وارد کامیوتر کنم و با یک فرمت استاندارد روی سی دی رایت کنم .چه کار باید بکنم؟
با سلام
دوست گرامي نوع دوربين خود را مشخص ننموده ايد ( از نوع هارد ديسکي يا کاست خور ) در هر حال يکي از ساده ترين روشها تهيه کارت 1394 مي باشد که علي رغم قيمت پايين حدود 15000 تومان کيفيت نسبي دارد و در اکثر نرم افزارهاي ويرايش فيلم ساپورت مي شود مي توانيد فيلم خود را به حالت dv کپچر نماييد که البته حجم بالايي از هارد شما را اشغال مي کند و نياز به تبديل فرمت مجدد دارد که براي کار شما ( فقط تبديل به cd) خيلي کاريردي نيست .اگر دوربين شما هارد ديسکي هست بهتريتن روش استفاده از کابل dv به usb است که ابتدا فيلم خود را به رايانه انتقال داده سپس از طريق نرم افزار هاي کنورتور رايج تبديل فرمت را انجام داده و در نهايت تهيه يک کارت کپچر معمولي که به کارت tv نيز معروف مي باشند و تبديل فرمت همزمان فيلم و انتقال فيلم به رايانه صورت مي پذيرد .
پيشنهاد: ترجيحا از فرمت dvd استفاده نماييد و بر روي ديسک dvd رايت نماييد تا افت کيفيت نداشته باشيد . با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا