تبديل فايل وورد به pdf

Alipouri

Member
با سلام:
من ميخواستم ببينم چگونه ميشه يك فايل وورد را بهpdf تبديل كنم البته با ذكر اين نكته كه وقتي آكروبات را نصب ميكنم پرينتر آكروبات به ليست پرينترهايم اضاف نميشه يعني ميخواهم يك راه ديگه به من معرفي كنيد(البته اگر راه ديگهاي وجود داشته باشه)
ممنونم از جوابتون

shahrokh_xp

Active Member
آقا شما يه كار ديگه هم مي توني بكني موقع نصب custom رو انتخاب كن بعد acrobat writer رو هم تيك بزن اين يه پرينتر ديگه علاوه بر distiller نصب ميكنه.ببين ميتونيد اينو نصب كنيد :wink:

Alipouri

Member
آقاجون من هم آكروبات 4 را دارم هم5 اما هيچكدام از اين دو نصب انتخابي ندارد.

rahmani

Member
اكروبات

اكروبات به هر حال بايد درايور ديستايلر را نصب كرده باشد. اگر نبود از روش زير استفاده كن.

1- يك درايور postscript مثل ايمج ستر هاي آگفا مثلا avantra از روي سي دي xp نصب كن.
2- فايلت را از ورد print to file كن با همين درايور.
3-فايل prn جديد را توسط distiller (نرم افزار) تبديل به pdf كن.
اگر distiller ارور ميداد آنرا روي ebook تنظيم كن.

اگر نشد پيغام بگذاريد. در ضمن تعدادي نرم افزار براي اين كار در download.com موجود است.

mehrdad55

Member
Alipouri گفت:
با سلام:
من ميخواستم ببينم چگونه ميشه يك فايل وورد را بهpdf تبديل كنم البته با ذكر اين نكته كه وقتي آكروبات را نصب ميكنم پرينتر آكروبات به ليست پرينترهايم اضاف نميشه يعني ميخواهم يك راه ديگه به من معرفي كنيد(البته اگر راه ديگهاي وجود داشته باشه)
ممنونم از جوابتون
با سلام
آيا شما Acrobt reader را نصب كرديد يا Acrobat writer .
اگر Acrobat writer را نصب كنيد خودش پرينتر مخصوصش را نصب ميكند و احتياجي به تنظيمات بخصوصي نيست.
با تشكر

R_chizari

Active Member
درود
دوست گرامي، acrobat دو نسخه دارد. يكي acrobat reader ديگري acrobat writer . شما نسخه reader را نصب ميكنيد كه custom ندارد. ميبايستي سي دي adobe acrobat را تهيه بفرماييد. (براي اينكه متوجه شويد كدام برنامه را نصب كرده ايد به قسمت help-->about برنامه مراجعه بفرماييد)

شاد باشيد
چيذري

farsoft

Member
يك راه بهتر

با سلام
برنامه اي هست به نام win2pdf كه براي شما يك پرينتر نصب كرده و شما مي توانيد در هر برنامه اي گزارش و يا خروجي برنامه را به درون فايل پي دي اف بفرستيد.

كار اين برنامه خيلي جالب است و واقعا كاراست
تنها عيبي كه اين برنامه دارد حجم فايل به دست آمده به نسبت برنامه اي كه در ان پرينت مي كنيد از حجم معمولي بيشتر است. البته در همه جا اينطور نيست.
هر كس خواست حجمش يك مگابايت است برايش مي فرستم البته با كمي تا خير ((ببخشيد))

با تشكر

K@VEH

Member
سلام
به سايت http://www.bcltechnologies.com برو يه برنامه هست به اسم BCL easyPDF 3.1 كه اگه اونو دانلود كني يه ژرينتر برات تعريف مي كنه و حتي با ورد هم مي توني پي دي اف بسازي
خلاصه برنامه ي خيلي خوبيه
:p :D

miladmovie

Active Member
سلام

همونطور كه گفتيد برنامه خوبي است

كسي كرك اون رو نداره؟ :?

راستي آقاي farsoft اگر لطف كني اون برنامه رو براي من بفرستي ممنون مي شوم

K@VEH

Member
برنامه WIN2PDF رو می تونید از سایت DOWNLOAD.COM دانلود کنید اینهم سریال نامبرش
NAME: TTDOWN.COM
COMPANY:TTDOEN.COM
S/N: 2337-9982-2764-6739
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

m-sh

Member
آقا اين برنامه ها بدرد مقالات فارسي مي خوره؟ چون من چندتا از اين برنامه ها گرفتم ولي با فارسي مشكل داره!

K@VEH

Member
آره آقا اين برنامه win2pdf به درد فارسي هم مي خوره
در ضمن این برنامه EASY PDF غیر از بعضی فونت ها مثل فونت هما بقیه فونت های فارسی رو به PDF تبدیل می کنه .
:lol: :lol: :D :D :lol: :lol:

farsoft

Member
كرك برنامه win2PDF

با سلام
اگر از سايت دانلود كرديد كه من كرك اين برنامه را دارم و اگر خواستيد براتون مي فرستم.
اگر دانلود نكرديد باز هم بگيد بالاخره براتون مي فرستيم.
راستي براي بهتر ديدن متن فارسي در قسمت preferences در گزينه smoot همه گزينه ها را فعال كنيد تا متن بهتر نمايان شود.

ديگر اينكه اين برنامه مخصوص ويندوز 2000 و XP است و در ويندوز 98 كار نمي كند.

با تشكر

مركز خدمات نرم افزاري فرسافت :!: :!: :!:

K@VEH

Member
آقا شما كرك كدوم برنامه رو داريد ؟
اگه منظورتون win2pdf که من سریال نامبرشو گفتم . این که کرک نمی خواد
:!: :!: :!:

farsoft

Member
خوش تيپ چرا ناراحت مي شي فرقي نداره هر دوتاش يك كارا مي كنند.
فقط اسمشون فرق داره .

ببخشيد آقا ما تسليم

:!: :!: مركز خدمات نرم افزاري فرسافت :!: :!:

K@VEH

Member
ما چاكرتيم
ناراحت نشدم :lol:
من هر دو تا برنامه رو نصب كردم ولي از win2pdf راضي ترم بنظر من بهتر كار مي كنه
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

K@VEH

Member
سلام
آقا ما ویندوزمونو دوباره ریختیم بعد اومدیم این برنامه رو با اون سریال نامبر که داده بودم رجیستر کنیم قبول نکرد برا همین اگر برای شما هم قبول نکرد از این یکی استفاده کنید برای من اینو قبول کرد
NAME : Registered
COMPANY: Registered
S/N: 3279-5335-3684-0949
:wink: :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا