تایم ریمپ

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
سلا دوستان
من خیلی وقته با پریمیر کار نکردم
رفتم سراغ تایم ریمپش
دیدم یادم نمیاد چطوری کار میکنه
ممنون میشم یکی به ن بگه تایم ریمپ پریمیر چطوری کار میکنه
میدونم میشه از کجا اووردش
کلید هم میزارم
اما اون خطه که بالا پایین میشه و باعث میشه که تایم ریمپ شه رو نمیتونم تکونش بدمپ
ممنونم
مرسی

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام آقا مهرداد
باید Keyframe اضافه کنی و بعد خط رو بالا پائین کنی
قابلیت جدید پریمیر Time Remap هست که واقعا کار کردن باهاش سردرد درست می کنه
کاش Adobe یه فکری به حال این قابلت بکنه که خیلی خیل خیلی هم حیاتی هست
.
روی یک پروژه جدید کار می کنم که همش Time Remap هست
اگه قسمت شد و تموم شد !!!!
حتما واسه بچه ها می ذارمش
.

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
امیان جون دقیقا همین کار رو میکنم اما خطه بالا و پایین نمیره
نمیدونم چرا
قبلا میرفت یادمه
الان دارم تیتراژ سریال نابرده رنج ( کانال 3 ) رو کامپوزیت میکنم ، البته فقط کامپوزیتش کار منه بقیشو افراد دیگه ای زدن
28 ام آنتنه مثل اینکه
کامپوزیت تموم شه برای اینکه برسونمش به تایم 2:50 باید تایم ریمپ کنم که تایم ریمپه جواب نمیده
الان دارم سعی میکنم تا 28 ام برسونمش تیتراژ

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام و درود
نمی دونم چرا برای شما خطها بالا و پایین نمی رود اما من اینجوری عمل می کنم و اجرا می شود
البته کلا تایم ریمپینگ پریمیر رابط کاربری خوبی نداره
در ضمن ، من طبق استاندارد ادوبی به فوتیج داخل تایم لاین پریمیر میگم "کلیپ" . حالا با این قرارداد بریم سراغ کار

شما کلیپی که رو تایم لاین هست یه خط opacity داره ( یعنی بطور پیش فرض همیشه opacity است )
از همون روی کلیپ ( قسمت بالای کلیپ در تایم لاین) به جای opacity تایم ریمپینگ را انتخاب کنید تا خط رو کلیپ نشانگر تایم ریمپ باشد نه opacity
(اگر نمی خواهید تغییر ابزار دهید) کلید کنترل را گرفته و در دو قسمت یا هر جا از کلیپ که می خواهید تغییر زمان دهید کلیک کنید تا کی فریم ایجاد شود.

مثلا اگر کنترل را بگیرید و در دو جا کلیک کنید دو کی فریم ساخته می شود. حالا فلش موس را بین دو کی فریم و روی خط مربوطه ببرید و به سمت بالا بکشید اگر میخواهید سرعت زیاد شود ( در صد زیاد شدن را زیر موس می اندازد ) و اگر این خط را به سمت پایین بکشید سرعت کم می شود. اگر سرعت کم شود طبیعتا طول کلیپ زیاد می شود پس باید سمت راست کلیپ در تایم لاین خالی باشد.

اما اگر خواستید این تغییر سرعت حالت نرمی هم داشته باشد به کی فریمهای که روی کلیپ ( یعنی روی خط ریمپ در تایم لاین ) هستند دقت کنید. بالای هر کی فریم به دو قسمت تقسیم شده شما می توانید آنها را از هم جدا کنید تا یک شیب ایجاد کنید. و اون وسط به شما هندل می دهد تا شیب را منحنی و نرم کنید.

بدرود

Iverson

Active Member
وقتی یک کلیپ رو بخواهیم با ضرب آهنگ یعنی سرعت آهنگ هماهنگ کنیم...باید از همین تایم ریمپ استفاده بشه؟
در ضمن من نسخه cs 5.5 دارم

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
الان دیگه سریال هم تموم شده . !:green:

ولی کلا من از محیط پریمیر بدم میاد ولی چیکار میشه کرد . باید کار باهاش رو بلد باشیم دیگه . :-?
به جزکات (CUT) دیگه از هیچ قابلیت دیگه پریمیر دوست ندارم استفاده کنم .
بهترین راه استفاده از adobe dynamic link هست . و وارد کردن هر قسمت تو افتر و ...

موفق باشید .:cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا