تبدیل آبجکت ها به هم

navid_gold

New Member
سلام
من در یک تبلیغ دیدم که از یک آبجکت تلفن همراه یک بانک ساخته شد. یا از یک مکعب کوچک یک یخچال درست شد.
می خواستم از اساتید خواهش کنم اگر کسی میدونه این افکت چی هست یا نحوه درست کردن این گونه انیمیشن ها را بلد هست آموزش بدن یا مرجعی معرفی کنند.
من می خوام که از زمین یک کارخونه ساخته شه و خورد خورد درست شه بره بالا . نحوه درست شدن خیلی فرقی نمیکنه ولی تکه تکه درست شدنش خیلی مهمه .​

fereydan

Member
اینو تو فیلم ترنسفورمر(روباتهای مبدل )دیدم
منم میخام بدونم

mg_mahyar

Member
عزیزان هر گردی گردو نیست این اولین بحث.
ساختمان رو با مکس و تابع اسلایس به راحتی میشه این فرمی کرد . به صورت که شکل رو چند تیکه میسازی و چند slice روش میزاری و بعد هم با سرعت های متفاوت و از جهات مختلف حرکت میکنن و شکل کامل میشه.
یه نوع از این سیستم در مایا هست با استفاده از پارتیکل و goal که خوب کسایی که دیدن این بخشو حتما نحوه کاربردشم بلدند . معمولا برای یه موجود که از ریز ذرات ساخته یا منحدم میشه. مثلا درات رو باد میاره و ادم میشهو. یا ادم رو باد میره خاک میشهو...
در مورد یخچال تلوییون فکر کنم یه تابع داره مکس که من بلد نیستم ولی طمین باشید به راحتی با key frame زدن میتونید شبیه سازی کنید.
یه بخشی از این تبدیلات مربوط به تغییر چهره هست. مثلا آدمه کله خودشه میکنه و ادم فضایی میشه. عموما با افتر افکت ساخته میشه که سایت http://www.videocopilot.net/tutorials/all/ : کمک خوبی هست.
یک دسته از این تغییرات هم با بلند شیپ مایا یا در مکس با تابع مورف هستند. اما اگر یه مورد خیلی خاصی دیدید احتمالا اسکریپت هم داشته. این اطلاعات ما کسی بیشتر میدونه بگه چون واقعا بحث خوبیه

farzad3d

New Member
سلام دوستان
من farzad3d هستم
تمامی این کارها رو با افتر انجام میدن البته اون هم یک ÷لاگین مخصوصه به این کار رو داره .

animatorboy

New Member
سلام.حمید هستم
اون کاره یخچال کاره من بود و با استفاده از هیچ پلاگینی و فقط رندر لایه لایه ساختمش و میتونید از دیگر تیزرهای ساخت شرکتمون از سایت شرکت بازدید کنیدwww.bonyanfilm.com

جدیدترین ارسال ها

بالا