تبديل فايل فتوشاپ به pdf

elham821

Member
سلام دوستان
چطوري مي شه توي فتوشاپ فايل pdf درست كه :
1- متن هاي داخل فايل به صورت متن بمونن و تبديل به عكس نشن
2- بتونم چندين صفحه پشت سر هم توي فايل pdf داشته باشم و نه تو فايل هاي جدا از هم
3- بتونم روي تنظيمات فايل pdf از قبيل title و subject و author و ... دسترسي داشته باشم

ممنون

سلام دوستان
2- بتونم چندين صفحه پشت سر هم توي فايل pdf داشته باشم و نه تو فايل هاي جدا از هم
3- بتونم روي تنظيمات فايل pdf از قبيل title و subject و author و ... دسترسي داشته باشم

ممنون
به جای این همه درد سر شما کل کارتون رو توی ورد انجام بدید و بعد یه خروجی pdf بگیرید . اینطوری هر وقت بخواید میتونید یه تغییر توی متن ایجاد کنید و ظرف مدت چند ثانیه ازش یه pdf بگیرید. بی درد سر .... :rose:

hoceyn

Active Member
سلام دوستان

ممنون

دوست عزیز توی من با فتو شاپ تست کردم نتیچش عالی بود چون عکسا از کیفیت نمیوفتاد البته Nitro PDF reader و Adobe PDF reader هم بد نیستن.
اول همه ی چیزایی که می خوای رو توی فتوشاپ با فرمت PSD طراحی کن ، بعد همه رو باهم open کن بعد:

فتوشاپ cs3 فکرکنم به راحتی به منوی file/automate/pdf presentatin در دسترسه و راحت به همه ی اوناییکه می خوای میرسی
همین تنظیمات توی فتوشاپ CS4 از منوی edit / adobe pdf preset در دسترسه.

2تا نکته:

* اگه می خوای فونتات وکتور بمونه باید از حالت ایتالیک ، بولد ، ... خود فتوشاپ استفاده نکنی و از فونتایی که مخصوصا به صورت مثلا ایتالیک هستن استفاده کنی.

*اگه می خوای فونتات وکتور بمونه از blending option روی فونتا استفاده نکن

موفق باشی

آخرین ویرایش:

elham821

Member
دوست عزیز توی من با فتو شاپ تست کردم نتیچش عالی بود چون عکسا از کیفیت نمیوفتاد البته Nitro PDF reader و Adobe PDF reader هم بد نیستن.
اول همه ی چیزایی که می خوای رو توی فتوشاپ با فرمت PSD طراحی کن ، بعد همه رو باهم open کن بعد:

فتوشاپ cs3 فکرکنم به راحتی به منوی file/automate/pdf presentatin در دسترسه و راحت به همه ی اوناییکه می خوای میرسی
همین تنظیمات توی فتوشاپ CS4 از منوی edit / adobe pdf preset در دسترسه.

2تا نکته:

* اگه می خوای فونتات وکتور بمونه باید از حالت ایتالیک ، بولد ، ... خود فتوشاپ استفاده نکنی و از فونتایی که مخصوصا به صورت مثلا ایتالیک هستن استفاده کنی.

*اگه می خوای فونتات وکتور بمونه از blending option روی فونتا استفاده نکن

موفق باشی

خيلي ممنون واقعا كمك بزرگي كردين
اما از كجا ميشه براي فايل pdf كه ساخته مي شه تنظيمات قسمت pdf مثل title و keywords رو تنظيم كرد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا