تبديل joystick به mouse

Amit13

Well-Known Member
سلام ، عنوان همه چيز رو ميگه.:cool::cool:
طبق تصوير ميتونيد.با جهت هاي دسته ي بازي، موس رو حركت بديد.

attachment.php

من سه تا از پلاگين هاي انجمن رو با هم در اين مثال استفاده كردم.

PaddyPlugIn.dll
MMBMisc.dll
SmallPlugin.dll

با تشكر از سازنده هاشون.:rose::rose:

فقط يك چيزي،من جويستيك ندارم :lol::lol::lol:مثال رو امتحان نكردم:lol::lol::lol:.اگه شما امتحانش كرديد ممنون ميشم به من هم نتيجه رو بگيد.:)

دانلود با پلاگين ها

دانلود بدون پلاگين ها

پیوست ها

• Joystick 2 Mouse.rar
    439.5 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • paddyamit-09.JPG
    paddyamit-09.JPG
    39.5 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • Joystick 2 Mouse (with plugins).rar
    615.5 کیلوبایت · بازدیدها: 57

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
÷من سه تا از پلاگين هاي انجمن رو با هم در اين مثال استفاده كردم.

Paddyplugin.dll
mmbmisc.dll
smallplugin.dl
اون تشکرهایی که پائین برنامه زدید به خاطر سازنده های پلاگین ها هست ؟ اگر اینطور هست من هیچ کدوم از این پلاگین ها رو ننوشتم !
در ضمن بهتره دنبال کارهای کارامدتری باشید ، الان به نظر خودتون این مثال چه کاربردی میتونه داشته باشه ؟

Silver PC

Well-Known Member
سلام ،

فک کنم میخواسته بنویسه silvercover

دوست عزیز بهتر ود تو مثال های مفید و کاربری میذاشتید ! موفق باشید

Amit13

Well-Known Member
اون تشکرهایی که پائین برنامه زدید به خاطر سازنده های پلاگین ها هست ؟ اگر اینطور هست من هیچ کدوم از این پلاگین ها رو ننوشتم !
خوب اشتباه تايپي بود،حالا چرا جوش ميزني؟؟؟؟؟حالا از شما تشكر هم بشه،به خاطر اين پلاگين نه به خاطر اون كاراي ديگرتون،اشكالي داشت؟؟؟ خوب اسمهاتون شبيه همه،

از آقاي silvercover عذر خواهي ميكنم به خاطر خطام.

در ضمن بهتره دنبال کارهای کارامدتری باشید ، الان به نظر خودتون این مثال چه کاربردی میتونه داشته باشه ؟

خوب بيكار بودم ،همينجوري يك چيزي ساختم،گفتم بذارم اينجا.شما مجبور نيستي دانلود كني؟
ضمنا اگر نگاه كني نوشته عضو جديد،اين يعني من مبتدي ام.توقع داريد مثل استاد فرهادي ،بتونم هيستوگرام بنويسم؟؟؟؟؟؟
ضمنا طبق قوانين سايت شما به من ضد حال زدي.

قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.

Silver PC

Well-Known Member
سلام ،

ببخشید اینو میگم ولی شما که سوال نپرسیدی !

ولی منم موافقم با حرفش !

این نباید رو شما رو دلسرد کنه شما باید انتقاد پذیر باشید !

واقعا این چیزی که ساختید ببخشیدا به هیچ دردی نمیخوره !! کی بیکاره با دسته اینکارا رو بکنه : دی

به هر حال امیدوارم ناراحت نشید کمی انتقاد پذیر باشید دوست من

موفق باشید

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب اشتباه تايپي بود،حالا چرا جوش ميزني؟؟؟؟؟حالا از شما تشكر هم بشه،به خاطر اين پلاگين نه به خاطر اون كاراي ديگرتون،اشكالي داشت؟؟؟ خوب اسمهاتون شبيه همه،
از آقاي silvercover عذر خواهي ميكنم به خاطر خطام.
من این رو گفتم تا اصلاحش کنید تا به اشخاصی که اون پلاگین ها رو ساختن توهینی نشده باشه !

خوب بيكار بودم ،همينجوري يك چيزي ساختم،گفتم بذارم اينجا.شما مجبور نيستي دانلود كني؟
ضمنا اگر نگاه كني نوشته عضو جديد،اين يعني من مبتدي ام.توقع داريد مثل استاد فرهادي ،بتونم هيستوگرام بنويسم؟؟؟؟؟؟
بنده تو جملم نمیبینم گفته باشم هیستوگرام بنویس ! ، اینکه بیکار بودی دلیل نمیشه بشینی وقتت رو به هر روشی بگزرونی ، بیکاری بهترین زمان برای یادگیری هست بشین تمرین کن و مقاله بخون و ...

ضمنا طبق قوانين سايت شما به من ضد حال زدي.
اولا که اون قانون در رابطه با سوال پرسیدن هست ، دوما من نظرم رو گفتم ، میتونی ازش برای پیشرفتت استفاده کنی ، میتونی به عنوان ضد حال بهش نگاه کنی و به این نوع کارها ادامه بدید ، در هر صورت قصدم این بود که بدونید باید چی کار کنید ...:rose:

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
چرا تو ذوقش ميزنيد به هر حال اينم يه برنامس كه حاصل مدتي تفكر و كار بوده. ارزش خودش رو داره

BEHESHT

Well-Known Member
چرا تو ذوقش ميزنيد به هر حال اينم يه برنامس كه حاصل مدتي تفكر و كار بوده. ارزش خودش رو داره
کاملا موافقم متشکر از زحماتتون

اما عرض کنم

این بی کاری عجب چیزه خوبی هست دوست زمان بیکاریت رو سعی کن فراتر از این هستی باش

اینجوری هم واسه جامعه مفید تری و هم برای خود یواش یواش کسی میشی البته جسارت نمی کنم ها بگم کسی نیستی و اینا منظورم این هست که از نظر علمی سطح بالاتر میره البته به شرط این که مثل من نباشی مثل افرادی مانند silvercover و Free Man عمل کنی

این رو به عنوان بردار کوچیک تر از من قبول کن

موفق باشی:rose:

Silver PC

Well-Known Member

سلام ،

منم نخواستم بزنم تو ذوقش ولی خب منظورم در کل اینه که شاید هیچ موقع کسی از این استفاده نکنه !!!

چون کاربردی نیست !

در کل این بیکاری رو باید واسه یه چی دیگه گذاشت ! یه چیز بهتر !

بازم اگه ناراحت شدین ببخشید

موفق باشید

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
شايد خود برنامه در ظاهر كاربردي نباشه و كسي استفاده نكنه اما حداقل ايده و تكنيكش ميتونه سكويي براي پرتاب هاي بلندتر باشه. هم براي خودش و هم براي ساير افرادي كه اينجا رو ميبينن، اينطور نيست؟!

نظر دوستان از اينكه ميگن بهتره اوقات بيكاري رو صرف چيزاي بهتري كنيد محترم و منطقي ولي هميشه كارهاي بزرگ با جرقه هاي كوچيك و غيرمنطقي و تخيلي كه تو مغز زده ميشه انجام ميشه.

فلسفه اتاق فكر هم دقيقا همينه. شما هميشه در شروع يك راه جديد كه از آيندش خبر نداريد تو اتاق فكر اينقدر ايده هاي پرت و دور از ذهن و غيرمنطقي ميديد تا بالاخره ذهن آماده ميشه ايده مطلوب بدست مياد و ميشه هدف اصلي شما تو پروژه جديدتون.

دوستان انتقاد سالم انتقاد سازندس نه انتقاد تخريبي. اينكه وقت بيكاريت رو اينجوري هدر نده يا كاري بكن كه بهتر باشه يا ... انتقاد تخريبيه چون هيچ پيشنهاد سازنده‌اي همراهش نداره فقط چيزي گفته شده تا حرفي زده بشه.

اينجور انتقادها جلوي خلاقيت رو ميگيره و باعث ميشه آدما ديگه به خودشون جرات فكر كردن به موضوعات جديد رو ندن. اگه از انسان قدرت فكر كردن و خلاقيت رو بگيرن تبديل ميشه به يك ماشين كه صد البته نسبت به يك ماشين مكانيكي ضعيف تر و پر اشتباه تره.

من اين دوستمون رو تحسين ميكنم، به نظر من نه تنها وقتشو هدر نداده بلكه رفتارش كاملا هوشمندانه بوده. چون حداقل به چيزي فكر كرده كه جديده.

و حالا بايد علاوه بر تداوم همين راه يعني تلاش براي خلق ايده هاي جديد، دايره معلوماتشون رو هم زياد كنن تا نتايج بهتري بدست بياد.

ببخشيد، قصد نداشتم اين مبحث رو اسپم كنم. ميخواستم تلنگري باشه حداقل براي خودم.

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا