تبدیل عکس 3x4 رنگی به سیاه و سفید

tarhebartar

Member
با سلام
من قبلا با دوربین دیجیتال معمولی سامسونگ st-64 کسی ازم عکس گرفت , داخل فتوشاپ یه مختصر روتوشی انجام دادم و با 300dpi ذخیره کردم و دادم چاپ دیجیتالی برام 36 تا روی یک کاغذ a4 چاپ کرد و این همه عکس فقط شد 2 هزار تومان !!!
الان هم این 3 بار که دانشگاه قبول شدن هر دفعه اونا رو دادم و هیچ ایرادی نگرفتن !
ولی متاسفانه الان برای سربازی که میخوام برم میگن باید سیاه و سفید باشه ....
یه خرده با فتوشاپ کار کردم ولی سیاه و سفیدش به دل نمیشینه !!!
میخواستم بدونم چجوری میتونم عکس رنگی رو به سیاه و سفید تبدیل کنم که هم قشنگ باشه و هم اینکه در چاپ خراب نشه ؟!
یعنی اصولی تبدیل کنم و سیاه و سفید بشه !
ممنون

Mocha

Banned
والا راحت ترین راه برای grayscale کردن تصویر image/adjustment/desaturaute هست اما بیشترین کنترل رو برای این امر image/addjustment/black & white داره .
تا جایی که من میدونم عکس سربازی باید پشت سفید باشه . شما مطمئنی که باید سیاه سفید باشه ؟ زمان ما که اینطوری نبود ؟ :)

tarhebartar

Member
سلام دوست عزیز , ممنون از جوابتون
والله نمیدونم , میگن که رنگی نباشه و توی این دفترچه جدیدا اینجوری نوشته !
میخواستم بدونم برای مقدار دهی پارامترهای این افکت ها و ابزار , مقادیر Default وجود داره که اکثر آتلیه ها هم مثلا از اونا استفاده کنن ؟
یا خودم اونقدر با نور و رنگ عکس و این ابزار , بازی کنم که که مقدار مورد نظر رو بدست بیارم ؟
ممنون

Mocha

Banned
مقدار پیش فرضی وجود نداره . مقدار default برای مقادیر ثابت کاربرد داره اما چون هر عکسی رنگ و نور خاص خودش و داره نمیشه مقداری رو در نظر گرفت و استاندارد خاصی هم مطمئنا وجود نداره .
برای عکس خدمت هم شما مطمئن باشید که حالت خاصی مدنظرشون نیست و همین سیاه و سفید بودن کفایت میکنه .
به نظر من شما با همون desaturate یا ctrl+shift+u تصویرتون رو grayscale کنید و بعد با level یا curve تصویرتون رو اونطور که میخواد تنظیم کنید و زیاد نگران این قضیه نباشید ^_^
این مراحل فرمالیته تر از اون چیزی که فکرش و میکنی :)
کارت پایان خدمت واسه من اومد عکس یکی دیگه روش بود خدا شاهده ! :D
برش گردوندم کلی الافی یکی دیگه گرفتم :v
استاندارد کجا بود تو این بازار شام ...

tarhebartar

Member
آقا ممنون , ما هم دم پیری داریم میریم خدمت :-? :)
حالا یه سوال دیگه داشتم , عکس های رنگی رو که آتلیه ها روتوش میکنن و صورت رو جلاء میدن ! از چه ابزاری استفاده میکنن ؟!
بعشی هاشون هم که دماغ رو عمل میکنن :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا