بی بی کد تا اوج

mzmz1

Member
به نام خدا

با سلام

کاری که الان میذارم ،دومین کارم هست که به عنوان یه تمرین تو سایت قرار میدم و اما چن تا نکته:

1.احتمالا یک یا دوتا رندر دیگه هم بذارم .

2.انتقادات و پیشنهادات یادتون نره لطفا.

3. سومین نکته که از همه مهمتره ؛

اینکه اول کاری بیشتر ازم تعریف کنین!!تا تشویق بشم!!:green:

یه رندر اضافه شد

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 164
  • 23for-web.jpg
    23for-web.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 112
  • 19-for-web.jpg
    19-for-web.jpg
    179.9 کیلوبایت · بازدیدها: 63
آخرین ویرایش:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام.
پست اولو یکی میزنه که هیچی سر در نمیاره از 3D. :green: ولی حیفم اومد نظر ندم و تشکر نکنم.
خیلی قشنگ شده. پرده و پارچه روی مبل و خود مبلها خیلی خوب شدن.
فقط به نظرم تکسچر کابینت یه کم تو ذوق میزنه و انگار مناسب این کار نبوده. مجسمه های ویترین هم متریال ندارن، نه؟؟
بازم ببخشید بی ادبی منو که ایراد گرفتم، دوست داشتم نظر بدم فقط. :wink:
موفق باشید؛ یا علی :rose:

mzmz1

Member
-راستش این طرحی که زدم خونه خودمه به همین خاطر سعی کردم تا جایی که امکان داره خیلی به واقعیت نزدیک بشه بنابراین برای تکسچر کابینت تلاشم رو کردم ولی بازم باب میلم نشد .
-در مورد مجسمه هام ،از این مجسمه سفیدای تو بازارن دیگه !نه؟

خیلی ممنون

Sisili boy

Member
کار خوبی شده مخصوصا رندر نشیمن و به قول دوستان مبلمان عالی شده.

ولی چند تا نکته: انگار پست پرو آشپزخانه رو یکی دیگه زده و به خوبی نشیمن نشده.من سایه تو کار نمیبینم اصلا که اگر بود خیلی کمک میکرد. تایل های کف برای نشیمن مناسب نیستش.

ولی در کل فضای دلچسبی شده. موفق باشین

mzmz1

Member
red devils :ولی چند تا نکته: انگار پست پرو آشپزخانه رو یکی دیگه زده و به خوبی نشیمن نشده.
Sisili boy :فقط به نظرم تکسچر کابینت یه کم تو ذوق میزنه و انگار مناسب این کار نبوده

ممنون به خاطر نظراتتون Sisili boy و red devils عزیز
رندر آشپزخانه با پست پرو جدید آپ شد و رندر قبلی رو حذف کردم .(همون رندر قبلی فقط پست پرو رو دوباره انجام دادم)

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
این کار متصفانه مقوا نداره و الان میدونم عصبانی شدی ( منتقد همیشه مخالف ) نه شوخی کردم کار قشنگی شده و با دوستان موافقم. ضمن اینکه متریال اون شوفاژت خوب نیست و همینطور متریال دیوار و یخچال و دیگر دوستان :)
به نظرم از متریال های سایت
vray materal.de تو گوگل بزن که مجانی استفاده کن و یاد بگیر ببین چه جوری ساختن متریالش رو. کلی کارت رو قشنگ تر میکنه. الانم خوبه.

mzmz1

Member
AMAZING چیزی به ذهنم نمیرسه بی نقص ... :rose:
ن کار متصفانه مقوا نداره و الان میدونم عصبانی شدی ( منتقد همیشه مخالف ) نه شوخی کردم کار قشنگی شده و با دوستان موافقم. ضمن اینکه متریال اون شوفاژت خوب نیست و همینطور متریال دیوار و یخچال و دیگر دوستان :)
به نظرم از متریال های سایت
vray materal.de تو گوگل بزن که مجانی استفاده کن و یاد بگیر ببین چه جوری ساختن متریالش رو. کلی کارت رو قشنگ تر میکنه. الانم خوبه.

از هر دو عزیز ممنونم :rose:

::reza::

کاربر VIP
کارت خوب شده. اگه کمی روی متریال و نور صحنت کار کنی خیلی بهتر هم میشه.

mzmz1

Member
خیلی بهتر شد. واقعا رندر آشپزخونه حرفه ای شد.

متشکرم دوست عزیز .
::reza : کارت خوب شده. اگه کمی روی متریال و نور صحنت کار کنی خیلی بهتر هم میشه.

لطف داری .ممنون . سعی میکنم رندر بعدیش بهتر بشه

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.آفرین خیلی کار خوبی شده.آفرین
فقط یه زحمت بکش موقع ذخیره کردن توی فتوشاپ save as web بزن خیلی حجم فایلها بالاست.
علت سبز شدن عمومی عدم مدیریت satiration هست.ببین نور پردازی موفق اونی هست که رنگ الکی توی فضا نیاد.کارهای تاپ دنیا رو ببین.دیوار یا سقف سفید کاملا سفیده!
سرامیک کف نمره 10 از 10 میگیره
به نظرم تعداد رنگ ها محدود بشن بهتره.مثل رنگ پرده.یا موکت پوفی ها زیر.
مارولوس رو ترکوندی
موفق باشی

mzmz1

Member
سلام.آفرین خیلی کار خوبی شده.آفرین
فقط یه زحمت بکش موقع ذخیره کردن توی فتوشاپ save as web بزن خیلی حجم فایلها بالاست.
علت سبز شدن عمومی عدم مدیریت satiration هست.ببین نور پردازی موفق اونی هست که رنگ الکی توی فضا نیاد.کارهای تاپ دنیا رو ببین.دیوار یا سقف سفید کاملا سفیده!
سرامیک کف نمره 10 از 10 میگیره
به نظرم تعداد رنگ ها محدود بشن بهتره.مثل رنگ پرده.یا موکت پوفی ها زیر.
مارولوس رو ترکوندی
موفق باشی

ممنون عارف جان .
رنگ دیوار بخاطر اینه که در واقعیت هم دیوار تقریبا همین رنگ رو داره
موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا