تبديل فايلهاي Wave به Midi

ehsanarts

Member
من قبل از اين سوال يه سوال ديگه هم كرده بودم و اون اين بود كه با چه برنامه اي ميشه فايل هاي Midi رو به Wave تبديل كرد. حالا برنامه اي رو مي حواهم كه برعكس اين كارو بكنه يعني Wave رو به Midi تبديل كنه :lol:

R_chizari

Active Member
درود

براي تبديل از midi به wave از برنامه AW32 استفاده كنيد (كه قديمي بوده و لينكي از آن ندارم اما خود برنامه را دارم)
در مورد تبديل از wave به midi نيز بايد عرض كنم هيچگاه نميتوانيد آهنگ را بطور كامل و با ريتم و لايه هاي مختلف صدايي كه در فرمت wave ميشنويد به midi تبديل كنيد. من برنامه اي دارم اما وقتي midi ساخته شده شبيه wave آن خواهد بود كه يك لايه صدا داشته باشيد مثلا فقط صداي پيانو باشد بدون ريتم و صداهاي ديگر.

شاد باشيد

ACTIVE

Active Member
با سلام

همانطور كه مدير انجمن هم فرمودن بصورت كامل با تمامي اصوات تبديل نميشه مثلا فقط توناژ صوتي بم يا زير يا مثلا فقط صداي گيتار و ... ميده ولي اگه خواستين يكبار Amaizing MIDI (اگه درست بنويسم ) رو امتحان كنيد .

با سپاس
:wink:

واقعا عالي بيد///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

جدیدترین ارسال ها

بالا