سلام دوستان برای تبدیل این : 623 به این : ششصد و بیست و سه چه راه حلی دارید ؟! ممنون
amirepsilon Active Member Jul 16, 2009 #1 سلام دوستان برای تبدیل این : 623 به این : ششصد و بیست و سه چه راه حلی دارید ؟! ممنون
mosi20 Active Member Jul 19, 2009 #3 سلام یه سرچ بزن. قبلا خود من یه فانکشن برای این کار نوشته بودم و ۲-۳ نفر دیگه هم چنین کدی را نوشتن. سرچ بزن پیدا میکنی
سلام یه سرچ بزن. قبلا خود من یه فانکشن برای این کار نوشته بودم و ۲-۳ نفر دیگه هم چنین کدی را نوشتن. سرچ بزن پیدا میکنی
D.A.V.O.O.D Member Jul 19, 2009 #4 سلام دو تا کلاس توی PHPClasses بود من دانلود کرده بودم ، لینکشانو گیر نیاوردم ، اما واست ضمیمه کردم . امیدوارم مشکلت حل بشه موفق باشی پیوست ها number_to_text-2008-04-22.zip 1.6 کیلوبایت · بازدیدها: 20 numper-2006-06-03.zip 1.6 کیلوبایت · بازدیدها: 14
سلام دو تا کلاس توی PHPClasses بود من دانلود کرده بودم ، لینکشانو گیر نیاوردم ، اما واست ضمیمه کردم . امیدوارم مشکلت حل بشه موفق باشی
M mohammad_77 New Member Jul 20, 2009 #5 میتونی از phpclasses یه کلاس انگلیسی برای اینکار برداری و تغییرش بدی به فارسی، البته یه سری تغییرات جزئی هم توش باید بدی
میتونی از phpclasses یه کلاس انگلیسی برای اینکار برداری و تغییرش بدی به فارسی، البته یه سری تغییرات جزئی هم توش باید بدی
mosi20 Active Member Jul 20, 2009 #6 دوست من یکم بیشتر توی phpclasses بگردی میبینی کلاس فارسیش هم تو همون سایت هست