تبادل بنر با 10 نفر اونم نه روي هاست مجاني

iRWEBDES

Active Member
آقا با 10 نفر تبادل بنر با سايز 468*60 ميكنيم ...
در ضمن تبليغها مانند تباليغ مانند پرشين بلاگ خواهد بود آدرس سايت من :
طراحي حرفه اي وب و گرافيك ايران
در ضمن تبادل بنر با سايتهاي روي هاست مجاني ممكن نميباشد .
بعد از قرار دادن يكي از بنرهاي زير به من خبر بدهيد تا من هم در عرض يك روز تا يك هفته بنر شما قرار دهم ... :wink:

banner1.gif

[hr:4659d118e5]
1.gif

در ضمن براي اينكه من به سايت مجيد آنلاين خيلي مديونم بنر صفحه ي اول مربوط به اين سايت است ... :arrow:

مهرداد كوهي

iranexplorer.net

Active Member
آقای کوهی اگر یادتون باشه من یک پیشنهاد دادم برای بخش ایمیل سایت ایران اکسپلورر. هر تعداد بنر تبلیغاتی که دارید (به علاوه دیگر دوستان) می تونند در این بخش بطور دائمی و رایگان قرار بدن..

ایران اکسپلورر در نظر داره برای بخش سرویس پست الکترونیک سایت که www.iranexplorer.net/email هست و با دارا بودن مشترکین و بازدیدکنندگان بالای این قسمت، فرصتی رو به همه اعضای سایت مجیدآنلاین بده تا وب سایت های خود رو (با هر موضوع کاری) بصورت رایگان و دائمی تبلیغ کنند. امیدوارم با استفاده از این بخش بتونیم آمار بازدید از سایت خودتون رو چند درصدی بیشتر بالا ببریم.

اما چون همه شما وب مسترها با نحوه کار آشنا هستید احتیاج به توضیح اضافی نیست فقط ذکر چند نکته :

تبلیغات بصورت ایستا و یا انیمیشن (gif) و با ابعاد حداکثر 480 در 80 پیکسل.

آدرس منبع تبلیغ ایستا و یا انیمیشن + آدرس مقصد تبلیغ

رو به آدرس [email protected] ارسال کنید. برای مشاهده تبلیغات خودتون هم که به همون آدرسی که در ابتدا ذکر کردم مراجعه می کنید.

iRWEBDES

Active Member
منم تصميم گرفتم هر چند تا بنر كه ميخوايد و دوست داريد تو سايت بزارم اما با شرايطي
سايز ها بايد يا 468*60 باشه يا 88*31
هر بنري كه تو سايت گنجانده ميشه بايد يك بنر به سايز اون در سايت تبليغ شونده گنجانده شده ( اگر من بنر شما رو با سايز 468*60 گزاشتم شما هم بايد بنر ما رو بزاريد با همون سايز )
فقط 10 تا از بنر ها كه زودتر پيشنهاد بدند در پنجره هاي بالاي صفحه كه بساير زيبا هستند ( مانند تبليغات پرشين بلاگ ) گنجانده ميشوند
بنر صفحه ي اول در پنجره ي پرشين بلاگي متعلق به مجيد آنلاين خواهد بود ...

مهرداد كوهي

Pooriya_Online

Active Member
iRWEBDES گفت:
منم تصميم گرفتم هر چند تا بنر كه ميخوايد و دوست داريد تو سايت بزارم اما با شرايطي
هر بنري كه تو سايت گنجانده ميشه بايد يك بنر به سايز اون در سايت تبليغ شونده گنجانده شده ( اگر من بنر شما رو با سايز 468*60 گزاشتم شما هم بايد بنر ما رو بزاريد با همون سايز )
فقط 10 تا از بنر ها كه زودتر پيشنهاد بدند در پنجره هاي بالاي صفحه كه بساير زيبا هستند ( مانند تبليغات پرشين بلاگ ) گنجانده ميشوند

مهرداد كوهي
آقا من پيشنهاد ميدم ولي تا جمعه ديگه نميتونم بزارم يعني وقت ندارم اگه ميشه ماله ما رو خالي بزار برات ارسال كنم.

iRWEBDES

Active Member
Pooriya_Online گفت:
iRWEBDES گفت:

مهرداد كوهي
آقا من پيشنهاد ميدم ولي تا جمعه ديگه نميتونم بزارم يعني وقت ندارم اگه ميشه ماله ما رو خالي بزار برات ارسال كنم.
باشه 1 صفحه شما ولي لطف كن سريعتر

مهرداد كوهي

iRWEBDES

Active Member
1 - بنر بزرگ بالاي صفحه بصورت پنجره ي باز و بسته شونده ( پرشين بلاگي )
2 - لوگوي كوچك ( سمت راست ( پايين كليدهاي صفحه )
3 - بنر بزرگ پايين صفحه ( بالاي نوشته ي جملهي كپي رايت ...

[web:85b65a3612]http://m-sharifi.com/home.htm[/web:85b65a3612]

ببينيد كدومها بدرد شما ميخورند ... :oops:

مهرداد كوهي

Salar

Active Member
آره انگاری فیلتر شده....
من همین امروز رفتم تو سایتتون...چرا الان اینتوری بود!!!

iRWEBDES

Active Member
ولله من بي تقصيرم ...
نميدونم مخابرات ايرانه ديگه هر روز يه بازي در مياره ...

مهرداد كوهي

pooya799

Member
آقامهردادنگران نباش من باوزير مخابرات صحبت مي كنم سايتتو ازفيلتردربيارن :wink:
((اگر به مشكلات خود بخنديد هميشه موضوعي براي خنديدن داريد ... ))
من يه پيشنهاددارم اگه خواستي تاپشيمون نشدم موافقت كن:
شما به مدت دوسال بنرمن روهمه جاي سايتت بزارمن هم درعوض دوروزبنرت روروي سايتم مي زارم البته ببگم كه بنرت نبايد ازيه بندانگشت بيشترباشه ها 8O :D
نظرت چيه ؟تروخدا عادلانه نيست(شوخي) :wink: :lol: :lol: :lol:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
مهرداد جان جريان چيه ؟ :wink:

روش نوين تبليغات هستش؟ :lol:

مجيد

iRWEBDES

Active Member
Majid گفت:
مهرداد جان جريان چيه ؟ :wink:

روش نوين تبليغات هستش؟ :lol:

مجيد
نه بابا نوي چيه
ما گفتيم بيايم با چند نفر تبادل بنر كنيم كه هم كاربرهاي ما بالابره هم ماله مردم
من تو صفحات سايتم 2 جا براي بنر بزرگ گزاشتم و 1 جا براي يك بنر كوچك كه حدود 5-6 تا بنر كوچك جا ميگيره گفتم با مجيد آنلايني ها تبادل بنر كنيم ...
هر كس حاضره بسم الله

مهرداد كوهي

جدیدترین ارسال ها

بالا