تبدیل عکس به جلوه انیمیشن

mohammad732

New Member
با سلام به همه دوستان
من چندتا عکس ضمیمه کردم میخواستم بدونم به این عکسها در فتوشاپ چی میگن(به انگلیسی) و چطور میشه یه عکس ، مثلا یه عکس عروس را به این حالت تغییر داد . خیلی از جاها تو اینترنت دیدم این کارو انجام دادن ولی ، یه کم مشکل هست ، اگه کسی یه آموزش خوب سراغ داره که بشه یاد گرفت ، و یا اگه پلاگینی سراغ دارین که بشه با اون انجام داد، لطفا معرفی کنید .
تا جایی که گشتم هم با فیلترها میشه و هم به صورت نقاشی کردن که این دومی دیگه کار من نیست !

با تشکر:)
در ضمن سال نو را به همه تبریک میگم:rose:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    36.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 2.jpg
    2.jpg
    213.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 3.jpg
    3.jpg
    60.7 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 4.jpg
    4.jpg
    147.5 کیلوبایت · بازدیدها: 10

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز هر 4 تا عکسی که شما قرار دادی دیجیتال پیتینگ هستن.

یعنی از اول طراحی شدن و هیچ کدوم عکس واقعی نبودن که مثلا با فیلتر اینطوری شده باشن.

بعید میدونم فیلتری باشه که دقیقا عکس رو از حالت طبیعی و واقعی به حالت دیجیتال پیتینگ اونم با این همه جزئیات تبدیل کنه.

memol_515

Active Member
البته در تایید و تکمیل صحبت سارای عزیز باید بگم که، به انواعی از این تیپ تصاویر، دیجیتال پینتینگ ئه محض نمیگن.

نوعی شخصیت سازی ئه که با نرمافزارهای سه بعدی ساز مخصوص همین کار طراحی میشن. و عموما برای مصارف خاص هستن.

یعنی مثلا شاید برای جلوه های ویژه در یه برنامه سینمایی یا کارتونی یا چیزی از این قبیل! تصویر اون آقا و اون بچه فکر میکنم از همین نوع اند.

3DMeNow Lite، برنامه ای تخصصی برای سه بعدی سازی چهره
3DMiracle v1.74، طراحی و چاپ تصاویر سه بعدی (استریوگرام)
3DSOM Pro 2.1.0.2، نرم افزاری قدرتمند برای مدل سازی اشیاء مورد استفاده در انیمیشن ها و بازیها

اینا یه نمونه کوچیک از برنامه های مخصوص این کار بودن. موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا